OSONA AMB LA SALUT MENTAL

dia_mundial_salut_mental2El proper diumenge, 10 d’Octubre és El Dia Mundial per a la Salut mental. És per això que des de fa quatre anys, la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, la Universitat de Vic, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona i el Consorci Hospitalari de Vic, organitzen, durant el mes d’Ocubre , un seguit d’activitats amb la finalitat de sensibilitzar la ciutadania tot ajudant a conèixer la realitat de les malalties mentals i donant veu a les persones que les pateixen.

Un ampli programa: Apropem la salut mental als infants i joves, L’hora del conte a les biblioteques, Cinema “On són les claus?”, Teatre “Un viatge al llarg del temps”, Taules rodones, Conferències, Concert jove, Jornada de portes obertes a Osona Salut Mental i Trobada de clubs de lectura.

Vegeu-ne el programa i més informació al web del Centre Mèdic Psicopedagògic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *