Envàs, on vas?

Durant aquestes vacances de Nadal ha començat una campanya publicitària de sensibilització cap a la major eficiència del reciclatge.


 

Aquesta campanya incideix, sobretot, en millorar la selecció dels envasos que van al contenidor groc i al verd, que és on hi ha un percentatge més alt d’impropis (de residus que no hi haurien de ser). Es fomenta també la separació de la fracció orgànica (restes de menjar i petits vegetals), i l’ús de les deixalleries o punts verds, com a instal·lacions properes on hi podem dur aquells residus que no generem de forma habitual, i que actualment ja canalitzen el 20% dels residus que es recullen selectivament.

Per la campanya -protagonitzada pel grup The Mamzelles– s’han realitzat 2 anuncis de 45 segons, un del contenidor groc (envasos de plàstic, metàl·lics i brics), i un del contenidor verd dels envasos de vidre, i 5 curts de 15 segons, a més, també hi serà present a televisió, ràdio, cinemes, premsa escrita, cartells publicitaris i internet.

Els anuncis fan molt bé la seva funció, ja que és difícil resistir-se a la cantarella “encara que siguis de vidre…” que ens diu una i una altra vegada on hem de dipositar cada residu. Ara el que toca és fer cas de les indicacions per millorar el nostre medi ambient i estalviar energia.

Ànims, apunteu-vos a jo també vull reciclar!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 respostes a Envàs, on vas?

 1. Em sembla una campanya molt bona pera a combencer a els habitants

 2. Àlex Valverde diu:

  Em sembla del tot correcte que la gent fassi pinya per concienciar a la gent que encara no s’ha apuntat a la moda del reciclatge, així entre tots podem fer un món molt millor del que tenim.

 3. Miriam San José diu:

  A mi em sembla molt bé que hagin decidit fer una campanya per a aprendre a reciclar. Segurament l’hagin feta perquè els ciutadans, incloent-mi a mi, no dipositàvem els productes als contenidors corresponents. A més, l’han fet d’una forma divertida, amb una cançó pegadissa que és fàcil de recordar i amb una web: “envasonvas.cat”
  És una bona idea!!

 4. Adrián Cantarone diu:

  A mi em sembla molt bé aquesta campanya publicitària, perquè és una bona idea per convèncer als ciutadans de que hem de reciclar.

 5. Miriam Lidueña diu:

  Em sembla genial que aquesta campanya es dediqui a transmetre als ciutadans que una manera tant simple com reciclar és cuidar el medi ambient.

 6. Xiora Losada Àvila diu:

  Crec que està bé que intentin concienciar als ciutadans i ciutadanes de que hem de reciclar, pequé les cuatre “R”: reduir, reciclar, reutilitzar i reparar, si no les ignorem faran que tot i que sempre hi haura una mica de contaminació per persones descuidades, estarem emboltats per un medi molt millor.

 7. Patricia Ferrero diu:

  A mi em sembla molt bé aquesta campanya publicitària, perquè ens mostra als ciutadans que em de fer llençar els envasos als llocs corresponents d’una forma divertida.

 8. Paula López diu:

  Jo he decidit comentar aquest article perquè hem sembla molt interessant, i perquè penso que és una manera de fer entendre a la gent que reciclar és molt important però de una manera una mica més divertida i això fa que a la gent li comencin ganes de reciclar.
  Penso que aquests dos anuncis expliquen bastant bé com podem reciclar en el nostre dia a dia.

 9. Alicia Férriz (2n ESO A.) diu:

  M’agraden molt aquests anuncis. Ja els havia vist i enganxen molt, les cançons són molt maques i divertides però a la vegada de tot això, diuen molta veritat. Hauriem de procurar de reciclar més i millor pel bé de tots nosaltres i del nostre planeta.

 10. Alex Sebastian diu:

  Aquesta campanya es molt bona ja que et fa pensar sobre el reciclatge d’una manera divertida i també perquè si reciclem el medi ambient millorara i reciclar es un bon hàbit.

 11. David Lopez C. diu:

  Aquesta manera de intentar que els habitants reciclin esta molt bé, també esta bé la cançó perqué es queda en el cap i tot tindrien que reciclar .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *