Aquesta biblioteca, de moment, no tanca per vacances

Que l’escola tanca per vacances és un fet. Cal fer endreça, recollir-ho tot, empaquetar i traslladar perquè esperem estrenar escola (bé, un tros d’escola…) el curs que ve. Cal deixar espai a paletes, lampistes, pintors i tècnics  per què puguin acabar la feina. Hem de reposar i recarregar-nos d’energia positiva per retornar el setembre amb il·lusió i empenta per a un nou curs.

Mentrestant cal gaudir de les vacances i del lleure. Hi ha tantes coses a fer!  I aquest món màgic d’Internet ens pot donar un bon cop de mà quan no sabem cap on tirar.

Mirarem d’orientar una miqueta. L’oferta és gran. Escoles d’estiu, casals, biblioteques, festes majors, festivals…els cercadors d’ Internet són un bon recurs, els webs dels ajuntaments, generalment tenen un bon directori d’entitats locals, activitats  i festes. No us oblideu de l’Xtec  i el portal Edu.  Gaudiu sobretot de les Festes Majors, de la companyia dels amics i de la vida a l’aire lliure. I a casa, quan fugiu del sol intens del migdia no oblideu  de capbussar-vos en el món màgic dels llibres…és fantàstic!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/iwPj0qgvfIs" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *