Més fibra per combatre la mort i les malalties

Un estudi de gairebé 400.000 persones d’edats compreses entre els 50 i els 71 anys ha trobat un vincle fort entre una dieta rica en fibra i una vida més llarga.

Concretament, els subjectes que menjaven una dieta rica en cereals integrals, fruita i verdura (sumant 29 grams de fibra al dia per a cada home, i 26 per a cada dona) tenien un 22% menys de probabilitats de morir després de 9 anys que els que menjaven menys fibra (13 i 11 grams per dia), segons aquest estudi dels Archives of Internal Medicine.

(Continua llegint l’article…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Biologia, Ciències per al món contemporani i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *