De nou aquí. Amb el que plou…

Ei amics i amigues competents!! Feia un temps que no obríem boca i és que realment anem a batzegades. Els fronts són múltiples i el temps no dona més de si i això que els mestres som uns privilegiats que dediquem a la nostra feina quatre estones (sempre de pont o de vacances!!) El propi departament no dona temps a pair un canvi que ja n’està fent 15 més. De molt importants i de petits i insignificants, un darrere l’altre o millor, un a sobre de l’altre. LEC, tancada de línies de batxillerat, retallada de plantilles, supressió dels CAEPS, plans d’autonomia, eliminació de la nomenclatura CEIP (realment era lleig!), calendari laboral.
De tot voldríem opinar i no podem i a més tampoc podem deixar aquí les nostres reflexions més tranquil·les i pausades sobre qüestions del dia a dia de la nostra feina.
Bé, després de la ploradeta d’autojustificació per haver tingut el bloc més penjat que un pernil, anem per feina. Aquí teniu un parell d’enllaços per saber més dels i les mestres que estan fent alguna cosa en contra de dues de les últimes retallades. Ah, i a veure si podem reprendre el fil. Tu vols fer un article que creus que aniria bé en aquest bloc? A què esperes? El volem penjar!!

Tancament de línies de Batxillerat

Supressió dels CAEP’s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà