Números galàctics

star-wars-episode-VII

Després d’una extensíssima campanya de publicitat, ja s’ha estrenat (amb gran èxit de públic) la setena part de la saga “Star wars”. Aquesta vegada és la multinacional Disney l’encarregada de produir el film, però la seva intenció és continuar amb l’esperit original de les aventures d’en Luke Skywalker i companyia.
De fet, només veure el títol de la pel·lícula ja es veu que s’ha respectat una de les marques de la casa: es tracta de l’ús de xifres romanes per a numerar els diferents episodis; un recurs que semblava un privilegi exclusiu de reis, papes i segles… bé, i de la saga de pel·lícules de “Rocky”.

Us afegeixo dos vídeos interessants sobre la pel·lícula:
El primer és el tràiler del film, amb subtítols en llatí https://www.youtube.com/watch?v=BcykKDpe_Yg
Al segon podem llegir tot el text de la introducció en llatí https://www.youtube.com/watch?v=av5aWwppXCI

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *