Sóc llegenda

legend

Hem vist el film on un home, en solitari, primer només acompanyat per una gossa, lluita per a sobreviure i alhora no vol fugir doncs es sent responsable del que ha passat al món. Una terrible infecció ha portat pràcticament a l’extermini de tota la humanitat i, els supervivents, la majoria infectats, es comporten agressivament, sense cap mostra d’ humanitat. El protagonista vol trobar una vacuna, un remei, una medicina que els curi i tot pugui tornar a començar.

Comentem aspectes del film, escenes concretes, la manera de ser del personatge, les causes de la catàstrofe, com viu la seva relació amb la gossa, la seva relació amb els maniquís, com reacciona quan apareixen éssers humans sans, etc. Valora també el final del film. Què t’ha semblat? Valora també el final alternatiu, quin et sembla millor? Per què?

Aquest film fa servir escenes de Shrek. Si coneixes el personatge, aniria bé que miressis de  comentar la relació entre Shrek i el Doctor Neville. També has pogut veure com el protagonista és fan de Bob Marley; què coneixes d’aquest cantant? Què et semblen les lletres de les seves cançons? Pots fer aportacions voluntàries sobre el film (estan a punt d’estrenar una segona part on la trama és ABANS de les infeccions), sobre l’actor Will Smith, sobre Bob Marley, etc.

Pots analitzar molts aspectes de l’argument. La soledat, la necessitat de comunicar-se, amb el gos, amb els maniquíes, etc. Els records de la seva família. Com organitzar-se la vida sistemàticament, amb disciplina, per seguir explorant la ciutat i sobreviure, seguir fent de metge científic investigant, etc. El seu sacrific, en morir. Tens un munt d’elements per comentar, criticar i opinar.

final alternativo de soy leyenda parte 1 2 – YouTube

 

 

29 comentaris a “Sóc llegenda

 1. Aquesta pel·lícula es una de les meves preferides ja que en Will Smith es el meu actor preferit, el que més m’agradat d’aquesta pel·licula el canvi que fa will smith quan está completament sol, sembla que estigui boig,
  parla amb “maniquies” parla amb la seva gossa i aixó de no tenir amb qui comunicar-se ha de ser molt dur, aixó de que en un tres i no res tot el que tenies s’esfumi ha de ser molt dur, a mi personalment, aquesta pel·licula m’ha fet entendré que les coses s’han de valorar, perque el primer perd a la seva familia, sense imaginar’s-ho es queda sense la seva esposa ni el el seu fill,després perd a la única amiga que li queda que es la seva gosa, també així en un tres i no res,
  i finalment perd la vida.
  a mi aquesta pel·licula m’ensenyat que avui estem aquí i que demá qui sap on..

 2. Un cotxe travessa veloçment 1 Nova York totalment deshabitat entre animals salvatges.
  Al volant està Robert Neville, un científic que tracta d’aconseguir un antídot contra el terrible virus que va acabar amb tots els habitants de Nova York menys amb ell, que, és immune sent l’últim supervivent humà de la ciutat i potser del món.
  Neville, viròleg militar, va encapçalar les investigacions governamentals per trobar una vacuna contra un virus transmès per l’aire que va obligar a declarar en quarantena la ciutat, permetent només l’evacuació als no infectats, entre els quals es trobaven la seva dona i la seva filla, a els que evacuen en un helicòpter, que ell veurà sotsobrar i caure al mar.
  Però Neville no està sol a la ciutat. Víctimes mutants de la plaga, els infectats, s’amaguen durant el dia, ja que la llum els destrueix, vigilant Neville, per caçar-lo, impulsats per la fam.
  Amb l’única companyia de la seva gossa Sam, Neville ha lluitat durant tres anys per mantenir-se allunyat dels infectats. Durant el dia, ell i Sam subsisteixen buscant subministraments, treballant al laboratori i emetent diàriament missatges per la ràdio amb l’esperança de trobar altres supervivents. I a la nit es parapeten en una casa de pedra calcària reforçada.
  El virus va sorgir del que inicialment va ser acollit com un avanç trencador de la medicina moderna: un retrovirus creat per l’home per combatre el càncer.
  Neville tracta de trobar la forma de fer marxa enrere als efectes del virus utilitzant la seva pròpia sang immune. Per a això treballa amb animals infectats, i, posteriorment i després caçar una dona mutant, amb ella.
  Però un dia també ell és caçat i cau en una en un parany que el manté penjat fins gairebé al vespre. I quan finalment aconsegueix alliberar és atacat per gossos infectats que fereixen Sam, veient Neville obligat a matar-la.
  Dolgut per la pèrdua del seu fidel companya aquella nit surt esbojarrat amb el seu cotxe a la caça d’infectats als quals atropella salvatgement mentre li ataquen desitjosos de la seva sang, aconseguint bolcar el seu cotxe estant a punt de sucumbir quan algú ho rescata.
  En despertar es troba amb una dona, Anna, i un nen, Ethan, que li expliquen que van arribar de Meryland després d’escoltar els seus missatges radiats i que es dirigeixen a una zona muntanyosa on sobreviuen els no infectats tot i que Neville pensa que ja no existeixen , ja que els que eren immunes com ell al virus van ser caçats i devorats pels mutants.
  I la nit següent els mutants ataquen casa, en haver descobert el seu refugi després de seguir a Anna quan el va salvar i el va portar fins allà.
  Per espantar Neville encén uns potents focus que immediatament fan caure, veient-se obligat a fer explotar les mines que havia col · locat envoltant casa, malgrat la qual cosa alguns es colen a la casa i l’ataquen, havent provocar noves explosions, el que no els fa abandonar la cacera, de manera que finalment s’amaguen al laboratori.
  Allà descobreixen que l’última prova de la seva vacuna va aconseguir curar la mutant, de manera que pren una mostra de la seva sang i la hi lliura a Anna, ocultant a ella ia Ethan mentre ell es autoinmola fent esclatar una granada entre els atacants.
  Anna arribarà finalment al campament dels refugiats i gràcies al valor de Neville disposaran de la vacuna per salvar el món

 3. Robert Nesta Marley Booker nació el 6 de febrero de 1945 en Nine Mile (Rhoden Hall, Saint Ann Parish), una pequeña localidad al norte de la isla de Jamaica, en el Mar Caribe. Era hijo de Cedella Booker, una afro-jamaiquina que tenía 18 años6 (cuando nació Bob) y de Norval Marley, un jamaiquino blanco de ascendencia inglesa (su familia provenía de Essex), capitán de los Marines Reales (infantería de marina británica), quien se consideraba inglés, debido a que al ingresar a las Fuerzas Armadas Británicas para la Primera Guerra Mundial, en el fomulario dijo ser inglés, para que no se le cuestionara mayor cosa (y porque en esa época Jamaica era una colonia del Reino Unido y su población blanca tenía la nacionalidad británica). La fecha de nacimiento de Norval es motivo de controversia ya que según muchas fuentes nació en 1895 (por lo que tendría 50 años cuando nació su hijo Bob Marley) pero según otras fuentes nació mucho antes, en 1881. Aunque Norval ayudaba económicamente a su mujer y a su hijo, rara vez veía a su hijo por pasar el tiempo viajando; además, según algunas fuentes su madre (la abuela de Bob) lo presionaba para que se alejara del niño por prejuicios racistas. El padre de Bob murió cuando este tenía 10 años, en 1955.

  Bob Marley tuvo que soportar burlas y desprecios por parte de negros jamaiquinos por su condición de mulato (mestizo producto de la mezcla de blanco y negro), sobre todo en su niñez, adolescencia y temprana juventud (se dice que el hermano de su primera novia le dijo que «no queremos blancos en esta casa»). Pero después Bob se demostró indiferente a esos desaires y decía no avergonzarse de su mezcla racial; aunque él se identificaba simplemente como negro y esa fue la única parte de su herencia racial por la que demostró interés.

 4. Va d’un home que es diu Robert Neville que viu amb la seva gossa Samantha. Al principi de la pel·lícula ens explica que han trobat una cura per el cáncer. He arribat a la conclusió de que no es una cura, i casi tots ela habitants soy una especia de zombies, que els tornen boig la sang. Robert es inmune no sap perquè, i nosaltres tampoc. Ens va ensenyant records seus abans de que pasés la desgracia. Al principi ens ensenya com van tindre que arribar al pont de la ciutat entre la multitud de la gent que volia escapar abans de que destrosaren el pont. Els hi feien una espécie d’analisi per saber si estaben infectats.Ell i la seva família van pasar i la seva dona i la seva filla van pujar a un helicopter. Abans de pujar la nena li dona al pare un goset que es la Samantha, i amb les mans li fa una papallona al vidre. Abans de que puguesin estar en un lloc segur un helicopter va xocar contra l’helicopter de la dona i la filla. Van morir.
  Ell conviveix sol a Nova York, amb cap tracte de persones durant 3 anys. Una persona que només te una gossa per conviure el termina deixant boig.
  Ell quan el sol es comença a pondre va a casa, tanca totes les finestres, i a les escales tira una mena de pols per no deixar rastre del seu olor.
  Ell posava per tota una zona trampes per caçar-los i experimentar amb ells. Un dels zombies al veure que sempre estaba experimentant amb ells li posa una trampa i cau inconscient. Quan desperta el sol esta a punt de pondre’s i te que reaccionar per salvar la seva vida i la de Samantha. El sol se’n va i surten uns gossos infectats. La samantha intenta protegirlo com pot i acaba mosegada. La porta corrents a la seva casa, i la te que matar perqué intentaria matarli, ja que esta infectada. mentres l’abraça li canta, ell perd l’única companyia que tenia.
  Deixava una missatge per la rádio dient que si algú volia un refugi i menjar, amb ell hi havia.El segon final ell es dona compte de que els zombies alomillor no son zombies, sinó essers humans que podien sentir i entenien. Robert enten que ell ha estat experimentant amb molts d’ells. Ho enten i torna a infectar al zombie que havia sigut curat. Ell li torna l’ésser a ells, i queden en pau. Van al refugi ell la dona i el nen. D’alguna manera va recuperar la família que va perdre.
  La meva opinió es que aquesta pel·lícula es la millor que hem vist fins ara. Estaba desitjan que toqués ética per tornarla a veure. El final que més m’ha agradat es el segon, perquè entens que els zombies poden sentir, i no queden com lo que semblen, uns monstres. Robert viu, que aixo es lo millor. M’ha encantat molt tot, encara que la mort de Samantha continua sent la mes trista.

 5. Aquesta pelicula de “I am a Legend” m’ha encantat , hem sembla molt bona pelicula perque surten tot tipus d’escenes;d’accio,de soledad,reflexio,duresa,una mica d’amor i pena per quan s’en va la seva familia etc…
  I tracta de que …
  Robert Neville (Will Smith) és un brillant científic, però malgrat això no ha pogut impedir l’expansió d’un terrible virus imparable, incurable i creat per l’home. Neville, d’alguna manera immune a aquest virus, és ara l’últim supervivent humà que queda a la ciutat de Nova York i potser en el món. Durant tres anys, Neville ha enviat constantment cada dia missatges per ràdio, de forma desesperada per saber si podia trobar altres supervivents que puguin estar en altres parts. Però no està sol. Víctimes mutants de la plaga-els infectats-ronden en les ombres … vigilant cadascun dels moviments de Neville … esperant que aquest cometi un error fatal. Potser per l’última i millor esperança de la humanitat, Neville es veu impulsat cap a l’única missió que li queda: trobar la forma de fer marxa enrere als efectes del virus utilitzant la seva pròpia sang immune. Però sap que està en condicions d’inferioritat … i que se li acaba el temps.

  FINAL ALTERNATIU

  Quan veu que te la cura, decideix obrir la porta que els separava, i la dona que s’estava curan era la dona del infectat que l’estava atacan. L’infectat l’agafa i vol marxar, en aquell moment en Neville es dona compte de que no eren inhumans, es dona compte de que encara tenen sentiments, apesar de aquell virus.

 6. la pel·licula de soc llegenda comença en que surt una noticia al telediari sobre una nova cura definitiva del cancer.
  Despres d’aquesta escena apareix un cotxe , en el interior hi ha un home i un gos , buscaven menjar. A partir d ‘aquest moment el protagonista que es diu neville comença a recordar.
  En els seus records surt que te una dona i una filla i les va a buscar a casa.Tota la ciutat de new york estava infectada per un virus.
  Han d’aconseguir arribar al port perque alla estan desembarcan els vaixells on es podran salvar gran part de la poblacio. Quan arriban alla els escanegen i passen.
  La seva filla i la seva dona pujen a un helicopter i quan pujen la seva filla per despedir-se fa una papallona amb les mans.
  El neville es queda sol amb la seva gossa que es diu sam perque son inmunes .
  Esta sol en una casa i nomes pot surtir de dia. Perque per la nit surten els infectats. A la seva casa te un laboratori on esta intentan buscar la cura.
  Cada dia al mig dia va al port i parla per radio per si algu no infectat es pugui comunicar amb ell.Un dia passejan el gos entra a un magatzem ies donen compte de que a dins hi han infectats. Aleshores posa una trampa i atrapa a una infectada per poder fer proves amb ella.
  Una tarda en neville sense voler cau en la seva propia trampa perque es pensava que un maniqui s’havia mogut de lloc. La nit s’estava apropant i els infectats estaven a punt de surtir. Un gos infectat va mossegar a la sam. En Neville rapidament va agafar a la Sam i la va portar a la seva casa per no tenia solucio la va haver d’ofegar perque no el mosegues. Aquella nit en Neville va sortir cap al port en busca de vengansa, tots els infectats el van atacar i el cotxe es va volcar. Ell inconcient estaba dins del cotxe i de cop va apareixer una noia que el va salvar. Al dia seguent es va despertar i havia una noia i un nen petit a la seva casa, ella li deia que hi havia un lloc a una montanya amb gent sana i que si anaven alla es podria salvar. Ell no va fer casa. Aquella mateixa nit els infectats van perseguir aquella noia al portar al Neville a casa, els van començar atacar res del que tenia de proteccio de la casa servia per protegir-los. Es van amagar al laboratori i en Neville es va donar compte de que ja havia trobat la cura de cop va mirar a un vidre i va veure una papallona i es va enrecordar de la seva filla. Va ficar a la noia i al nen dins de un lloc segur perque puguesin portar la cura aquell lloc de la muntanya que deia la noia. Els va ficar a dins i ell va obrir la porta i es va llençar a sobre dels infectats. La noia va aconseguir arribar aquell lloc i gracies a el Neville es van salvar.

  FINAL ALTERNATIU:
  Quan estan al laboratori i veu la papallona de la seva filla en la noia infectada, decideix obrir la porta i intentar explicar que ell ja tenia la cura, al obrir la porta l’infectat va a agafar la noia infectada que tenia en la camilla per fer proves, era la seva dona.

  CONCLUSIO:
  Per mi es una pel·licula molt maca i molt interesant, perque ens ensenya que mai podem estar sols, necesitem a la gent per relacionar-nos amb la gent per poder viure. I tambe ens ensenya com es pot sobre viure, ademes d’actes de generositat.

 7. Una pelicula força interesant, i amb molts sentiments que mostrar. No es la primera vegada que la veig, i no em cansare mai de veurela, cada vegada em vaig adonant de coses que darrerament no m’havia fixat o que no m’enrecordava, i el final alternatiu, si que era la primera vegada que el veia, i em vaig adonar, que les apariences mai tenen que veure en res, que per molt que sigui un infectat o un monstre, tens sentiments, i això que es una pelicula que et fa molt que pensar…

 8. Soy leyenda es un pel·lícula que es va estrenar a l’any 2007, dirigida per Francis Lawrence i protagonitzada per Will Smith.

  La pel·lícula comença amb la doctora Alice Kripin parlant en un programa de televisió que ha modificat el virus del saranpio geneticament com cura del cancer, pero la cura va modificar i va haver una epidemia global. El doctor Robert Neville viroleg de exercit dels Estats Units, intenta buscar una cura contra el virus experimentant amb rates i infectats. La pel·lícula pasa en la ciutat de Nova York, el Robert Neville viu amb la seva gossa Sam. Fa trampes per capturar un infectat i experimentar, quan atrapa a la infectada se l’enporta al seu laboratori per buscar una cura contra el virus.
  Un dia el doctor Neville veu un maniqui que ell havia posat com a trampa per capturar un infectat, però ell no s’enrecordaba que l’havia possat, es va apropar i es va ”autocapturar” i va caure inconsient, quan va despertar s’estava fent de nit, es va liberar però es va claver un ganivet a la cama, havien uns gossos infectats i Sam va ajudar-lo pero la van infectar, tots dos tornan al laboratori el doctor Neville va intentar curar-la però no va servir de res ja que es va infectar i la va tindre que matar. Al dia següent es va voler vengar pero els infectats quasi el matan, però va salvar-li la vida una dona(Anna) i el seu fill(Ethan). Quan els va veure a la seva casa estava estrany i no es creia que hi hagués algu viu pero al final es va calmar i els va aceptar, despres parlant amb l’Anna li va dir que era fan de Bob Marley. Una nit els infectats van trobar on ell vivia perque van seguir el seu rastre de sang, els infectats van entrar a la seva casa i els va obligar anar al seu laboratori. Quan estavan atrapats el doctor Neville va veure que la dona infectada s’estava curant, els infectats els van acorralar, Neville li va treure sang a la dona infectada per utilitzar-lo com cura. Neville va fer un sacrifici per salvar a l’Anna i a Ethan. Tots dos van sobreviure i es van anar a buscar gent i donar la cura i dir qui la va trobar.
  La pel·licula té dos finals, el final alternatiu es que els infectats entran al laboratori, però no els volien matar sinó recuperar a la dona infectada, en aquell moment Neville es dona compte que ancara que estiguin infectats tenen sentiments i que amb tots els infectats que havia experimentar també tenien.
  A mi el final que més m’agrada es l’alternatiu perquè demostra que encara que no semblin humans tenen sentimens. Es una pel·lícula bona i interesant de veure.

 9. Aqueta pelicula ma agradat molt , ja que el el actor que fa la pelicula en will smith es molt bon actor els efectas especials son molt bons.
  La pelicula tracta de que una vacuna que van ficar a la gent per prevenir i curar el cancer tenia efectes secundaris que feia que la gent era agresiva i es com si fosin zombies perden completament els sentits . El protagonista es imun osigi que no l’afecta la vacuna i ell esta sol en new york captura la gent afectada per trobar la cura, al cap d’un temps troba una supervivent i el seu fill i tambe semblava trobavar la cura amb un zombie els mes afectats

 10. Aquesta pelicula m’agradat molt

  Robert Neville (Will Smith) és un científic brillant, però fins i tot ell no pot contenir el terrible virus que resulta ser imparable, incurable … i creat per l’home. D’alguna manera, immune, Neville és ara l’únic ésser humà supervivent en el que queda de la ciutat de Nova York … i potser en el món sencer. Però no està sol. Està envoltat per “els infectats” – víctimes de la plaga que s’han convertit en éssers depredadors, els quals només poden existir en la foscor i devoraran o infectaran a tots i tot el que es creui en el seu camí.
  Durant tres anys, Neville ha passat els seus dies buscant per trobar menjar i subministraments, i enviant puntualment missatges per ràdio, desesperat per trobar més supervivents que puguin ser-hi fora. Mentrestant, els Infectats romanen en les ombres, vigilant els moviments de Neville, esperant que cometi un error fatal.Quizá l’última, i millor, esperança de l’ésser humà, l’única
  missió que li queda a Neville sigui trobar una manera de revertir els efectes del virus utilitzant la seva pròpia sang immune. Però és la seva sang també el que persegueixen els “infectats”, i Neville sap que l’enemic el supera i que el temps se li està
  acabant ràpidament.
  Un dia controlen la ciutat com cada dia Neville veu una cosa que no cuadra,veu un dels maniquís que sempre tenia per les ciutats en un lloc molt diferent del que solia estar,Neville anava amb cotxe,amb el seu gos.Ell desideix baixar del cotxe i mirar que passava,Neville va posar rampes per tota la ciutat,ell cau en una de elles sense donar-se conté i es queda penjat i com es dona un cop al cap es queda inconscient.quan marxa el sol els infectats surten a l’exterior en busca de menjar ja que si surten de dia poden morir.El sol esta marxen i Neville veu que si vol viure s’ha de treurà de la trampa.comens-en a sortir els infectats i el seu gos comença a lladrar,al final es desata,pero es massa tart ja ha marxat el sol i com que esta herit no pot anar mes ràpid,Neville i el seu gos comencen a barallares amb els infectats i al gos li han mossegat i això vol dir que ara també esta infectat i Neville es veu obligat a matar-lo.Ell que ara esta sol no sap que fer,però un dia li responen al missatge que feia cada dia.
  Li respon una noi que esta acompanyada d’un nen i volen anar a un lloc on hi ha mes supervivents com ells però Neville no vol creo que s’ho esta inventen,però en realitat deien la veritat.
  Un dia per la nit desidexen matar a tots els infectats posant bombes per tota la ciutat per li surt malamen perque son masses i la meitat els van seguir a se casa i van començar a entrar a desrosar-la.Ells 4 van a la par d’abaix de la casa que hi ha com una habitasió amb vidre molt difícil de trencar ,però al final el trencan,abans de que el trenqui Neville amaga a la noia i al nen.
  Mentres estan trencan el vidre els infectats Neville veu una papallona en el vidre (a la filla d’ell li agradaven molt les papallones i javor s’enrecorda d’ella i la seva dona que van morir).Neville amb tota la tristes perque trobava a faltar a la seva família agafa una granada i quan els infectats trenquen el vidre la fa petar i mor.
  Quan la noia i el nen veuen que ja no hi ha perill surten de allà i es posen en camí del refugi.
  *FINAL ALTERNATIU:
  Quan veu que te la cura, decideix obrir la porta que els separava, i la dona que s’estava curan era la dona del infectat que l’estava atacan. L’infectat l’agafa i vol marxar, en aquell moment en Neville es dona compte de que no eren inhumans, es dona compte de que encara tenen sentiments, apesar de aquell virus.

 11. Aquesta peli m’agradat molt es molt interessant per mi. Es tracta d’un home que viu a nova york. Va arribar una infecció a Nova York i molt gent es va tindre que desplaçar-se a un altre ciutat, però molta gent no es va poguer desplaçar perquè els que deixaven que la gent es desplaçés no els deixava perquè es creïen que estaven infectats però no ho estaven i es van quedar. La familia d’en Robert que es el protagonista va poguer desplaçar-se, primer no els van deixar, però al final es van poguer salvar la dona i la filla. Robert era un doctor que es immune. En Robert es va decidir quedar a la ciutat per experimentar i trobar la solució de la enfermetat. En Robert estava sol a la ciutat amb la seva gossa. Quan estava en la seva casa feia experiments per intentar trobar la solució però no la trobava. També anava a la biblioteca agafava llibres de forma gratuïta.
  Un dia que anava pel camí es va trobar molt lleons i cerbs, tot el rato del camí es trobava cerbs. Quan es va dirigir a un lloc la seva gossa es va escapar i en Robert es va dedicar a buscar la seva gossa va estar un rato sense trobar-la, però al final la va poguer trobar, però abans de trobar-la van sortir un zombies amb en Robert. Aquests zombies no podien veure el sol, van seguir a en Robert fins a fora i es van morir perquè sol poden viure a la foscor. En Robert va poguer aconseguir una femella dels zombies, però aquella famella era la reina dels zombies. Quan ja la tenia a casa va començar a experimentar i trobar la solució. També va grabar a la radio i deia que si hi ha algú a Nova York que no està sol/a i que estarà quan se’n vagi el sol al port. Un dia va anar a un lloc a visitar-ho i es va trobar a un maniquí que era com el seu amic i el va començar a disparar va caure en una trampa i va estar un rato penjat. Va aconseguir despenjar-se i quan ho va aconseguir ja s’havia anat el sol i van sortir el zombies. Els zombies van infectar el seu gos perquè el van mossegar. A ell el van mossegar però no es va infectar perquè es immune. Va portar el gos a la seva casa, va trobar que ja era tard i va tindre que matar la seva gossa. Es va sentir trist perquè no tenia a ningú de compania. Un dia va anar al port sol per la nit ,van sortir els zombies amb ell i el volien matar però al final el va salvar una dóna amb el seu fill. El va portar a la seva casa i el va poguer curar. Aquella dóna li va dir que hi ha més gent amagada que vui a la montaña. En aquella nit van vindre tots els zombies que vivien en la ciutat i li van demanar a la dóna. Final 1: es interessant i, m’agradat molt. Al principi no els volia donar aquella dóna i els hi deia que té la solució però ells no li feien cas. En Robert li va dir a la dona i el seu fill que se’n vagin se’n van anar però abans d’anar els va donar la solució que va trobar al llarg del temps, va agafar una bomba i va explotar tot. Final 2: Es bastant interessant i m’agradat. Els hi va donar la dóna i se’an van anar perquè creu que ells també tenen ue viure la seva vida en pau.
  Trobo els dos finals interessnts.

 12. Robert Neville (Will Smith) és l’últim home viu que hi ha sobre la Terra, però no està sol. Els altres éssers humans s’han convertit en vampirs i tots volen beure la seva sang. Durant el dia viu en estat d’alerta, com un caçador, i busca els morts vivents mentre dormen; però durant la nit ha d’amagar d’ells i esperar l’alba. Aquest malson va començar fa tres anys: Neville era un brillant científic, però no va poder impedir l’expansió d’un terrible virus creat per l’home. Ell ha sobreviscut perquè és immune al virus; tots els dies envia missatges per ràdio amb l’esperança que hi hagi altres supervivents, però és inútil. L’únic que pot fer és buscar una fórmula que li permeti utilitzar la seva sang immune per tornar als homes la seva naturalesa. Però està en inferioritat de condicions i el temps s’acaba. Llavors troba a una noia que li diu que hi ha mes gent en una muntanya, i el protagoniste no s’ho creu. Al final els vampirs aconseguiexen entrar a la seva casa, per la nit, i van matar al protagoniste, pero la dona amb el nen van escapar i van trobar als refugiats. Hi havia mes gent.

  FINAL ALTERNATIU:

  Quan veu que te la cura, decideix obrir la porta que els separava, i la dona que s’estava curan era la dona del infectat que l’estava atacan. L’infectat l’agafa i es marxa, en aquell moment en Neville es dona compte de que no eren inhumans, es dona compte de que encara tenen sentiments, apesar de aquell virus.

 13. Va d’un home que es diu Robert Neville que viu amb la seva gossa Samantha. Al principi de la pel·lícula ens explica que han trobat una cura per el cáncer. He arribat a la conclusió de que no es una cura, i casi tots ela habitants soy una especia de zombies, que els tornen boig la sang. Robert es inmune no sap perquè, i nosaltres tampoc. Ens va ensenyant records seus abans de que pasés la desgracia. Al principi ens ensenya com van tindre que arribar al pont de la ciutat entre la multitud de la gent que volia escapar abans de que destrosaren el pont. Els hi feien una espécie d’analisi per saber si estaben infectats.Ell i la seva família van pasar i la seva dona i la seva filla van pujar a un helicopter. Abans de pujar la nena li dona al pare un goset que es la Samantha, i amb les mans li fa una papallona al vidre. Abans de que puguesin estar en un lloc segur un helicopter va xocar contra l’helicopter de la dona i la filla. Van morir.
  Ell conviveix sol a Nova York, amb cap tracte de persones durant 3 anys. Una persona que només te una gossa per conviure el termina deixant boig.
  Ell quan el sol es comença a pondre va a casa, tanca totes les finestres, i a les escales tira una mena de pols per no deixar rastre del seu olor.
  Ell posava per tota una zona trampes per caçar-los i experimentar amb ells. Un dels zombies al veure que sempre estaba experimentant amb ells li posa una trampa i cau inconscient. Quan desperta el sol esta a punt de pondre’s i te que reaccionar per salvar la seva vida i la de Samantha. El sol se’n va i surten uns gossos infectats. La samantha intenta protegirlo com pot i acaba mosegada. La porta corrents a la seva casa, i la te que matar perqué intentaria matarli, ja que esta infectada. mentres l’abraça li canta, ell perd l’única companyia que tenia.
  Deixava una missatge per la rádio dient que si algú volia un refugi i menjar, amb ell hi havia.
  Es va intentar suicidar, amb els zombies, per sort van aparéixer una dona i un nen, el van salvar. Aquests dos personatges van escoltar el missatge de la rádio. El porten a casa, i quan ell desperta ells li diuen que van a un refugi que hi ha, Robert no creu que aquet refugi pugui existir després de 3 anys d’infecció. Quan es fa fosc els infectats oloren la sang d’en Robert i el segueixen a la seva casa. Els començen a invadir, fins que acaben a baix de tot de la casa, on tenia un laboratori on experimentava amb ells. Justament allà tenia un zombie, que s’havia recuperat milagrosament. Ells que nomes estaben protegits per un vidre dur, els zombies començen a intentar trencar-lo, amb la casualitat de que la trencadura del vidre fa la forma d’una papallona, i ell se’n recorda de la seva filla.
  Aqui començen els dos finals.
  El primer final acaba que la dona i el nen es posen en un lloc segur, en Robert agafa una granada i tots moren menys el nen i la dona. Aquests dos van al refugi que havien dit anteriorment i efectivament existeix.
  El segon final ell es dona compte de que els zombies alomillor no son zombies, sinó essers humans que podien sentir i entenien. Robert enten que ell ha estat experimentant amb molts d’ells. Ho enten i torna a infectar al zombie que havia sigut curat. Ell li torna l’ésser a ells, i queden en pau. Van al refugi ell la dona i el nen. D’alguna manera va recuperar la família que va perdre.
  La meva opinió es que aquesta pel·lícula es la millor que hem vist fins ara. Estaba desitjan que toqués ética per tornarla a veure. El final que més m’ha agradat es el segon, perquè entens que els zombies poden sentir, i no queden com lo que semblen, uns monstres. Robert viu, que aixo es lo millor. M’ha encantat molt tot, encara que la mort de Samantha continua sent la mes trista.

 14. aquesta pelli cula m agradat molt un home que es deia Robert Neville, un científic que tracta d’aconseguir un antídot contra el terrible virus que va acabar amb tots els habitants de Nova York menys amb ell,és immune sent l’últim supervivent humà de la ciutat i potser del món.Durant anys, ell segueix lluitan per trobar la vacuna. Neville te un rellotge que l’avisa de quan s’esta ponent el sol per poder anar a casa amagar-se.
  Durant el dia surt amb la seva gossa a buscar provisions, i van sempre a una mena de video club on hi han maniquies, i ell sempre es posa a parlar amb ells. A les 12 del mig dia sempre emeten una mena de missatge per la radio perque si hi ha algun supervivent pugui anar allà i ell l’ajudara.
  Quan arriba la nit Neville tornen a casa, la casa esta molt bé protegida i blindada perque els infectats no el puguin agafar.
  Ell intenta tornar enrera els efectes del virus amb la seva sang ja que ell es inmune.Treballa amb animals (ratas) casi totes li surten malament, totes molt agresives, menys una que li surt bé. Un dia la Sam es va ficar en un lloc tencat molt fosc i casi els infectats els agafen pero van aconseguir sortir.un dia el protagonista estava ferid i una dona i un nen el van porta casa seva etc.. Despres els que tenen el virus el segueixen cap a casa seva i per la nit el cumensan a atacar. Despres quan els altres el atacan el protaguniste i la dona i el nen arriba al laboratori es dona compte de que la seva ultima prova amb una infectada havia donat resultat, tenia la solució al virus. Quan els casadors d’ombres comencen atacar veu que hi ha dibuixada una papallona, també mira el coll de l’Anna i portava un tatuatge de la Papallona, aleshores va sentir la veu de la seva filla, rapidament, va agafar una prova de la seva sang i li dona a l’Anna.
  Neville fica a l’Anna i al Ethan dins d’un lloc tencat i li diu que pel matí surtin.
  En Neville agafa una granada i s’auto explota amb els infectats.
  Al dia seguent l’Anna arriba al campament dels refugiats com ella deia, i entrega la cura que havia trobat en Neville, gràcies al seu valor ja podran salvar el món.

 15. aquesta peli m’encanta, no em cansare de veure-la mai! la forma que te el actor per interpretar els seus papers es molt interesant, i mes en aquesta peli on ell pensa que estas sol en el mon i intenta viure com una persona normal, nomes que hi han persones infectades que intenta mengarsel cada nit, pero en el dia 1001 el seu gos que sempre li ha acompanyat es infectat pero altres gossos, en will intenta curar-lo amb la seva sang, per que ell es inmune a la infeccio, pero al final no fa afecte, y al final en willl el te que matar, trist i amb sed de venjansa ell va a intentar matar a uns cuants infectats, pero al final de no haver sigut per una noia que amb una vengala els ha espantat ara estaria mort tambe, ells arriban a casa i es comensen a coneixer, ell explica que bob marley era un simbol per ell, no nomes per les cançons si no per el seu significats, al final estan redera de un mirall en will i la dona i el seu fill amb una infectada que estaba curada, en will veient que ja no hi ha sortida, li extreu sang a la infectada i li dona a la noia per que cuan el infectats se envaiguin ella la pugui portar a un refugui i alla els cientifics reproduirla i treure la infeccio per sempre i tornar a la normalitat.

  FINAL ALTERNATIU:
  en willl es dona comptede que els infectats nomes volien la noia que en will avia agafat i experimentar amb ella i al final els va donar la noia i els infectat li van deixar amb pau, despreses en will es dona conte que ha matat a molt infectats per res, per que ells no tenen la culpa de ser aixi si no que la te la ciencia, experimentar amb un virus.

  OPINIO:
  a mi m’agrada mes el primer final, per que decord que mori el will i els altres infectats que nomes volien recuperar a la noia que en will tenia atrapada alla pero la noia que estaba amagada amb la cura podia ser la esperança per que la humanitat pogues seguir com estaba abans.

 16. Per a mí es la millor pel·lícula que hem vist perquè aixó dels zombies está bastant bé, també he al·lucinat amb el efectes especials de la pel·lícula perqué són molt bons, també Will Smith he flipat perqué ell s’especialitza en pel·lícules amb bastant humor i aquesta no es tant de riure. La pel·lícula va de que diuen que trobe la cura contra el càncer peró es mentira ja que és aquesta mateixa la que provoca la infecció en els zombies i també diuen que han curat a la majoria cosa que després se arrepentiran, el Will Smith creu que es l’únic supervivent junt al seu gos un pastor alemà que es diu Sam , ell busca la cura peró mai l’acaba de trobar peró un dia esta investigant i es dona compte de que hi ha una rata de que l’ha afectat positivament i no está ni agressiva ni morta, després de experimentar-lo s’en va amb la gossa a donar un passeig peró es troba cèrvols i els cèrvols fan que la gossa es fiquin a un local oscur, amb molts zombies aconsigueixen escapar i el Will Smith creu que es una bona idea agafar un zombie i experimentar amb ell ja que aquella cura podia funcionar, (no era la primera vegada que experimentava amb zombies). NO funciona al principi, però li torna a posar el virus. Un altre dia va a donar un passeig però ell cau en una trampa i es queda inconscient i té que tallar-se la corda però cau malament i es clava el ganivet a la cama. Te que anar lentament pero la nit s’apropa així que no aconsegueix arribar bé al cotxe i té que agafar la pistola la seva gossa el protegeix dels gossos zombies, ell els aconseguiex matar però tard perqué mossegan a la gossa així que ell intenta curar-la però no pot i la té que ofegar. Ell cau en una depressió i per la nit intenta matar a quasi tots els zombies, ell a punt de morir li salva una noia i el seu fill, ell els acull a casa, la dona els fa de menjar, i tot peró li diu que hi ha una colónia de supervivents a 300 km. d’allà i ell no s’ho creu i es cabreja. Arriba la nit i els zombies l’han perseguit fins a la seva casa així que ara té que fer front als zombies, aconsiguiex matar a un que quasi mata a la dona i al fill, va cap a baix per protegir-se i s’adona que ha trobat la cura! però és molt tard i es té que suicidar peró la dona i el fill aconsigueixen escapar i van a la colònia.
  A mi personalment m’ha agradat més el final alternatiu perqué es dona compte de que els zombies “també tenen cor” perqué ell vol que li doni la seva novia i se’n van cap a la colònia.

 17. Soy Leyenda es una película de ciencia ficción que nos cuenta cuando una cientista modifica el virus de la viruela con la intención de curar el cáncer. En un primer momento, el virus tiene resultados favorables y cura el cáncer, pero después de un tiempo, el virus sufre una mutación y esas personas se convierten en “criaturas” agresivas y sin rastros de humanidad.
  El virólogo del ejercito de EE.UU, Robert Neville, es inmune al virus y lleva una vida aburrida en la ciudad de NY, y dedica su tiempo para encontrar una cura para el virus. Su unica compañia es su perra Sam. En un intento de disminuir la soledad en que vive, Robert establece relaciones de amistad con unos maniquies y los trata como si fueran personas. Cuando Robert se da cuenta que una de sus ratas de teste presenta resultados favorables, el decide coger uno de los humanos infectados con el virus para ampliar su busca, y hace una trampa en la cual cae una mujer infectada, Robert la trata con la posible cura y no tiene exito.
  Unos dias despues, Robert cae en una trampa, y el y su perra San son atacados por 3 perros infectados, Sam acaba infectada con el virus, y Robert se ve obligado a matar-la. Solo y desesperado, Robert se lanza en una misión suicida contra los infectados pero es rescatado por Anna y su hijo, que también habian sobrevivido al brote del virus. Pero los infectados los siguen en su huida, y en la noche siguiente atacan la casa de Robert. Cuando intentan refurgiarse en el laboratorio, Robert se da cuenta que la cura está funcionando, pero los infectados ya estaban alli y no hania como huir, entonces Robert da a Anna una muestra de la cura, una vez que Anna y su hijo ya estaban fuera de peligro, Robert saca una granada del cajon, y sacrifica su vida para proteger Anna, su hijo y la cura.
  Pero hay también un final alternativo, en el que durante el ataque de los infectados, Robert se da cuenta que el “jefe” del grupo solo quiere su mujer. Es en esa hora que Robert se da cuenta de que el estaba equivocado, y que los infectados no tienen la culpa por ser como són, ellos són apenas victimas de un experimento que fue mal.
  En mi opinion es bastante buena i me a gustado mucho, e aprendido basta sobre la ciecia i tan.
  Hawa.

 18. Robert Neville, un científico que trata de conseguir un antídoto contra el terrible virus que acabó con todos los habitantes de Nueva York menos con él, que, es inmune siendo el último superviviente humano de la ciudad y quizás del mundo.
  Neville, virólogo militar, encabezó las investigaciones gubernamentales para encontrar una vacuna contra un virus transmitido por el aire que obligó a declarar en cuarentena la ciudad, permitiendo sólo la evacuación a los no infectados, entre los que se encontraban su mujer y su hija, a los que evacuan en un helicóptero, que él verá zozobrar y caer al mar.
  Pero Neville no está solo en la ciudad. Víctimas mutantes de la plaga, los infectados, se esconden durante el día, ya que la luz los destruye, vigilando a Neville, para cazarlo, impulsados por el hambre.
  Con la única compañía de su perra Sam, Neville ha luchado durante tres años para mantenerse alejado de los infectados. Durante el día, él y Sam subsisten buscando suministros, trabajando en el laboratorio y emitiendo diariamente mensajes por la radio con la esperanza de encontrar a otros supervivientes. Y por la noche se parapetan en una casa de piedra caliza reforzada.
  El virus surgió de lo que inicialmente fue acogido como un avance rompedor de la medicina moderna: un retrovirus creado por el hombre para combatir el cáncer.
  Neville trata de encontrar la forma de dar marcha atrás a los efectos del virus utilizando su propia sangre inmune. Para lo cual trabaja con animales infectados, y, posteriormente y tras cazar a una mujer mutante, con ella.
  Pero un día también él es cazado y cae en una en una trampa que le mantiene colgado hasta casi el anochecer. Y cuando finalmente consigue liberarse es atacado por perros infectados que hieren a Sam, viéndose Neville obligado a matarla.
  Dolido por la pérdida de su fiel compañera esa noche sale alocado con su coche a la caza de infectados a los que atropella salvajemente mientras le atacan deseosos de su sangre, consiguiendo volcar su coche estando a punto de sucumbir cuando alguien lo rescata.
  Al despertar se encuentra con una mujer, Anna, y un niño, Ethan, que le cuentan que llegaron de Meryland tras escuchar sus mensajes radiados y que se dirigen a una zona montañosa donde sobreviven los no infectados pese a que Neville piensa que ya no existen, ya que los que eran inmunes como él al virus fueron cazados y devorados por los mutantes.
  Y la noche siguiente los mutantes atacan su casa, al haber descubierto su refugio tras seguir a Anna cuando lo salvó y lo llevó hasta allí.
  Para ahuyentarlos Neville enciende unos potentes focos que inmediatamente derriban, viéndose obligado a hacer explotar las minas que había colocado rodeando su casa, pese a lo cual algunos se cuelan en la casa y lo atacan, debiendo provocar nuevas explosiones, lo que no les hace abandonar la cacería, por lo que finalmente se ocultan en el laboratorio.
  Allí descubren que la última prueba de su vacuna consiguió curar a la mutante, por lo que toma una muestra de su sangre y se la entrega a Anna, ocultándola a ella y a Ethan mientras él se autoinmola haciendo estallar una granada entre los atacantes.
  Anna llegará finalmente al campamento de los refugiados y gracias al valor de Neville dispondrán de la vacuna para salvar el mundo.

 19. ”Soy leyenda” tracta sobre una famila que esta a un cotxe a Nova York.Robert Neville (Will Smith) es un cientific que treballa al ejercit.
  Per les noticies surt que s’ha trobat la cura pel cáncer,pero als 3 anys…es veu que no que han creat sense volguer un virus que muta als humans.Posen a tots els que no estan infectats i en Robert Neville posa a la seva filla petita i a la seva dona a un helicopter i la nena li fa un gest amb les mans fent la forma d’una papallona i la nena li dona el gos petit a ell.Desgraciadament l’helicopter cau als ulls d’ell.
  Ell d’alguna manera es inmune al virus,no se sap per que.
  Esta sol a Nova York,es ”l’ultim supervivent”,cada dia va a un lloc en concret a esperar si algu apareix.Pel dia va a buscar si hi ha algu,recolectar aliments,intentar fer vida social,etc…tot acompanyat del seu gos. Relativament es torna boig,parla amb maniquis al videoclub,botigues…
  Experimenta amb els infectats que troba pel dia,perque per la nit ha de tancar tot i no sortir perque es quan surten els infectats.Experimenta amb moltissims,els te a tots en fotos a la pared.Tot això passa durant 3 anys. Una tarda estaven ell i el seu gos per una part on un altre dia havien trobat un infectat.El gos es fica a un lloc on no hi ha llum i el Robert el va a buscar i degraciadament es queda atrapat i inconscient.Quan desperta es casi fosc i ha de marxar-se perque a aquella hora surten els infectats,pero es massa tard,surten uns gossos i mosseguen al seu gos.Quan arriben al laboratori intenta salvar-ho,pero no pot i l’ofega per tal de que no ho passi malament i ni infecti més.
  Un vespre pensa en suicidar-se,agafant el cotxe i anar a fer un volt quan estan els infectats per alla.Una dona i un nen el rescaten i ell els hi diu on viu i van tots tres a se casa.Es fan amics i la noia li diu que hi ha un camp de reufgiats.Els infectats els segueixen i ells s’amaguen,pero els infectat trenquen la porta i casi la porta de vidre que’ls separa.
  Ara bé aqui hi han dos finals:
  PRIMER FINAL: A ultim moment troba la cura i li dona un pot amb la sang a la noia perque es salvi ella i el nen i vagin al refugi.I ell es queda,deixant que els infectats el matin.

  SEGON FINAL: Troba la cura tambe,pero es fia de l’infectat jefe i obre la porta per fer-li veure que ha trobat la cura i els pot curar.I van els 3 cap al refugi amb els altres.

  Aquesta pelicula es la que mes m’agradat fins ara,perque te molta intriga i algun que altre cop feia sustos amb els afectats pel virus.Algun que altre cop m’he tapat els ulls per l’impresio que m’ha causat veure-la.
  La part que menys m’agradat ha sigut quan el gos s’infecta per defensar al seu amo,i el Will l’ofega.

 20. Aquesta pel·lícula va sobre un home que esta completament sol en un món destruït per un error humà. En aquesta pel·lícula el protagonista va recordant el que va passar el dia que es va quedar en els Estats Units per trobar una cura al desastre. Tot va començar quan els humans volien trobar la cura del càncer. Pensaven que la havien trobada però desprès es van adonar que la gent que es posava aquesta vacuna contra el càncer, es tornava, per dir-ho de alguna manera zombi. No podien estar a la llum del sol per que es cremaven, deien que no tenien sentiments. Aquest home, estava intentant trobar una cura, a la ‘’malaltia’’ que havien provocat. Feia experiments amb rates i quan pensava que tenia una que podria funcionar , agafava un busca sombras ( els zombis ) i l’injectava el tractament i mirava que passava. Havien passat 3 any desprès de que es emportessin als que no estaven contagiats, i a la família del protagonista, que va morir en el avio just quan despagaven. Aquest home apart de fer experiments feia un vídeo diari on deia tot el que havia fet i si havia avançat en la cura. Anava a un vídeo club on parlava amb els maniquins com si fossin persones, era com una manera de sentir-se una mica més acompanyat. Tenia un gos( li va donar la seva filla abans que despenges l’avió) , que era el seu millor amic, l’ajudava en tot el protegia i l’acompanyava a el port on l’home sempre es s’ha seia i començava a dir per una radio , que ja no estaven sols que podien venir amb ell, que ell els proporcionaria menjar i els protegiria. Cada dia estava , quan el sol estava en el punt més alt. Un dia estaven caçant a un cérvol, i seguint-lo van anar a parar a on s’amagaven els busca sombras , on no arribava la llum del sol. I la gosa va entrar, l’home mort de por per si li passava alguna cosa a l’únic ser viu que estava amb ell i amb qui podia parlar, va entrar , ell era immune però la gosa no, anava amb una llanterna on il•luminava el camí però no la trobava, Però al final la va trobar i se la va emportar corrents. Un altre dia van sortir i va trobar un des maniquins que tenia al vídeo club a la carretera al costat d’un edifici que es on es fiquen els busca sombras per refugiar-se del sol. L’home el va disparar amb la pistola. Desprès el va anar a veure i va caure a una trampa que li havien fet. Al caure i ficar-se cap a baix es dona un cop al cap i es queda inconscient. Al cap d’una estona llarga, quan el sol sesta apunt de pondre ell es desperta i intenta escapar-se amb la ajuda d’un ganivet. Al final cau i sesta ponent el sol, es clava sense voler el ganivet i no pot caminar. Intenta arribar al cotxe però no arriba a temps i els ataquen els gossos infectats i ataquen al seu gos.
  Al final aconsegueix escapar amb el gos. Quan arriba a casa el porta al laboratori on fa els experiments, i li fica una vacuna, però no funciona i el gos es converteix en un busca sombras. Així que el mata. Desprès de que succeís tot això, ell decideix enfrontar-se a ells, i surt a la nit i els comença a provocar. Comença a empentar-los amb el cotxa,… Fins que aconsegueixen ficar el cotxe cap per vall. I llavors els busca sombras van intentar entrar al cotxa. Però a les hores va apareixer una llum que els va espantar. I desprès es trobava en un cotxe on i condia una noia. I quan es desperta es troba a casa seva davant de la tele on donaven shrek, desprès va cap a la cuina. Es va trobar a una dona i a un nen. Al principi era una mica borde per que ja feia molt de temps que no parlava amb persones. Quan es fa de nit, veuen que els busca sombras comencen a apropar-se a la casa on estan. L’home creu que es per que han seguit el rastre. Així que ho tenca tot com pot i intenten escapar però al final aconsegueixen entra, es refugien a la cambra on tenen a una dona que es busca sombras, una de les que havia agafat per als seus experiments, i veu que s’està curant que el seu cor va mes lent,… Llavors els de fora comencen a intentar trencar el ‘’vidre’’ de la cambra on s’han tancat i metres un busca sombres donat cops, i es comença a formar una papallona, que es el que li va dir la seva filla coma ultima cosa ( li va dir : – mira pare una papallona ‘’ mentre ella feia la papallona amb les mans’’ )
  Primer final: Veu la papallona al vidre i mira a la noia i li veu un tatuatge al coll d’una papallona, agafa una xeringa i li agafa sang a la dona que ja estava curada i li diu que guardi la xeringa i la porti al refugi on i havia mes persones immunes per que agafessin la cura de la xeringa i poguessin trobar la cura i com ella li havia dit abans que ella havia vingut per una senyal de deu, ell li diu que s’amaguin en un forat que hi ha en la cambra amb una porta de ferro. I ella li diu i tu que fas, li diu escoltar a deu, tenca la porta de ferro, treu una foto de la seva família del calaix, i desprès agafa una granada del mateix calaix i quan fan un forat al vidre i poden entrar ell corre cap a ells i fa que la granada exploti. I desprès quan va sortir el sol, ella va agafar al nen i van anar fins al refugi i li van donar la cura a un dels que la van rebre. Aquest final esta bé no es que em desagradi però es que es molt comú, es el final que sempre et pots esperar.
  Segon final: Veu la papallona al vidre i mira a la dona que estava en la camilla, la que abans era una busca sombras i li veu una papallona al braç, decideix tornar-li el seu aspecte que tenia o sigui tornar-la a ‘’convertí’’ en una busca sombras i tornar-se-la a els busca sombras. Obre la porta i se la dona a un home que la mira enamorat i li diu als altres busca sombres que no l’ataquin. Ell agafa la xeringa amb l’enfermetat se la posa a la dona i el home comença a donar-li petons i ella a ell, i de sobte es queda mirant totes les fotografies que ell tenia de les persones o busca sombres que havia agafat per fer experiments, pensant que no sentien res, que eren incapaços de sentir alguna cosa o algun sentiment. El busca sombras els hi diu als altres que marxin i ell també marxa amb ells. El home i la dona es queden amb la boca oberta i l’home se sent molt malament per que es pensava que no feia malt a ningú que per culpa de un error humà estaven tracten a les persones afectades per culpa seva tinguessin que pagar per això. Qui era ell per decidir si tenien que morir ells per a salvar als altres. Aquest final es el que més m’agrada per que es el que ens defineix millor a l’espècie humana per que ens creiem deu quan no som ni la petita part d’ell. Ens creiem els amos del món i això es una responsabilitat massa gran per a la humanitat, i crec que no com qui per decidir qui set o deixa de sentir, per que nosaltres sentim o siguem més desenvolupats mentalment, no te res a veure per que no ho sabem tot.
  Aquesta pel·lìcula m’agradat molt.

 21. Aquesta pelicula, es bastant emotiva, perque viu la realitat i alhora recorda moments viscuts.

  Comença en que al telediari, surt una noticia de que han trobat la cura contra el càncer i que es podia posar ja en practica. De cop surt un cotxe molt ràpid que va per New York, hi ha un home sol que es diu Robert Neville, amb la seva gossa Sam i només hi han animals salvatges.

  Robert Neville es un cientific que vol aconseguir la cura d’un virus que hi ha al aire, que va acabar amb tots els habitants de New York i no sap també si del món. Ell es inmune aquest virus.

  A partir d’aquest moment li comencen a venir records, ell tenia una dona i una filla, la va a buscar a casa, i li diu que tota la ciutat ha estat posada en cuarentena per trobar la solució contra el virus que esta per l’aire.
  Tota la gent que no estava infectada es dirigia cap el port per poder marxar amb helicopters i vaixells i evacuarlos, ell s’havia de quedar a terra per trobar la vacuna, mentre que la seva dona i la seva filla havien de marxar. Quan l’helicopter de la seva filla s’estava enlairan, ella li deia al seu pare: mira papa una mariposa, un cop estaba l’helicopter a l’aire un altre va xocar contra el seu i van morir totes dues.

  Neville seguia buscan la vacuna contra aquest virus, estaba sol a la ciutat amb la seva gossa ell a la seva casa tenia una mena de laboratori per anan fent proves.
  A part d’ell i la seva gossa, hi ha una mena de victimes que estan afectats i que de dia no poden sortir, perque la llum els mata, pero per la nit si poden sortir, i volen caçar a Neville ja que tenen molta gana.

  Durant anys, ell segueix lluitan per trobar la vacuna. Neville te un rellotge que l’avisa de quan s’esta ponent el sol per poder anar a casa amagar-se.
  Durant el dia surt amb la seva gossa a buscar provisions, i van sempre a una mena de video club on hi han maniquies, i ell sempre es posa a parlar amb ells. A les 12 del mig dia sempre emeten una mena de missatge per la radio perque si hi ha algun supervivent pugui anar allà i ell l’ajudara.
  Quan arriba la nit Neville tornen a casa, la casa esta molt bé protegida i blindada perque els infectats no el puguin agafar.
  Ell intenta tornar enrera els efectes del virus amb la seva sang ja que ell es inmune.Treballa amb animals (ratas) casi totes li surten malament, totes molt agresives, menys una que li surt bé. Un dia la Sam es va ficar en un lloc tencat molt fosc i casi els infectats els agafen pero van aconseguir sortir.

  Vist allo, en Neville decideix fer una mena de trampa per poder caçar a un d’ells i fer proves amb l’infectat. La trampa li surt be i aconsegueix tenir un infectat, era una noia. Fa proves amb ella.

  Un dia anaven en Neville i la gossa Sam al cotxe quan troben que el manqui s’ha mogut, al anar a observar que havia pasat, en Neville cau a una trampa i es queda dormit. Al despertar-se es dona compte de que ja s’esta ponent el sol, per tant intenta trencar la corda de la trampa, al caure es fa mal a la cama. Intenta anar cap al cotxe el sol ja s’estava ponen i nomes queda una ralla de sol, uns gosos infectats surten per atacar-los, quan marxa la ralla ells ja estaven casi al costat del cotxe per marxar, pero els infectats fan una ferida a la Sam. Al arribar a casa, la gossa Sam estava infectada, en Neville intenta ajudar-la pero no pot, i es veu obligat a matar-la.
  En aquell moment, estaba sol no tenia a ningu, la seva unica companyia havia mort. Amb el cabreig i el dolor de la perdua de la seva gossa, surt a buscar vengansa, agafa de nit el cotxe i comença a tropellar infectats, els infectats, ataquen al cotxe en busca d’en Neville per poder menjar-se’l. Aconsegueixen volvar el cotxe al terra, un infectat entra dins per atacar quan de cop algu el salva.
  Quan es va despertar a la seva casa, mira la tele i estava posada la pelicula de Shrek. Es va trobar a una dona i a un nen, la dona es deia Anna i el nen Ethan. En Neville bastant espantat no sap com reaccionar, l’Anna li explica que van arribar alla desde Meryland perque va esoltar el seu misatge de la radió, que van estar al port esperan molta estona pero ningu va apareixer i despres al decidir buscar-lo es va trobar aquella situació.

  Ella tambe explica que van en busca d’una zona on hi ha gent no infectada, en Neville no s’ho creu i reacciona d’una manera molt altrerada i decideix anar a dormir. Al despertar-se i baixar al menjador, el nen encara tenia la pelicula de Shrek posada i en Neville se la sabia tota, i va començar a parlar com si fos ell el personatge. Despres es va dirigir a la cuina, ella li diu que deu l’havia portat fins alla, en Neville molt cabrejat li diu que Deu no existeig, que les coincidencies tampoc, i que no quedaven sobre vivents. Aquella nit, els infectats, (l’Anna els anomenava casadors d’ombres) ataquen la casa, ja que havien seguit a l’Anna.
  Per intentar que no entresin en Neville encen uns focos molt potents pero aconsegueixen derribar-ho, també fa explotar unes mines que tenia per el voltant de tota la seva casa, i tampoc va servir de res, van conseguir entrar dins de la casa, i van haver d’anar amagar-se al laboratori.
  Quan arriba al laboratori es dona compte de que la seva ultima prova amb una infectada havia donat resultat, tenia la solució al virus. Quan els casadors d’ombres comencen atacar veu que hi ha dibuixada una papallona, també mira el coll de l’Anna i portava un tatuatge de la Papallona, aleshores va sentir la veu de la seva filla, rapidament, va agafar una prova de la seva sang i li dona a l’Anna.
  Neville fica a l’Anna i al Ethan dins d’un lloc tencat i li diu que pel matí surtin.
  En Neville agafa una granada i s’auto explota amb els infectats.
  Al dia seguent l’Anna arriba al campament dels refugiats com ella deia, i entrega la cura que havia trobat en Neville, gràcies al seu valor ja podran salvar el món.

  FINAL ALTERNATIU:

  Quan veu que te la cura, decideix obrir la porta que els separava, i la dona que s’estava curan era la dona del infectat que l’estava atacan. L’infectat l’agafa i vol marxar, en aquell moment en Neville es dona compte de que no eren inhumans, es dona compte de que encara tenen sentiments, apesar de aquell virus.

  CONLUSIÓ:

  Aquesta pelicula m’agradat moltisim demostra que en aquesta vida, necesitem comunicar-nos amb la gent, que no podem viure tota la vida sols necesitem el contacte humà. També ens ensenya actes de valentia i pors.
  Personalment aquesta pelicula jo la recomanaria.

 22. Una pelicula força interesant, i amb molts sentiments que mostrar. No es la primera vegada que la veig, i no em cansare mai de veurela, cada vegada em vaig adonant de coses que darrerament no m’havia fixat o que no m’enrecordava, i el final alternatiu, si que era la primera vegada que el veia, i em vaig adonar, que les apariences mai tenen que veure en res, que per molt que sigui un infectat o un monstre, tens sentiments, i això que es una pelicula que et fa molt que pensar

 23. Soy Leyenda es una película de ciencia ficción que nos cuenta cuando una cientista modifica el virus de la viruela con la intención de curar el cáncer. En un primer momento, el virus tiene resultados favorables y cura el cáncer, pero después de un tiempo, el virus sufre una mutación y esas personas se convierten en “criaturas” agresivas y sin rastros de humanidad.
  El virólogo del ejercito de EE.UU, Robert Neville, es inmune al virus y lleva una vida aburrida en la ciudad de NY, y dedica su tiempo para encontrar una cura para el virus. Su unica compañia es su perra Sam. En un intento de disminuir la soledad en que vive, Robert establece relaciones de amistad con unos maniquies y los trata como si fueran personas. Cuando Robert se da cuenta que una de sus ratas de teste presenta resultados favorables, el decide coger uno de los humanos infectados con el virus para ampliar su busca, y hace una trampa en la cual cae una mujer infectada, Robert la trata con la posible cura y no tiene exito.
  Unos dias despues, Robert cae en una trampa, y el y su perra San son atacados por 3 perros infectados, Sam acaba infectada con el virus, y Robert se ve obligado a matar-la. Solo y desesperado, Robert se lanza en una misión suicida contra los infectados pero es rescatado por Anna y su hijo, que también habian sobrevivido al brote del virus. Pero los infectados los siguen en su huida, y en la noche siguiente atacan la casa de Robert. Cuando intentan refurgiarse en el laboratorio, Robert se da cuenta que la cura está funcionando, pero los infectados ya estaban alli y no hania como huir, entonces Robert da a Anna una muestra de la cura, una vez que Anna y su hijo ya estaban fuera de peligro, Robert saca una granada del cajon, y sacrifica su vida para proteger Anna, su hijo y la cura.
  Pero hay también un final alternativo, en el que durante el ataque de los infectados, Robert se da cuenta que el “jefe” del grupo solo quiere su mujer. Es en esa hora que Robert se da cuenta de que el estaba equivocado, y que los infectados no tienen la culpa por ser como són, ellos són apenas victimas de un experimento que fue mal.
  En mi opinión esa es una pelicula muy buena, y muy impactante donde podemos ver hasta que punto una persona puede vivir aislada de la sociedad, y como eso puede afectar su comportamiento.
  Pesonalmente, me ha gustado más el final alternativo, donde Robert se da cuenta que los infectados también merecen respecto, ellos no tienen la culpa, són apenas victimas que estaban buscando una manera de sobrevivir.

 24. Aquesta pel.licula m’ha agradat molt .
  Es un home solitari perque tota la gent va morir o va quedar infectada, només estava acompanyat per una gossa y lluitava per a sobreviure i per investigar la infeccio , estava tot sol per nova york amb la seva gossa per seguint animals per menjar era un cervol , el cervol va entrar a un edifici i el gos va entrar darrera de l’animal el doctor neville va entrar una mica cagat perque estava tot fosc i no sabia que i habia llavors quan va trobar el gos va veure zombies que eren persones infectades va sortir corrernt perque el perseguian va sortir a fora i es va donar conte que nomes sortien de nit , un dia el doctor neville va sortir amb el seu gos i va trobar-se un maniqui a un lloc estrany on no estaba mai llavors va anar i era una trampa va quedar a trapat i tenia una navalla i va trencar la corda i quan va caure se la va clavar a la cama , com que era casi de nit va sentir un soroll molt estrany i eren gossos dels zombies van mussegar a la gossa del doctor neville i el doctor la va matar , un dia va anar al port i els zombies el van atacar , pero no va morir perque una noia que va sortir del no-res el va salvar i sel va amportar cap a casa quan es va despertar va veure un nen i una senyora el nen estaba veien Shrek , shrek era com el doctor neville i un dia els zombies van a tacar la seva casa i el nen i la senyora es van amagar en un lloc segur i el doctor va agafar una granada i va fer que expoltes tota la casa i van morir tots menys el nen i la senyora.

 25. aquesta pelli cula m agradat molt un home que es deia Robert Neville, un científic que tracta d’aconseguir un antídot contra el terrible virus que va acabar amb tots els habitants de Nova York menys amb ell,és immune sent l’últim supervivent humà de la ciutat i potser del món.

 26. Aquesta pelicula de “I am a Legend” m’ha encantat , hem sembla molt bona pelicula perque surten tot tipus d’escenes;d’accio,de soledad,reflexio,duresa,una mica d’amor i pena per quan s’en va la seva familia etc…
  I tracta de que ..

 27. El arranque de la película con el coche a toda velocidad por esa jungla urbana es impactante. Destacaría también la búsqueda de Sam en la guarida del “enemigo”, y el modo en que se resuelve. Magnífico.

  La música de Marley está presente en algunos momentos, y me parece muy adecuada al tono de la película.
  Y por esa razonme ha parecido una de las mejores hasta ahora, porque desde el principio te tiene enganchado ya que tiene accion y una buena historia .
  Como siempre Will Smith haciendo un buen trabajo con cada pelicula de ciencia ficcion que se hace.
  es una pelicula que por mi opinion en el genero de los zombies ara historia, tiene dos toques de humor muy buenos y en momentos muy claros que me gustaron mucho ,y remarcar por ultimo que le veo un punto de realismo al comportamiento de will smith en la pelicula, muy bueno!!. Que gran actor!!!

 28. Robert Neville és un brillant científic , però malgrat això no ha pogut impedir l’expansió d’un terrible virus imparable , incurable i creat per l’home . Neville , d’alguna manera immune a aquest virus , és ara l’últim supervivent humà que queda a la ciutat de Nova York i potser en el món . Durant tres anys , Neville ha enviat constantment cada dia missatges per ràdio , de forma desesperada per saber si podia trobar altres supervivents que puguin estar en altres parts . Però no està sol . Víctimes mutants de la plaga -els infectats – ronden en les ombres … vigilant cadascun dels moviments de Neville … esperant que aquest cometi un error fatal . Potser per l’última i millor esperança de la humanitat , Neville es veu impulsat cap a l’única missió que li queda : trobar la forma de fer marxa enrere als efectes del virus utilitzant la seva pròpia sang immune . Però sap que està en condicions d’inferioritat … i que se li acaba el temps .

 29. A mi m’agradat la peli perque me semblat de valent lluitar per la gent i jugar-te la vida per trobar la cura i buscar-ne remei per solució-Nar el problema del virus . Tambe m’agradat com el seu gos era com una persona mes per ell i quan es va morir em va donar llàstima i penso que no tots els investigadors quan la cagan es que darían a solucionar-ho i sortirien corrents .

Deixa un comentari