ORGANITZACIÓ DEL PERÍODE D’ACOLLIDA LLIM LA TARONJA

La Llar comença el dia 5 de setembre de 2022. Els dies 5 i 6 de setembre tindran lloc les entrevistes individuals amb les famílies. Totes elles rebran per correu electrònic el dia i l’hora de la trobada amb la tutora.

El dia 7 de setembre acollim els infants de P2 que ja venien el curs passat a la Llar. Aquest mateix dia, a les 9,30h convidem la resta de famílies a compartir una estona de joc i un primer contacte entre les famílies, al pati de la Llar. Aquest primer dia, els infants romandran a la LLar fins les 12h com a hora màxima.

Hi hauran tres entrades més: el dia 8 de setembre iniciarà el curs el grup d’un any; el dia 12 i el dia 14 de setembre de 2022, faran l’entrada dos grups de 2 anys. Aquests nous infants hauran d’estar acompanyats d’un adult.

Els nous infants aniran allargant l’horari de dues hores (9-11h) en funció de l’evolució individual i les necessitats del moment, amb la idea de respectar el procés individual de cada infant. Amb aquest mateix objectiu, en aquest período d’acollida, demanem a les famílies que acompanyin el màxim possible els seus fills/es. Que dediquin un temps per romandre i compartir la Llar. I d’aquesta manera, afavorir una separació el més relaxada, confiada i segura possible. Passat aquest temps, allargarem fins les 12-12,30h. Un cop s’hagi superat aquest període, podrem pensar en ampliar l’estada de l’infant a la Llar i potser fer ús del servei de menjador.