Participem als Premis Blocs Catalunya 2011

Premis Blocs Catalunya 2011
Premis Blocs Catalunya 2011

Enguany tornem a provar sort als Premis Blocs Catalunya 2011 de l’associació Stic.cat.

A l’edició del 2011 hi ha algunes modificacions respecte a la passada, tot i que es manté el procés de votació popular. Per millorar la fiabilitat, caldrà  registrar-se com a usuari a la web d’ STIC , tot i que també podeu fer-ho directament amb els vostres usuaris de Twitter o Facebook.

Un cop registrats, s’accedeix al panell d’usuari i des d’allà al taulell de votació dels Premis, on hi haurà les categories temàtiques. En seleccionar una categoria apareixen els blocs que hi participen ordenats i cada persona disposarà d’un vot per a cadascuna de les 12 categories. El sistema informa en tot moment dels vots que encara no has fet servir, de les categories on ja has votat i dels blocs pels quals ho has fet. Si teniu algun dubte, feu una ullada a les bases.

De totes totes, podeu seguir el procés fins al 10 de setembre als comptes de Facebook i Twitter de l’STIC.cat o be amb  les etiquetes #premisblocs i #premisblocs2011. Però, sobretot, no oblideu votar  😉

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà