Doña ballena quiere volar

Surcando el mar,doña ballena quiere volar,carlos reviejo, marie desbons
triste y rellena,
sobre las olas,
va la ballena.
Quiere volar
¡vaya faena!
-No tengo alas
-dice con pena.
Y entre las olas,
triste y rellena,
se va alejando
doña ballena.

                                      Carlos Reviejo
Il.lustració Marie Desbons

Tiemblo, Àvila 1942.Mestre,escriptor i poeta.Va començar amb poesia per adults però la seva feina de mestre va fer que es dediqués a escriure pels infants.Ha publicat diversos llibres de literatura infantil.Els seus poemes i contes han estat traduïts a diferents idiomes.Participa també en activitats en biblioteques i escoles.Entre els seus llibres de poesia destaquen Abezoo 2005, Versos para contar 2012,Versos de colores 2012,Versos del bosque 2013.

Deixa un comentari