FLIPPED CLASSROOM: UN PETIT FORAT ENFONSA UN VAIXELL

Els de 3r d’ ESO a Socials hem fet un projecte de comprensió d’economia familiar: “Un petit forat enfonsa un vaixell”.

A Socials hem après que les famílies som agents econòmics. Doncs, a partir d’aquest treball hem conegut el funcionament bàsic de l’economia familiar.

Hem buscat informació per internet; hem hagut de parlar amb els nostres pares, buscar factures, veure nòmines…, inclús alguns companys han visitat alguna entitat financera cercant informació sobre els comptes bancaris, les targetes, els préstecs, les hipoteques…

El més difícil, però alhora el més interessant, ha estat imaginar-nos un nucli familiar i realitzar un pressupost familiar.

Amb tota la informació recollida hem fet en grups cooperatius una presentació que hem exposat a classe als nostres companys.

Valorem aquest treball molt positivament perquè hem après coses molt pràctiques que ens serviran en un futur molt proper en el nostre dia a dia. Però,  el més important de tot és que ara entenem i valorem l’esforç econòmic que fan els nostres pares per poder mantenir  la família després de pagar totes les factures. A partir d’ara ja no ens queixarem ni rondinarem tant quan els hi demanem que ens comprin algun caprici i ens diguin que no pot ser.

Deixa un comentari