Alguns noms comercials

Tres noms comercials que utilitzen el llatí. El primer pertany al poderós grup tèxtil “Inditex” i està pensat per a la venda de complements de qualitat. Les botigues d'”Uterqüe” tenen productes per als dos sexes i això explica l’ús del nom, que en llengua llatina significa “Cadascun dels dos, ambdós”. A més, cal afegir que la “u” del grup “qu” sempre sona en llatí, i per això els creadors del logo han decidit col·locar una dièresi sobre aquesta lletra, ja que si pronunciéssim la paraula en castellà no sonaria.
El segon nom també pertany a “Inditex”, encara que és més difícil explicar perquè una marca de roba juvenil porta el nom en llatí d’un prestigiós fabricant d’instruments per a corda dels segles XVII i XVIII. En tot cas, si no prestigi, almenys més influència mundial (només cal mirar els buscadors d’Internet) sí que està adquirint.
Finalment, una coneguda cadena de botigues especialitzades en la venda de productes derivats del porc ibèric. En la línia de “Tradicionarius” o “Nostrum”, de les quals ja hem parlat al nostre bloc, utilitza la forma llatina d’aquest adjectiu.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *