Un terratrèmol de 5,9 graus afecta el centre de Xile, sense causar víctimes

L’oficina d’emergències exclou que es pugui produir un tsunami. El moviment és a la mateixa regió on l’any passat un sisme va matar més de 500 persones.

Un terratrèmol de 5,9 graus de magnitud ha afectat el centre de Chile, a uns 130 kilòmetres al nord-oest de Concepción, informa el Servei Geològic dels Estats Units. No hi ha notícies de víctimes ni de danys materials. L’oficina d’emergències descarta que es pugui produir un tsunami. El sisme s’ha detectat a 25 kilòmetres de profunditat, en la mateixa regió on l’any passat un altre moviment tectònic de 8,8 graus va provocar més de 500 morts al país.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *