Prova de resoldre el “Quiz” de la Setmana de la Ciència

Durant aquest mes es celebra la Setmana de la Ciència . Des del Departament de Ciències en col·laboració amb el de Llengües Estrangeres, us proposem que resolgueu els enigmes que anirem penjant cada setmana en relació amb el Medi Ambient.

From 18th to 27th November we’re celebrating The Science Week. The Terra Alta High School Science Department and the Foreing Languages Department suggest you try to answer each week’s quiz on The Environment.

Pendant ce mois, on fête la Semaine de la Science. Le Département de Sciences en collaboration avec le Département de Langues Étrangères du lycée Terra Alta, on vous propose de résoudre chaque semaine des énigmes en ce qui concerne l’environnement.

Setmana del 18 al 25 de novembre: A to E quiz

Setmana del 26 al 3 de desembre: F to J quiz

Setmana del 4 al 10 de desembre: K to O quiz

Setmana de l’11 al 17 de desembre: P to T quiz

Setmana del 18 al 24 de desembre: U to Z quiz

(No deixis les teues respostes als comentaris, envia-les a mamoros8@xtec.cat)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *