Fabricants de dolços rivals seqüencien l’ADN del cacau

imagesEl 2010, investigadors finançats pel fabricant de llaminadures Mars van anunciar que havien, per primera vegada, seqüenciat completament l’ADN d’un arbre de cacau, que produeix l’ingredient principal en la xocolata.Ara, un grup rival de científics, finançats en part pel fabricant de llaminadures Hershey, ha publicat la seva seqüència genètica de l’arbre del cacau a la revista Nature Genetics.“Ja ho havíem fet abans però volíem passar per tot un procés de revisió per part d’altres investigadors abans d’emetre un comunicat de premsa”, diu Mark Guiltinan, expert en horticultura de la Universitat de l’Estat de Pennsilvània i un dels autors de l’estudi.Ell i els seus col·legues han seqüenciat genèticament una varietat maia antiga de l’arbre de cacau que va ser domesticada fa uns 3.000 anys.Els seus rivals van seqüenciar una varietat de l’arbre lleugerament diferent, i van publicar els resultats al setembre en una base de dades gratuïta i disponible per al públic. (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *