Bibamus caffeam!!

cafe central malaga

El Café Central de Málaga és un local molt popular d’aquesta població andalusa, que va iniciar la seva fama quan el seu propietari va crear 10 maneres diferents de demanar un cafè sol. Per si algú en tenia qualsevol dubte, un mural ens detallava les diferents possibilitats. Ara, el religiós Laureano Manrique ens ha fet la traducció al llatí de les 10 formes i ja podem demanar un “longum”, un “semilongum”, o, si és que en el fons no ens agrada el cafè, un “Horror Vacui”.

Parlant de cafeteries que tenen relació amb el llatí, no ens hem d’oblidar del saló de te i cafè ubicat a Nottingham anomenat “Thea Caffea” (“Te Cafè” en llatí), que va obrir al 2012 i que ja és un dels llocs més visitats pels turistes a la ciutat anglesa, degut a la varietat i qualitat dels productes que hi ofereixen.
hi podeu veure imatges i informació d’aquest saló de te al seu Facebook: https://www.facebook.com/TheaCaffea/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *