Blocs i Premis

A l’escola hem presentat als Premis Bloc Catalunya, en la Categoria Educació, tres blocs, cadascú pel seu cantó i fent-nos competència, és clar, són: El Bloc d’Educació Física de l’escola, el bloc Pensaments al vent i el bloc La Biblioteca. Podeu votar una vegada al bloc en general però també podeu valorar els articles amb un M’ AGRADA aquest post (només una vegada cada post). Fins el 6 de Setembre és temps de votació popular i és interessant la constància dels blocaires i les visites als seus blocs.
La pàgina principal
http://www.premisblocs.cat/pagina/actualitat
Als blocs presentats a Educació, el bloc d’Educació Física és a la pàg. 1 i La Biblioteca i Pensaments al vent a la pàg.4. Si entreu a últims posts (molt important) veureu les últimes entrades dels participants i podreu valorar.

A més de demanar-vos el vostre vot i visites, us encoratgem a descobrir, una vegada més, aquest nou mitjà de comunicació anomenat bloc o blog, segons els gustos. Als Premis Bloc Catalunya hi optem uns sis-cents blocs. És un nombre important i senyal de l’activitat blocaire a casa nostra. El ventall és divers però molt interessant i tot una descoberta.

Gràcies per endavant de les blocaires de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *