INSTINTS HUMANS

A partir d’aquesta pàgina hem d’incloure els articles personals en els quals comentem els DVD que hem vist plegats. Hem vist 4 DVD’s.

El primer ens mostra instints bàsics per sobreviure.

El segon ens mostra instints bàsics per cercar parella i tenir fills.

El tercer ens mostra els instints bàsics per competir i superar reptes.

El quart ens mostra els instints bàsics de cooperació amb altres éssers humans.

9 comentaris a “INSTINTS HUMANS

 1. Al llarg de l’experiència humana s’ha especulat molt sobre la fascinació i atracció entre un home i una dona. Ara a les portes del segle 21, la ciència a clar moltes d’aquestes incògnites. Per fi s’ha aconseguit identificar què genera l’amor romàntic, què ho mata i què ho fer durar. L’atracció entre dues persones, potser, ha deixat de ser aquest encanteri, aquest encantament i aquest aspecte místic que abans es va pensar que era. Ara sabem, gràcies a la ciència, que és una barreja calculable entre química, biologia i psicologia.
  I, què vol dir això? Vol dir que ara, més que mai abans, és molt més fàcil trobar la manera d’atraure, fascinar, enamorar, i per què no, seduir una persona amb altes probabilitats d’èxit.
  S’ha comprovat que hi ha maneres d’induir comportaments desitjats en les persones. Sí, es pot afectar els seus patrons de comportament. Això s’aconsegueix en entendre els seus impulsos i necessitats bàsiques per a després emprar destreses verbals i no-verbals per modificar el seu comportament. Ara sabem que els éssers humans tenim quatre impulsos o instints essencials que influencien el nostre comportament per tal de reproducció i supervivència. Aquests són:
  barallar
  fugir
  menjar
  sexe
  Barallar i fugir (Perill)
  Quan detectem perill, el nostre cos ens ho deixa saber. És instintiu, o bé ens enfrontem al perill, és a dir barallem o bé fugim d’ell. Recorda que el cervell té com a prioritat la nostra supervivència. És a dir, farà el necessari per salvar-nos. Quan estem en perill, el cervell s’apodera del nostre cos i les nostres accions. Si vas pensar que eres tu qui prenia acció, no és així, és el teu cervell en acció guiada per la ment subconscient.
  menjar
  Fem el que sigui que hem de fer per aconseguir menjar i beguda quan tenim gana. No podem subsistir sense aquests elements bàsics. El cervell de la mateixa manera ha mecanismes de defensa perquè facis el que hagis de fer per satisfer la teva gana.
  tenir sexe
  L’últim impuls essencial, el sexe, és el que ens enfocarem. Més detalladament, l’impuls del sexe és regulat pel cervell, específicament, l’hipotàlem, l’amígdala i el nucli accumbens. També és regulat per altres parts del nostre cos com la corda espinal i les glàndules endocrines que són un conjunt de glàndules que produeixen hormones perquè realitzin la seva funció en el nostre cos. Glàndules endocrines com els ovaris i els testicles produeixen hormones com el estrogen i la testosterona en les dones i homes, respectivament.

 2. En aquest video, em pogut veure, els instints humans, que utilitzem dia a dia, com per exemple el sexe, els homes a l’hora de tenir relacions sexuals, a molts els i dona igual, la noia, mentres tingui el seu atractiu, però a les dones no els i dona igual el noi, elles busquen al noi correcte, i tenir basicament confianza i que es coneguin mutuament bastant bè

 3. Aquest documental m’agrada perque especificament a la meva edad el visc dia a dia.
  Els instints per sobreviure es algo amb el que neixem,sabem cuidar de nosaltres mateixos a una certa edad,sabem que si aixo ens fa mal no ens apropem.Despres ve l’apartat per buscar parella o tenir fills es algo natural estrar atret per alguna persona del sexe contrari o inclus del mateix.Per exemple quan veiem a un noi guapo ens posem bé el cabell,ens maquillem,intentem estar lo mes sexys possibles per atraure’l,i perque volem atraure’l? per tenir fills.Aquesta persona ens atrau perque veiem que te bons gens i si te bons gens el nostre fill pot tenir moltes possibilitats de ser sa o mes.En l’altre apartat ve la posesio,gelosia..Fa molt de temps que hem apres a ser gelosos,ja que si tenim algo que ens agrada molt no volem que s’envagi i fem tot lo possible perque no marxi.
  Al quart instint veiem que els éssers humans podem cooperar per aconseguir algo o per gust,fa molts anys no podiem fer aixo,pero si ens distribuim bé les tasques es pot fer tot i mes!!

 4. Aquest documental ensenya moltes coses, per exemple per que ens sentim atrets per el sexe contrari, per que ens agraden mes les persones que es veuen físicament millor, .. Ens ensenya molt sobre les reaccions de les persones i els animals, la manera que tenim de reaccionar primitiva que anem heretant i que fem de forma intuïtiva.El mecanisme del cervell en general, com ara els olors, per els olors pots saber ( o això han donat els resultats de un experiment i uns estudis ) si una persona te un ADN semblant al teu. I segons ma fet entendre aquest documental sobre els instints humans tot el que fem, o sentim per un altre persona es només per poder reproduir-nos.
  Com a opinió personal em sembla molt bé lo que explica aquest vídeo però hi ha moltes coses que queden amb interrogants. Com ara per que hi ha persones que els hi agrada el mateix sexe? si vivim per reproduir-nos o tenim aquest instint… Som gelosos d’una manera tan violenta com la que surt en el documental?, no ho crec hi ha moltes coses de les quals e aprés moltes coses però no crec que estigui acabat o del tot complert ja que hi ha temes que encara no estan del tot complerts. El que més m’ha sorprès d’aquest vídeo a sigut el tema de les olors, sabia que l’olor influïa respecte a trobar algú, però mai hauria pensat que el olor de les persones podria dir-me si tenen un ADN semblat al meu,ho que tindria relació amb com sortirien els fills. I això de que el sexe contrari ens atreu per tenir fills.. Doncs si que crec que es veritat però no només per això, per que si no la gent s’enamora ? Crec que les persones no busquem només tenir fills per molt que els instints primitius que tenim busquin això. També busquem companyia algú que ens faci companyia i amb qui ens sentim bé, amb qui compartir totes les teves coses, sense tindre vergonya, amb qui compartir tot el que tens i que cada dia que passis amb ell aprenguis noves coses i tinguis nous records, amb qui els dies no es facin repetitius i amb qui tinguis llibertats.

 5. El video que he vist sobre els instints humans he vist els nostres metodes de trobar la felicitat . Pero les persones es guiant pels instints mes primitius com per exemple el sexe . Tambe he vist les reaccions de les persones quan troben parelles , i quan van un noi i una noia a la universitat i van preguntant si volen sexe amb una persona descuneguda i els homes si i les dones no. M’agradat molt.

 6. Doncs,hem vist els instints del humans per sobreviure;des de que som petits,fins a ques om més grans.
  Quan som petits,plorem,per demanar algo,per fer-nos escoltar,perquè volem algo i no sabem com dir-ho.
  El mejar,des de petits,ens atrauen els menjars dolços,i mica en mica,anem provant coses i anem decidint,el npstre gust va decidint,si ens agrada o no.L’exemple del noi de la selva,quan algú està a la selva,menja el que calgui per sobreviure.
  La por,quan tenim por,actuem ràpidament,i el primer que pensem,és en fer algo per no prendre mal o morir,com per exemple,els “encierros” de San Fermín,hi ha molta tensíó,i si et poses en perill devant del toro,actues ràpidament.
  Si no podem fugir o actuar devant un perill,intentem lluitar,i sortir del perill.
  Les coses,que poden posar en perill la nostra salut el nostre cos com ara les larves,els cucs,les serps,ens fan fàstig i sentim rebuig cap a elles;ja que no ens agraden.
  Avegades,quan estem en perill,actuem ràpidament,i ens posem en situacion de risc,peró al estar en risc,hi ha l’opció de guanyar,i guanyar,ens crea molta euròria i ens agrada molt,per això els jocs d’atzar,sempre t’enganxen a jugar i jugar.
  Inconsienment,fugim del dolor,però per salvar a algú que es molt important per nosaltres,posem la nostra vida en risc per ells.

 7. en aquest documental en ensenya els instints humans que les dones pensen i actuen molt diferents als homes per aixo tenen altres proposits a l’hora de tenir relacions i que busquem a la persona adequada.

 8. El video que he vist sobre els instints humans he vist els nostres metodes de trobar la felicitat . Pero les persones es guiant pels instints mes primitius com per exemple el sexe . Tambe he vist les reaccions de les personesquan troben parelles , i quan van un noi i una noia a la universitat i van preguntant si volen sexe amb una persona descuneguda i els homes si i les dones no.

 9. En el video ens ensenya a veure els nostres metodes de buscar (la felicitat ).I ens demostra que per molt que els humans avancem seguim guiant-nos pels nostres instins mes primitius.També com som de selectius per buscar la nostra parella , i quins tipus de reaccions tenim una vegada que trobem parella com la
  gelosia , o la ira que sents al ser traït per la teva parella .

Deixa un comentari