Prodigium

Dr-Jekyll-Mummy

El mot llatí “Prodigium” feia en un principi referència a un fenomen especial que servia com avís, com a predicció. Un eclipsi, per exemple, era un dels prodigis més espectaculars i més venerats a les religions antigues.
Amb el temps, ens hem quedat amb la idea de fet estrany o meravellós i s’ha acabat aplicant el mot “prodigium” sobretot als monstres.
I és tenint en compte aquesta accepció que “Universal pictures”, la companyia cinematogràfica americana, ens presenta una sèrie de pel·lícules fantàstiques, que seran protagonitzades per clàssics del terror com la Mòmia, Frankenstein o l’home invisible entre d’altres.
“Prodigium” serà una institució dirigida pel famós doctor Jekyll (ell també un monstre, en el seu alter ego “Mr Hyde”), que al llarg de la sèrie anirà rastrejant tots aquests monstres, amb la intenció de capturar-los.
El primer film és “La Mòmia” i s’estrena el proper mes de juny.
Podeu sentir el doctor Jekyll parlant de la seva missió a aquest vídeo extret de la pàgina web “Wellcome to Prodigium”: https://www.youtube.com/watch?v=-BIkjbTK63s

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *