Votació en línia per a elegir el nom de dues llunes de Plutó

Els descobridors de les dues llunes més petites del planeta nan Plutó, anomenades provisionalment P4 i P5, han obert una campanya a internet per a trobar-los un nom. La quarta i cinquena llunes de Plutó es van observar el 2011 i el 2012 amb el telescopi espacial Hubble. Accedint a Pluto Rocks, els internautes poden elegir fins el 25 de febrer entre una dotzena de noms mitològics, atès que la normativa de la Unió Astronòmica Internacional obliga a batejar els satèl·lits de Plutó amb noms de personatges greco-romana associats amb el regne subterrani d’Hades.

(vés a l’article sencer…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències per al món contemporani. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *