L’insecte més llarg fa 57 centímetres i viu a Borneo

Una campanya de l’associació WWF troba a l’illa 123 noves espècies en tres anys.

L’insecte més llarg del món, un insecte pal que mesura la barbaritat de 36 centímetres –o 57 centímetres si se’n compten també les antenes–, és una de les joies que un equip de naturalistes ha descobert en els últims tres anys a les selves de Borneo, segons va publicar ahir en un informe el Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF). Entre les 123 noves espècies, mai catalogades fins ara, destaquen també una granota sense pulmons, un llimac que dispara dards i 17 peixos, encara que el gruix de les novetats són florístiques.

(continua llegint l’article…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Biologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *