Amb quin tòpic horacià relacionaríeu aquests anuncis?

L’anunci de Nocilla amb David Bisbal ha tingut molt bona acceptació, m’ha animat a fer recerca de tòpics horacians en la publicitat. Ara per ara, us proposo quins tòipics horacians percebeu en aquests anuncis?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uu8456pVSLI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=53RbaaBJzzM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rOPSyF_UiJ4[/youtube]

En coneixeu més?

Chaima

2n de Batxillerat Llatí

Etiquetes:, , ,

Comentaris: 2

  1. caparros.lourdes 13 maig 2014 - 10:00 Contesta

    El primer video el podriem relacionar amb el carpe diem, ja que en 00:51el noi neix,creix i mor, i això ens demostra que em de viure tots els moments abans de que sigui massa tard. També el podriem relacionar amb el tempus fugit, ja que podem veure que el temps passa molt rapid.

    El tercer video podriem relacionarlo també amb el carpe diem, ja que veiem que les formiges es passen tot el dia treballant i no disfruten dels seus dies

    VALE

  2. camil.arigon 28 setembre 2014 - 22:23 Contesta

    Molt ben triats els anuncis, els tres tracten del tòpic “Carpe diem”. El primer anunci veiem com un nadó quan surt del ventre de la seva mare va volant a gran velocitat mentre creix fins que aterra a la seva tomba i al final de l’anunci diu “Life is short” que significa que la vida és curta. Al segon anunci fa referència a aprofitar el temps i al tercer apareixen formigues treballen durament fins que una s’adona que ha de canviar això, la cançó de l’anunci també hi fa referència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *