La NASA difon unes imatges espectaculars del Sol

Les fotografies mostren primers plans de l’activitat de l’estrella.

La NASA ha divulgat unes fotografies espectaculars del Sol captades per Solar Dynamics Observatory (SDO), una sonda que, segons ha pronosticat, tindrà tant impacte en el coneixement astronòmic com el telescopi espacial Hubble.

Les imatges mostren detalls fins ara mai vistos del material expulsat des de les seves actives taques solars. Altres fotografies són primers plans de l’activitat que es registra a la superfície de l’estrella.

La sonda també ha realitzat mesuraments en alta definició de les tempestes solars en una àmplia gamma de longituds d’ona ultraviolada.

(segueix llegint la notícia a El Periódico…)

(segueix llegint la notícia a Público…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *