Cerca de tu “Domus”

cerca-de-tucasa-29-1b-1

La cantant gironina Sílvia Pérez Cruz acaba de publicar un nou disc en la seva ja destacada trajectòria. Es tracta de “Domus” (en llatí “Casa”) i és un seguit de versions i revisions de les cançons que ha composat per a la pel·lícula “Cerca de tu casa”.
La pel·lícula (encara no estrenada) toca en profunditat el problema dels desnonaments que els últims anys han afectat a tantes famílies.
L’argument del film ens explica el motiu del títol del disc. Per què en llatí? Bé, potser la Sílvia Pérez Cruz és afeccionada a aquesta llengua. Cal recordar que ha col·laborat en diversos discos del grup de percussió “Coetus”. I què és “coetus”? Doncs “grup” en llatí.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *