L’hervíbor amb dents de sabre

Investigadors han descobert al Brasil els fòssils d’una espècie que va viure fa 260 milions d’anys amb unes estranyes i aterradores dents: molars al paladar (cosa que no s’ha trobat mai en cap altre animal) i uns canins enormes que mai va usar per menjar carn.La nova espècie, una mica més gran que un senglar, és membre del grup extingit de rèptils semblants a mamífers anomenats teràpsids, les espècies de quatre potes més abundants durant el període Permià (entre fa uns 300 milions d’anys i fa uns 250). Els paleontòlegs que l’han trobat al sud del Brasil, prop de les fronteres d’Argentina i Uruguai, l’anomenen Tiarajudens eccentricus; la seva descoberta apareix a la present edició de la revista Science. (continua llegint l’article…)

cisneros2hr-644x3621

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *