La cançò del substitut…

En aquestos dies de calor enganxosa i feina extremada de tancaments variats de curs, un petit record per a aquells i aquelles què, a sobre, estan viatjant amunt i avall, traent boletes, imprimint programacions i sense saber ben bé on pararan el curs vinent.
Com jo també compartisc l’últim punt… i encara tinc fresc el record oposicional i substitutiu, he pensat de dedicar-vos aquesta cançoneta d’Obrint Pas, que originàriament havia de titular-se La cançò del substitut, tot i que finalment la van anomenar Més lluny.
A tothom, sort i bones lectures, que ja s’acaba 😉

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/V-j8jFvN7Uw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà