PRESENTACIONS PERSONALS

Ens hem de presentar. Qui som. Com som. D’on venim. Què ens agrada. Qui són els nostres amics. Les nostres aficions i activitats. Països i ciutats que hem visitat. Llocs on ens agradaria anar. Els nostres herois. Què voldrem fer després de l’ESO, en què ens agradaria treballar, etc.

Hem de penjar fotografies nostres, dels nostres familiars i amics, mascotes, lloc on vivim o lloc d’on venim, dels llocs que ens agradaria viatjar o conèixer, grups de música predilectes, cançons, etc.

Es tracta de confeccionar un dossier de presentació, elaborar un primer esbós i, després, al llarg del semestre, anar-lo completant i millorant.

No ho heu de fer aquí, com un comentari, no, no heu de fer com ho va fer primer l’Armisha, sinó que heu de confeccionar un article propi, en privat.

9 comentaris a “PRESENTACIONS PERSONALS

 1. Hola el meu nom és Mònica tinc 17 anys són d’Hondures m’agrada fer ballet crec que és en el que sóc molt bona però no tant per ser profecional. m’agrada fer moltes coses tinc un gos que es diu kuki molt mono tinc 3 germans que són molt pesats eh fet amigues una mica grans una mica lleugereta diferència entre 4 a 5 anys però estic contenta d’estar en aquest país és molt bonic

 2. hola em dic Ivan tinc 15 anys el 18 de maig fare 16. m´ agrada molt fer esport : corre caminar encara no tinc clar el que vui ser de gran pero unes de les meves coses que m´ agrada es ser monitor.

 3. Hem dic Aida Capote tinc 15 anys i fare 16 el 14 de maig. M’agraden els macarrons.
  M’agraden les cançons que es poden ballar, i animades. M’agraden mes els dies de pluja. I escolto musica sempre que puc.

 4. Hola, em dic Antonio Menéndez i tinc 17 anys, quan acabi quart vull fer batxillerat i despres anar a l’universitat i estudiar dret. M’agrada quedar amb els amics, jugar a la play, anar al gimnas i escoltar música. L’estil de música que m’agrada és el rock i un del meus grups favorits és Led Zeppelin i la canço que més m’agrada és Stairway to Heaven. En un futur voldria viatjar per diversos països i aprendre una mica de la seva cultura i idioma.

 5. Jo soc en joan tayeda, tinc 15 anys i el 16 d’octubre fare 16. M’agrada jugar a futbol, jugo al club esportiu sant celoni, escoltar musica, jugar a la play i sortir amb els meus amics, i de gran m’agradaria ser professor.

 6. Hola em dic Rubén Carbonell tinc 16anys i fare el 17 el 2 9d’Agost, m’agrada sortir amb la meva mascara de cavall,i anar per el poble a trollejar a la gent, quan fa mal temps em quedo a casa jugant a la play amb els meus amics, quan fa bon temps,surto amb bici (a vegades), de gran vull ser transportista

 7. Hola em dic Martí Rescalvo Casas, tinc 16 anys el 5 de septembre fare els 17, estic en el club d’atletisme de Sant Celoni, m’agrada surtir amb els amics anar amb bici, fer parkour i els dias de pluja quedarme a casa jugan a la play amb els amics. De gran m’agradaria ser mecanic o transportista.M’agrada el rap i el meu cntant preferit es eminem

 8. Hola em dic ismael, tinc 16 el dia 6 de septembre fare 17, m’agrada sortir amb els amics i fer esport, de gran m’agradaria se professor de gimnastica o entrenador personal, m’agrada la musica dubstep, electro, rap, house y electro house.
  he viscut tota la meva vida a sant celoni amb els meus pares, germans i el meu avi.
  M’agrada anar a fer sport amb els meus amics i jugar als videojocs.

 9. Hola jo em dic Hawa Cesay tinc 16 anys fare 17 al septembre dia 8, m’agrada molt surtir amb el meu novio i els amic, m’agrada moltissin anar de compres i comprarme moltes coses, en un futur vuldria ser peluquera perque m’encanta.
  El meu idol preferit es el Wiz Khalifa tinc totes les seves cançons tambe m’agrada ballar i poca cosa mes.

Deixa un comentari