CARNAVAL

PRESENTACIÓ DEL CARNAVAL

Hem introduït el Carnaval, com a centre d’interès. Per situar els infants en la temàtica,  hem presentat el Senyor Carnestoltes i unes làmines de disfresses, tal i com podeu veure en les següents imatges.

EXPERIMENTACIÓ AMB CONFETI

En aquestes edats, on la manipulació i experimentació resulta fonamental per poder fer nous aprenentatges, hem preparat una proposta centrada en l’experimentació amb confeti i serpentines. Els infants disposen d’altres materials com ara: pots, tubs culleres,

JOCS A LES ESTANCES

A l’estança de joc simbòlic hem presentat l’espai de les disfresses, que romandrà a l’abast dels infants durant tot el curs. Els infants han jugat, s’han disfressat i  els hem pintant la cara d’algun personatge o animal.

EXPERIMENTACIÓ PLÀSTICA

Hem dedicat un dia a l’experimentació i el gaudi de manipular pintura amb confeti i serpentines. El resultat el podeu veure en el recull d’imatges.

CONTE DEL MONSTRE DELS COLORS AMB LA CAIXA DE LA LLUM

La nostra disfressa està relacionada amb el Monstre de Colors, conte que hem explicat al llarg del curs. Aquesta vegada recordem la història d’una forma molt especial: a la foscor i amb la caixa de llum.

JOC LLIURE  AL PATI

Us deixem una sèrie d’imatges relacionades amb el joc a l’espai exterior de la Llar.

 PINTEM LA CORONA DE LA DISFRESSA

Els infants han elaborat la seva corona del Monstre dels Colors, ha estat element fonamental de la disfressa.

FESTA DE CARNAVAL

En aquest curs tan atípic, les famílies no heu pogut gaudir de la festa de Carnaval a la Llar. Aquí us deixem una petita mostra de com vam celebrar aquest dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *