Info

Aquest és un bloc col·lectiu de diverses persones vinculades al món de l’educació. És col·lectiu per recollir diverses visions i plantejaments, però també és col·lectiu per repartir la feina. Al bloc penjarem reflexions, opinions, experiències, recursos, acudits, enllaços, notícies, convocatòries i altres materials a l’entorn de l’educació i l’aprenentatge que considerem d’interès. Us convidem a fer tots els comentaris que us vinguin al cap respecte del que anem penjant cada setmana.

De moment ens encarreguem del bloc:
Xavi · primària Anglès · treballa a Badia, Sergio · primària EF · treballa a Badia, Judit · Infantil · treballa a Castellbisbal, Jota · mòduls · treballa a Sabadell, Gemma · primària EF · treballa a Castellbisbal, Esther · ESO · treballa a Polinyà, Bea · Infantil · treballa a Bellaterra i Albert · Primària · treballa a Castellbisbal

4 thoughts on “Info

 1. Iolanda

  Em sembla molt bé que hagueu decidit crear aquest bloc. Potser és una manera de transmetre les opinions als companys de professió.
  Molts estan tant “ficats en la feina” que no se n’adonen tant sols que els manipulen com volen.
  Sort que encara queda gent com vosaltres capaç de mostrar les seves idees i transmetre aquest esperit lluitador per poder continuar endavant sense que ens prenguin el pèl, i si més no, que ens el prenguin el menys possible.
  Ànims i endavant!

  Iolanda Tomàs.

 2. albertalbert Post author

  Moltes gràcies pels ànims.
  Això de que ens prenen el pè, jo crec que des que ens van convèncer que calia treballar cada dia ja està, siguis mestre o lampista.
  I sobre allò de mostrar les nostres idees, esperem que tu també estiguis disposada a mostrar les teves. Aquí tens un espai per anar participant dels debats amb el que tu creguis.

 3. Sandra

  Hola companys/es!!! -s’ha de ser políticament correcte! jeje- M’ha agradat saber que en tenim un lloc on podem explicar, debatir, compartir… coses de les nostres (ja que aparentment no són de ningú més) Aquí teniu una nova companyia, d’aquí en endavant. Gràcies per fer aquest espai. Ja calia!
  Ens veiem!

  Sandra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà