Peabody i Sherman a la Guerra de Troia

 

FITXA TÈCNICA

 • Nom original: “Mr. Peabody and Sherman”
 • Director i guionistes: Rob Minkoff
 • Any d’estrena: 2014
 • Durada:93 minuts
 • Repartiment: Max Charles, Ty Burrell, Ariel Winter, Stephen Tobolowsky
 • País d’origen: Estats Units
 • Idioma original: Anglès
 • Gènere: Comèdia d’aventures

ARGUMENT

 El gos més conegut del món, un tità dels negocis, inventor, premi nobel, medallista olímpic, un geni…, el Sr. Peabody, i el seu fill trapella Sherman amb la seva màquina del temps -el Vueltatrás en castellà- s’embarquen en l’aventura més estrambòtica mai vista i coneixen, entre d’altres, Maria Antonieta durant la revolució francesa.

 Tanmateix, Sherman vol impressionar la seva amiga Penny i li mostra la màquina. Sense voler acaben creant un forat a l’univers, tot provocant el caos en els esdeveniments cabdals de la història entre els quals hi ha l’antic Egipte, la guerra de Troia i el cavall de fusta… Coneixen personatges famosos com Van Gogh, Einstein, Lincoln i Shakespeare. Abans que passat, present i futur quedin tocats, el Sr. Peabody hi ha de posar solució i ha d’asumir un gran repte: el de ser pare. Acabaran deixant junts petjada en la història.

TRÀILER

CRÍTICA

Les aventures de Peabody i Sherman és una comèdia d’aventures que combina ciència ficció, viatge en el temps, personatges excèntrics, referents mitològics de la guerra de Troia i un diàleg intel·ligent, enllaçats amb la relació estranya d’un gos i el seu fill, un nen.

Si l’aneu a veure, ja ens explicareu què us ha semblat i quins personatges i esdeveniments de la història de l’antiguitat clàssica hi surten. Com? Per què?

Creieu que els infants poden, a més de passar-s’ho d’allò més bé, aprendre història i mitologia amb Les aventures de Peabody i Sherman?…

Dins del cavall de fusta, coneixen Agamèmnon, Menelau, Ulisses i els guerrers grecs!

Per cert qui creieu qui són? Fàcil!

Èria
2n ESO

2 comentaris a “Peabody i Sherman a la Guerra de Troia

 1. Fantàstic, Èria! Ludere et discere és possible i evidentment el cinema, a més d’entretenir, és una gran font de cultura! De fet, aprenem història de Roma, mitologia…

  L’altre dia, a la cua del cinema una nena es discutia amb la seva mare ja que aquesta no entenia com un nen podia ser adoptat per un gos i li deia que era el nen que adoptava el gos i no a l’inrevés. Jo no vaig anar a veure aquesta pel·lícula i ara em sap greu. A més aquest matí gràcies a la Mercè Otero i la Coloma he acabat de veure els referents clàssics d’aquesta pel·lícula que haurem de veure! T’agraeixo Èria que n’hagis fet una entrada a La cinta!

 2. Salve!

  Jo si que he anat a veure aquesta peli i la veritat es que em va agradar molt i t’ajuda a aprendre moltes coses.

  Enhorabona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *