NOU CURS 2019-2020 LLIM LA TARONJA

Ja hem començat el nou curs, amb infants nous, noves famílies i també noves educadores. Aquest període d’acolliment és molt important per les famílies, els infant i les educadores, per tant és important tenir molt clar com ha de ser la dinàmica, les nostres actituds, com ens relacionem… Hem realitzat una primera reunió per explicar i comentar el funcionament de la nostra Llar, hem realitzat les primeres entrevistes individual per tal de conèixer una mica a cada infant i per últim hem animat a les famílies a compartir temps i espais durant un matí.

Durant aquest temps els infants han pogut familiaritzar-se mitjançant el joc i l’experimentació als diferents racons dels diferents espais, també a les educadores i a les diferents rutines, però encara queda molta feina per fer. Us deixem un recull de fotografies de diferents moment que esperem us agradin.

Estones del pati:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *