Com més espècies, menys malalties

Un article publicat avui a la revista Nature explica que científics han descobert que conservar la biodiversitat fa que, en molts ecosistemes, els patògens s’estenguin menys fàcilment. L’estudi indica que la pèrdua d’espècies en un entorn determinat podria tenir conseqüències perilloses per a la propagació i incidència de malalties infeccioses, incloses les que afecten els humans, altres animals i plantes. Els declivis actuals en la biodiversitat, doncs, redueixen la capacitat dels ecosistemes de protegir els seus membres. (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *