Inyectarán agua en Volcán para generar energía geotérmica en EEUU

En esta fortografía de archivo del 16 de mayo del 2008, Fred Wilson, gerente de proyecto, aparece cerca de la plataforma de perforación en el proyecto geotérmico Cráter Newberry describiendo el trabajo que ahí se realiza, cerca de LaPine, Oregon. Dos empresas especializadas en la generación de energía geotérmica preven inyectar 91 millones de litros (24 millones de galones) de agua desde una cuesta al interior del volcán dormido ubicado en el centro de Oregón.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *