La recerca de la felicitat

A partir d’aquesta pàgina hem de publicar els articles que anem confeccionant sobre la felicitat.

3 comentaris a “La recerca de la felicitat

  1. La felicitat és una de les tantes emocions i estats que experimentem els éssers humans en aquesta vida i aquesta associada amb una sensació de plenitud, alegria, gaudi i realització.
    Així com succeeix amb totes les emocions, la felicitat, té una explicació fisiològica, resultat d’una activitat neural fluïda en la qual els factors interns i externs interactuen mútuament estimulant el sistema límbic, que és aquell que està conformat per diverses estructures cerebrals com ser: el tàlem l’hipotàlem, hipocamp, amígdala cerebral, septe, cos callós i mesencèfal i sobre el qual descansa la funció la de donar resposta als estímuls emocionals que ho requereixin. En aquest sentit, es destaca la participació de determinades substàncies, com la dopamina, un neurotransmissor involucrat en la major part dels fenòmens que generen plaer, com la pròpia felicitat i la recompensa. És per això que certs fàrmacs que actuen sobre els circuits cerebrals connectats mitjançant la dopamina es relacionen amb el benestar, com passa amb la major part dels antidepressius moderns. la felicitat moltes persones creuen que són els diners és cert els diners soluciona moltes coses però la felicitat no jo trencant que la felicitat comença des que aquesta dins de la teva mare després des teva llar després amb tigo mateix no pots estimar als altres mentre no et estimis a tu mateix. professor espero que li agradi mi concepto de la felicidad

  2. el meu concepte sobre la feliçitat, diria que és quan et trobes bé en algun lloc, am alguna persona, familia, nòvia, etc. i no et preocupes per res mes en aquell moment, només que tractes de disfrutar-ho com si sigués etern. aquest es el meu concepte.

  3. Yo creo que la verdadera felicidad se encuentra, encontrando los valores de cada persona olvidando los defectos , concentrandos en el amor y no en las cosas materiales , estando con las personas a las que quieres , tu familia , tus amigos o cualquier persona a la que tengas cariño. felicidad seria que vivieramos en una sociedad igual justa y buena para todos.

Deixa un comentari