Carpe diem de Belinda

Cercant informació per ampliar un article d’unes companyes he trobat un CD de Belinda, ‘una cantant que jo escoltava abans i m’ha fet gràcia veure que el títol del seu CD és: Carpe diem.

 

Coneixeu més CD’s amb aquest mateix títol? Coneixíeu aquest? Què vol dir Carpe Diem? Està ben utilitzat?  D’on l’agafa Belinda?

Lourdes Caparrós 2n Batx Llatí

Comentaris: 4

 1. Margalida Capellà Soler 30 març 2014 - 8:13 Contesta

  Amb l’ajut dels companys, el podries posar també, Lou, a L’empremta d’Orfeu!

 2. […] complementar un article anomentat ‘‘ Carpe diem de Belinda” del blog Tòpics horacians arreu sobre la pervivència d’Horaci us deixo aqui el CD […]

 3. Xènia Serra 7 abril 2014 - 11:06 Contesta

  Salve!
  “Carpe diem” és un tòpic horacià que significa “aprofita el dia”. Aquest tòpic és utilitzat com a tòpic en moltes cançons però no conec cap CD amb aquest títol. Una de les cançons que té com a títol aquest tòpic és una cançó de Green Day. Belinda va agafar aquest tòpic de una pel·lícula anomenada ” El club de los poetas muertos ”, per tant, no va agafar-lo directament d’Horaci.

 4. Andrea Balart 6 maig 2014 - 10:29 Contesta

  Salve!

  El tòpic d’aquest album el trobem en molts lloc ja que és el que més agrada. El tòpic el trobem a la oda 1,11 i a la oda 1,9 d’Horaci. Vol dir que hem d’aprofitar les oportunitats abans que ens morim . Jo crec que en aquest cas s’assembla més a la oda 1,9 ja que hem de viure la vida aprofitant al màxim que poguem i sent el màxim de feliços perquè no se sap que pot passar. Trobem moltes més cançons amb aquest tòpic per exemple una dels dibuixos animats ” Phineas i Pherb”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *