Stephen Hawking, «quasi segur» que hi ha alienígenes

«Gairebé segur que existeixen, però el millor és no contactar amb ells». Parlar de vida més enllà de la Terra sempre provoca tot tipus de comentaris, però quan qui ho fa és el científic més famós del món és bo escoltar. Stephen Hawking diu que té elements suficients per pensar que hi ha extraterrestres i adverteix que les conseqüències de tractar d’entaular contacte amb ells serien devastadores per a la humanitat.
«Per al meu cervell matemàtic, els números per si mateixos indiquen que és perfectament racional pensar en alienígenes», assegura l’astrofísic de la Universitat de Cambridge en un documental de la cadena Discovery Channel que s’emetrà el 9 de maig. Hawking afegeix que només ens hem de mirar a nosaltres mateixos per constatar que la vida intel·ligent es pot transformar en alguna cosa «que no voldríem conèixer».

(continua llegint l’article…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Ciències per al món contemporani, Física i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *