Un eclipsi farà que demà la Lluna es vegi vermella

La Terra s’interposarà demà, dimecres, durant una mica menys de dues hores entre el Sol i la Lluna, i això donarà lloc a un eclipsi lunar total que es podrà veure pràcticament des de tot Europa, Àfrica i Àsia. El fenomen farà que el satèl·lit adquireixi tons rogencs, i tindrà el seu màxim a Espanya a les 22.13 hores.

Total Lunar Eclipse

Mentre que les zones més orientals del planeta que podran observar el fenomen el veuran quan es pongui la Lluna, a les més occidentals (com Espanya) es podrà seguir quan surti el satèl·lit.Durant l’eclipsi, l’ombra de la Terra anirà a poc a poc amagant el satèl·lit, fins a tapar-lo completament. El màxim per a Espanya es produirà a les 22.13 hores (hora peninsular), quan s’arribarà al moment de més foscor. (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències per al món contemporani i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *