Una teoria darwiniana de la bellesa

Les coses que anomenem boniques són del tot variades. Què tenen en comú? O en altres paraules, què és la bellesa? I com podem explicar l’evolució del nostre gust estètic?En aquest curiós i educatiu vídeo, l’animador Andrew Park ha col·laborat amb Denis Dutton, filòsof nord-americà, per il·lustrar els arguments d’aquest sobre la bellesa, com recull el Guardian. Dutton diu que les coses boniques del món (l’art, la música, la literatura) estan al nucli de la naturalesa humana i s’expliquen amb la teoria de l’evolució de Darwin.

Denis Dutton: A Darwinian theory of beauty

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *