Els núvols: una classe de llatí

CloudSelector-Outside-FrontLift2

Últimament veure les prediccions del temps a qualsevol canal de televisió s’ha convertit en una classe de llatí. Els espectadors hi envien les seves fotografies de núvols espectaculars i els meteoròlegs les comenten utilitzant les seves denominacions llatines: aquí tenim un “lenticularis” (amb forma de lent), o un curiós “pileus” (un barret), o un espectacular “mammatus” (amb forma de pits). I això sense oblidar els ja tradicionals “cirrus”, “cumulus” o “stratus”.
Per evitar perdre’s entre tant de núvol, us recomanem el nou “Cloud selector”, una pràctica targeta que a les seves dues cares us explica com reconèixer els 20 núvols més representatius del nostre cel. És un producte presentat per la “Cloud Appreciation Society”: http://cloudappreciationsociety.org/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *