El menjar de llauna augmenta el risc de patir una malaltia cardíaca

Un estudi de la Harvard School of Public Health demostra que el consum de sopa enllaunada augmenta els nivells de bisfenol A (un químic afegit als productes enllaunats per evitar que la llauna es rovelli i mantenir el menjar fresc) en un 1.221%.

El bisfenol A s’associa amb les malalties cardiovasculars, diabetis i obesitat en humans. A més, té efectes en el desenvolupament reproductiu dels animals, pel seu efecte similar al dels estrògens.

Aquest tipus de producte químic es fa servir també en altres productes com ampolles de plàstic o envasos de pizzes i ja està prohibit en els utensilis per a nadons a Europa.

(notícia sencera)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *