Forrest Gump

Forrest_gump

Una ploma s’enlaira i aterra als peus de Forrest Gump, un home senzill d’esperit, assegut en un banc esperant l’autobús. Explicarà la fabulosa història que és la seva vida als vianants que aniran seient en el banc. La vida de Forrest Gump serà en la imatge de la ploma, que es veu al començament i al final de la pel·lícula i que es deixa portar pel vent tot com Forrest Gump es deixa portar per les seves aventures increïbles a l’Amèrica de la segona meitat del segle XX, i de la qual en retrata la vida. L’abast de la pel·lícula va ser tan gran que, des d’aleshores, una petita cadena de restaurants va ser creada amb el del nom de Bubba Gump (projecte que surt a la pel·lícula).

Des de la seva infantesa era físicament discapacitat a causa de la seva esquena, però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d’ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari. Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre: Jenny. Tindrà un nen amb ella però aquesta última morirà poc temps després del seu matrimoni, i deixarà sol Forrest amb el seu fill… Forrest !

Per procediments d’inserció en la imatge, Forrest Gump està fortament implicat en la història del seu país. Troba Richard NixonGeorge WallaceLyndon JohnsonElvis PresleyJohn F. KennedyJohn Lennon i George H. W. Bush La seva mare li hauria posat Forrest en memòria de Nathan Bedford Forrest un fundador del Ku Klux Klan per subratllar el fet que de vegades, en la vida “es fan coses que no tenen molt de sentit”. Conta aquesta anècdota a una jova dona que espera l’autobús al costat d’ell i que, ironia, és negra.

Forrest Gump denuncia el que serà l’assumpte Watergate. Les llums que Forrest veu a l’immoble del davant i que li impedeixen dormir són en realitat les llums del comando encarregat de posar un aparell d’escolta a la cambra dels demòcrates (llavors adversaris de Richard Nixon) dins del Watergate, el gran hotel de Washington. La vertadera història és que el conserge de l’hotel ha previngut la policia d’un robatori. En el moment de la seva tornada del Vietnam, després d’haver trobat Jenny entre els pacifistes que es manifestaven a Washington contra la guerra, coneix membres del Black Panther Party, que li presenta un estudiant de la Berkeley. A favor de la distensió, els Estats Units intentaven un acostament amb la Xina. La ruptura xino-soviètica de 1964 és definitiva. Tot comença per relacions secretes entre Pequín i Washington que es manifesten per competicions de ping-pong del qual Forrest Gump és el fervent representant. Gràcies a les seves paraules en un plató de televisió tornant de la Xina, inspirarà a John Lennon la seva cèlebre cançó “Imagine.

La casa dels Gump acull Elvis Presley a qui Forrest inspira el famós ball balancejat mentre el Rei interpreta Hound Dog Jenny anuncia a Forrest que és victima d’un “virus desconegut que els metges no poden curar”. En aquest moment de la pel·lícula els protagonistes són al 1982, i es pot arribar a pensar que Jenny està malalta del sidaForrest Gump és un vertader testimoni inventat a la segona meitat del Segle XX dels Estats Units.

TEMES A TRACTAR:

Comentari i valoració general del film i aprofundir en algun dels aspectes següents:

1.- Ser “diferent”, discapacitat, etc

2.- Bulling escolar

3.- Maltractament dels fills, abusos sexuals (pare de la Jenny)

4.- Guerra del Vietnam. Pacifisme. Ferides greus de guerra. Tinent Dann

5.- Música dels anys 60 i 70 (The Doors, Jimmy Hendrix, Rolling Stones, Beatles, Mamas and the papas, …)

6.- Assassinat de presidents i líders polítics: Kennedy, etc.

7.- Racisme

8.- SIDA i drogues. Personatge de la Jenny

9.- Paternitat: emocions de la relació pares-fills, Forrest i la seva mare, Forrest i el seu fill.

10.- Fer-se milionari, ús de la riquesa per part dels rics.

11.- Necessitat de lideratge, tothom segueix a Forrest els anys que només corre, les persones fortes fan el que volen, la majoria a vegades cerca a qui seguir, per moda, per inèrcia, …

12.- Altres

 

 

26 comentaris a “Forrest Gump

 1. sens dubte aquesta és la millor pel · lícula que he vist en la meva curta vida és meravellosa la història és impactants i em motiva molt a seguir endavant sense importar les sircunstancia em fa pensar que puc fer el que sigui és meravellosa l’estimo…..La pel · lícula comença amb una ploma que en el seu interminable viatge, per casualitat del destí, es posa en les sabates d’un home anomenat Forrest Gump (Tom Hanks), el qual, es troba assegut en un banc aparentment esperant l’arribada del bus.
  Però al veure la ploma, de seguida la recull i la introdueix en una petita maleteta on té la seva roba i diverses pertinences.
  Al cap d’uns segons, arriba un autobús i s’asseu una dona. Forrest fa la seva primera introducció dient “Hola, em dic Forrest, Forrest Gump” i tracta d’entaular conversa amb ella, oferint-li un bombó acompanyat de la seva frase favorita “mare sempre deia, la vida és com una caixa de bombons, mai saps el que et tocarà “.
  I així comença a explicar la seva història a partir del moment que li van posar les seves botes de metall, amb les quals amb prou feines podia caminar bé. La seva mare li deia que eren botes mágicas.En la narració, Forrest compte com la seva mare li va posar el nom inspirada en un antic parent anomenat Nathan Bedfort Forrest, un general de l’exèrcit confederat i fundador del Ku Klux Klan. I explica que la seva mare li va posar Forrest perquè “de vegades fem coses que … no tenen molt sentit”.
  Forrest sofria d’una espècie de retard mental i motriu, i de passada, el director de l’escola no volia admetre pel seu baix coeficient intel · lectual. És per això que la seva mare decideix anar a dormir amb el director perquè el jove Forrest (Michael Conner Humphreys) tingués una educació decente.La casa on vivien era plena de gent a la qual li van ser llogades les habitacions. La mare escolta una estranya música, i en entrar en un dels dormitoris, es troba ballant de forma rara davant d’un jove amb una guitarra. La mare el renya i li diu que no molesti al jove, però el noi li diu que no es preocupi. Però Forrest i la seva mare s’adonen després que aquest jove era el mateix Elvis Presley imitant els seus passos passos.
  En pujar per primera vegada al bus escolar, Forrest coneix a la jove Jenny Curran (Hanna Hall), de la qual s’enamora, ia la qual considerava que “era la meva molt millor amiga …. La meva única amiga “.
  Però Jenny tenia un problema, i era que el pare abusava d’ella i dels seus germans. Per aquesta raó, la companyia de Forrest era com un consol per a ella.
  Un dia, uns nens li van començar a molestar tirant pedres, Forrest no reaccionava, però quan Jenny li comença a dir que corri, Gump surt corrent de tal manera que trenca les seves botes ortopèdiques de metall i escapant fàcilment dels seus perseguidors. I al lluny, Jenny dient-li “corre Forrest, corre”.
  Així és com ell comença a córrer a allà on va.
  I ja a l’institut, un cop més el van començar a molestar, i de la mateixa manera que abans. Forrest reaccionava només quan Jenny (Robin Wright) li tornava a dir “corre Forrest, corre”. Així com fugint dels nois dolents, entra en un camp de futbol, i l’entrenador sorprès per la rapidesa del noi, decideix contractar-lo. I gràcies a això entra a la Universitat d’Alabama.
  Des d’aquest moment, en la vida d’Gump succeïen coses que gairebé sense proposar-s’ho, jugaven un paper important no només en la seva vida sinó també en la vida de la Nació nord-americana.
  Coses com convertir-se en un destacat jugador de futbol de la Universitat. O assistir a la primera integració racial de blancs i negres a la Universitat, apareixent a la televisió.
  A més, seu paper en la selecció americana de futbol, li va donar l’oportunitat de conèixer al mateix president Kennedy. Una anècdota còmica és l’escena en què pren tant refresc que qualsevol ser presentat oficialment al president, aquest li pregunta “enhorabona Que sent vostè en estar en la selecció?” Al que Forrest li contesta “que he de fer pipí”.
  Després de rebre un títol universitari “gràcies jugar 5 anys el futbol”, s’enrola en l’exèrcit i coneix al bus a Benjamin Buford “Bubba” Blue (Mikelti Williamson) amb qui forjarà una entranyable amistat. Des que es van conèixer, Bubba no deixava de parlar del seu vaixell de gambes i de tot el relacionat a la pesca. Una nota curiosa és que tant ell com Forrest tenien vides gairebé similars i pel que s’entenien molt bé.
  Mentrestant, a Jenny l’expulsen d’una escola de dones per unes fotos aparegudes a la revista Playboy. I tracta de seguir el seu somni de ser cantant en un cabaret. Però Gump intentarà rescatar-la de nou i ella només li diu “allunya’t de la meva Forrest” com a advertència. I s’acomiada no sense abans aconsellar “si et veus en perill la teva corre, només corre”.
  Gump és enviat a Vietnam, i allí coneix al tinent Dan (Gary Sinise), qui al seu torn, venia d’una llarga estirp de militars morts en combat.
  En una emboscada, Forrest escuha al seu amic que li diu que corri, i al recordeu la frase de Jenny, Gump surt corrent esquivant bales i canons que cauen. Però després s’adona que aquesta sol i decideix rescatar Bubba. Però acaba salvant a diversos soldats i inclusivament al tinent Dan. Finalment aconsegueix arribar a Bubba, però aquest per desgràcia surt malferit, i acaba morint al costat del riu.
  Ja a l’hospital i amb una bala a la cuixa, s’aconsegueix a un turmentat i obstinat Tinent Donen, qui estava amargat per haver estat salvat pel mateix Gump. I qui, per les seves gens, volia morir de la mateixa manera que els seus avantpassats, amb “honor”.
  Mentrestant, Forrest descobreix una nova activitat per passar el temps, el ping pong. La seva tenacitat i persistència el fan ser un excel · lent jugador.
  Després de rebre l’alta, rep la mossa d’honor de part del president Lindon Johnson. Aquest li pregunta on li van disparar i Gump li respon “al pompis senyor”, i acaba per ensenyar la cuixa on apareix la ferida de la bala “que li va mossegar”.
  En una visita al monument de Lincoln a Washington, es veu embolicat per casualitat en una marxa multitudinària en contra del Vietnam. I per cosa del destí, torna a veure la seva esmunyedissa amiga Jenny. Però només serà per poc temps.
  Tot i ser abandonat un cop més, Forrest és incorporat a l’equip nacional de taula per la seva brillant destresa, i la seva fama s’estén per tot el país. La mateixa que el van conduir a estar a un famós programa al costat de John Lennon, i inspirar per compondre la cançó “imagini”.
  En sortir de l’entrevista, s’aconsegueix de nou al tinent Dan, el qual estava més amargat que mai, postrat en una cadira de rodes, amb les grenyes per les espatlles i renegant de Déu.
  En una nit vella de 1972, Forrest li suggereix a Donen la idea de muntar un negoci dedicat a la pesca, ja que era una promesa que ell mateix li va fer al difunt Bubba. Però l’ex tinent li diu que si, però en to de burla ja que no creia que aquest projecte tingués èxit.
  Després, Gump és convidat a la Casa Blanca, i el president de llavors, Richard Nixon, li dóna una placa de reconeixement i el convida a quedar-se en un Hotel. I en aquesta nit, Forrest truca per telèfon per avisar que uns homes estan amb unes llanternes en una habitació d’un hotel de davant. Va ser així com acaba amb la presidència de Nixon amb el famós cas Watergate.
  En tornar de nou a casa a Alabama, decideix gastar tots els seus estalvis en comprar un vaixell al que crida Jenny. Una escena memorable és quan la mare de Bubba li pregunta “ets tonto” i Forrest li contesta “ximple és algú que fa ximpleries”.
  I mentre navega amb el seu vaixell, Jenny segueix atrapada en una vida desorientada i plena d’excessos, en què diverses vegades per poc la condueixen a l’abisme.
  Després de rebre una carta de Gump, Dan li fa una visita. I li recorda que una vegada li va dir que si algun dia arribés a ser capità d’un vaixell, ell seria el seu primer oficial. I a partir d’allà, els dos es van fer inseparables en el negoci de la pesca.
  Però era una aparent pèrdua de temps, perquè no hi havia manera d’aconseguir bones pesques. I Dan s’impacientava preguntant a Forrest una i altra vegada “on és el teu Déu”.
  Però en una nit de tempesta, Dan es trobava fora de si, desafiant a Déu a enfonsar la barca. Però com coses del destí, el vaixell va ser l’únic que va quedar il · lès i per tant, seria l’únic que tindria el monopoli del negoci de les gambes, que els faria finalment milionaris.
  En aquest període, Forrest deixa a Dan i decideix veure la seva mare, la mort està propera.
  I és així com deixa la companyia Bubba-Gump en mans de Dan, i aquest després li aconsella invertir en la companyia Apple, fent-li després encara més ric.
  Després de morir la seva mare, la seva nova obsessió seria passar els dies tallant la gespa, fins que un dia torna Jenny. I passa moments molt agradables amb la que ell considera que és l’amor de la seva vida, aprofitant el moment per demanar-li matrimoni.
  Però ella ho rebutja. Una escena molt emotiva és quan Gump li respon “jo no sóc molt llest però sé el que és l’amor”. L’endemà, Jenny torna a abandonar de nou.
  Després de diversos dies, sense cap motiu, Forrest comença a córrer sense parar fins aconseguir recórrer tot el territori nacional de costa a costa.
  En el transcurs de la seva gosadia, va ajudar sense voler a un home a la inspiració d’un eslògan “shit happens”, una mena de “aquestes coses passen”, la qual va ser molt famosa. En un altre moment va inspirar un altre home qui després faria les samarretes amb la careta feliç. En fi, homes que després es van fer milionaris també gràcies a les ocurrències de Forrest.
  I després de 3 anys, 2 mesos, 14 dies i 16 hores, Gump decideix deixar de córrer sense cap motiu també.
  Mentre ell explica la història, van canviant les persones que l’escolten en el banc de la parada de bus. Gump li diu a l’última persona que s’asseu al costat d’ell, que havia rebut un telegrama de Jenny i que havia visitar-la. La senyora li indica on és la direcció, ja que només ha de caminar, i ell surt disparat a la trobada de la seva estimada.
  En arribar al seu apartament, ella es veu més canviada, però s’enduria la sorpresa de la seva vida al veure el seu propi fill amb el mateix nom del seu pare, Forrest (Haley Joel Osment).
  Jenny acaba confessant a Gump que tenia un virus desconegut anomenat VIH i li demana que es casi amb ella.
  En el seu casament, el tinent Dan apareix molt renovat i amb cames noves “d’aliatge de titani”.
  I finalment Jenny mor un dissabte de l’any 1982.
  Una escena emotiva és quan Forrest li explica a Jenny en la seva làpida, que el seu fill està molt bé i que el troba a faltar.
  Abans de deixar al petit Forrest a l’autobús, el pare obre un quadern de la seva bossa, i una ploma rellisca i cau cap a terra. S’acomiada del seu fill i li diu que l’esperarà fins que torni. Després d’arrencar l’autobús, una brisa fa que la ploma s’elevi i es perdi en blau del cel.
  Forrest Gump és una pel · lícula molt emotiva que ens incita a no perdre l’esperança i té la suficient inspiració perquè no descansem en la nostra determinació per assolir els nostres més fervents somnis.
  Si tens una fe cega i no et pares a mirar els obstacles, de segur que aconseguiràs qualsevol cosa que et proposis

 2. Forrest Gump és una pel·lícula basada en una nobela.
  La pel·lícula comença seguint una pluma que porta finas a una estació de autobus on esta el protagonista, esperant el autobus. Al costat te a una persona, a la que li comença a explicar la seva vida, com va començar desde ven petit. Comença explicant que quan era petit li deien que era tonto i la seva mare li deia que no ho era per que ell no feia tonteries, que els tontus nomes son els que fan tonteries i que ell nomes era diferent, especial. Despres la mare el volia portar a la escola però no el deixaven entrar per que tenia un coeficient més baix que el dels nens normals, i tenia que anar a una escola adaptada. Així que la seva mare fa un ”tracte” amb el director per que el Forest pugui anar a la escola. Quan la mare a fet el que tenia que fer per que el director li donas plaça al seu fill. El seu primer dia de cole el Forest entra a l’autobus on quasi bé no hi ha lloc, ningu es vol sentar amb ell, no el deixen sentarse al seu costat. Fins que veu a una nena que si que el deixa i es presenten, ella es diu jenny, i apartir d’alla es fan milllors amics. A l’escola els nens es fiquen amb en Forest i depres de classe quan en Forest torna cap a casa els nens el persegeixen i la Jenny li diu que corri, ell corre com pot per que porta uns aparells a les cames per poder caminar per que havia nescut amb una deformitat o algu que no el deixave caminar i un dia corrent per que no l’atrapin els que el volen pegar, els aparells es destrosen i ell corre normal, nmes que una mica més rapid de lo normal.
  A mida que es va fent gran les coses li van millorant.La Jenny segeix sent la seva amiga pero quan era etita va tenir que marxar de la seva casa per que el seu pare bebia i la maltrataba,va tindre danarsen a viure amb la seva tieta.
  En Forest i la Jenny es tenen que separar a la UNI per que no estudien el mateix. Al Forest l’agafen a l’equip de futbol en el que guanyes gracies a lo rapid que va en Forest. El Forest visita a la Jenny i un dia la trova amb un noi i ell es pensa que l’esta fent mal i la intenta defendre, i el noi s’enfada i marxa, la Jenny no s’enfada per que sap que el Forest es diferent i el compren i no li diu res. Depres al Forest lagafent a la lliga i despres s’allista a la marina o a l’exercit i comença a entrenar amb l’exercit fins que li diuen que anira a la guerra de bietnam. Ell conten de el que feia li va explicar a la seva mare que estava molt orgullosa d’ell i a la Jenny que s’ha tornar hippi. I ella li diu que si pasa alguna cosa surti corrrents i que no pari de corre i que torni viu. Quan arriba a bietnam tot es diferent i començn a veure i a explorarel terreny fins que són atacats per el vado contrari i abans de que arribin els reforços tenen que sortir corrents.Ell arriba a la zona segura ppero veu que els seus companys no bueno exactament el seu amic pumba.Amb el que havia planegat que despres de la guerra es faria pescador de gambas i pescarien ls dos junts. Aixi que salva a molt company i al general però el general no volia ser rescatat i aixo fa que odii a el Forest.En Pumba mor però en Fores li vol fer hunor i diu que quan surti de l’hospital començara compranse un vaixell per pescar.Però a l’hospital començça a jugar a pin-pon. I arriba a coneixer el president per el que va fer a la guerra pero despres el torna a veure per que guanya un campeonat que servia per establir una aliança amb Asia. I el torna a veure. Despres de guanyar això Forest es queda sol va a veure la Jenny que esta diferent amb una altre gent una mica mes extranya i al final ell vveu com el nobio de la Jenny la pega i ell la defensa i tenen que marxar i al final es tornen a separar per que ella marxa una altre vegada. Ell es troba amb el General que s’ha juvilat per que ja no pot continuar a l’exercit per que no te cames i despres de celebrar el cap d’any amb ell, en Forest es va a comprar un vaixell amb els seus estalbis al que li posa de nom Jenny. El general el va a veure i el veu amb el vaixell aixi que van a fer una volta. I de sobte comença una tormenta super forta i nomes queda el seu vaixell, i es l’unic que pot pescar i es fa ric. Fa una marca que es diu pumbagam i despres li deixa la part del pumba a la seva familia i com que te tans diner que no sap que fer amb ells li deixa al general que inberteixi en una empresa de informatica ”la appel” i encara es fa més ric. La seva mare es mort per una enfermetat. Despres torna a trobar-se amb la Jenny, la Jenny i ell van tindre relacions i la JEnny va desapareixer i al cap d’uns anys ell esta aqui en aquesta parada de autobus per anar a veurela. I una senyor que es creu que sigi ric li diu que el carrer que busca esta a la cantonada. I troba a el seu fill i a la Jenny pero ell no se nadona de que es el seu fill, fins que la Jenny no li diu i aixi acaba la pel·lícula.
  Ami m’agraat moolt aquesta pel·lícula per que parla de moltes coses i enfermetats que pot tenir una persona, es una pel·lícula es preciosa per tot el que diu i que no hi ha de haber diferencies i que tots som igual ens passi el que ens passi.

 3. La pel·lícula de Forrest Gump m’agrada’t moltíssim i és molt interessant. A la vegada és divertida i trista.
  La pel·lícula es tracta del protagonista que es diu Forrest gump que és un milionari i se’n va a veure a la seva estimada que feia temps que no l’havia vist, i quan està a la parada de l’autobús, comença a explicar la seva vida a la gent que li feia companyia a la parada. Comença a explicar com era quan era petit, tenia uns ferros als peus perquè no podia caminar bé, que eren pobres, quan la seva mare va anar a apuntar-li a l’escola no el volien agafar perquè tenia un nivell baix i la seva mare va fer tot el possible perquè l’agafessin. Quan el van agafar a l’escola, el primer dia que hi va anar a l’autobús no l’acceptava ningú, però una nena que es diu “Jenny” li va oferir que s’assegués al seu costat i des d’aquell dia en Forrest i la Jenny es van fer amics. Un dia que en Forrest i la Jenny tornaven de l’escola cap a casa, uns nens li van seguir a en Forrest per fer-li bulling i es va haver de fugir, i en el moment que s’estava fugint se li van trencar els ferros de les cames i va començar a córrer molt des d’aquell dia no va necessitar els ferros en les cames ja podia caminar normal com tots. Quan es va fer gran el van fitxar a rugby perquè corria molt, es va tornar a ser famós i poc després el president li va donar un premi i li va enviar a la guerra de Vietnam. En aquella guerra era difícil, i va tindre un amic molt important que es diu Bubba era el seu millor amic, després en Bubba es va morir i en Forrest va salvar a molta gent i un que va salvar i es va quedar invàlid es diu Dan. Després d’aquesta guerra en Forrest va ser famós en Ping-Pong perquè aprenia en l’hospital a on li curaven les ferides que estava el que va salvar que es diu Dan. Quan va arribar a Amèrica després de la guerra va ser famós en Ping-Pong i va anar a molts països del món, després es va jubilar del ping-pong. Després d’un temps en Forrest va decidir córrer i va creuar tot el continent americà. Quan va acabar de córrer una empresa li va donar 25.000 dòlars i va comprar-se un vaixell per pescar gambes tal com li havia promès al seu amic Bubba i al principi li anava malament, però després d’un temps va veure al Dan i van començar a pescar junts, els hi va anar bé perquè van pescar moltes tonelades de gambes i va ser molt ric, i va compartir una part dels diners a la família d’en Bubba, perquè eren molt pobres. La mare va morir per una malaltia greu. Un dia la Jenny li va enviar una carta a en Forrest per dir-li a on viu. En Forrest va anar i resulta que tenia un fill amb la Jenny, i la Jenny tenia una malaltia de la SIDA. En Forrest es va casar amb la Jenny encara que tingués la malaltia. Poc després la Jenny es va morir, i en Forrest va haver de cuidar del fill i va enterrar la Jenny en l’arbre a on sempre anaven. El primer dia que va el fill a l’escola l’acompanya el seu pare.

 4. opinio personal: per mi aquesta peli reflexa la vida de moltes persones ja que algunes han pogut pasar per unes de les mateixes etapes que va pasar en forest, i que es una demostracio de que es te que seguir endevant, que per moltes coses dolentes que et passin com per exemple, tens un retras mental, se et moren els amic a la guerra, se et mor la mare i la dona…es te que seguir endevant ja que la vida to pot tornar tot amb un somriure.

 5. Forrest Gump és un tipus que presenta un retard mental lleu. Viu amb la seva mare, i és molt amic de Jenny; de la qual només conèixer s’enamora. Jenny, no pot enamorar-se d’ell a conseqüència del petit retard. Forrest, se sobreposa a aquest problema i aconsegueix entrar a l’escola i arribar fins i tot a la universitat, després ingreasa en l’exèrcit i va a la guerra del Vietnam. En tornar, i després de conèixer a un bon amic el somni era pescar gambes, compra un vaixell i es fa pescador de gambes. Forma una multinacional i es fa milionari. Mentrestant, no pot deixar de pensar en Jenny, amb la qual al final es casa i tine un fill completament normal, Jenny va acabar morint.

  Opinions personal:

  La idea que es pot extreure d’aquesta bonica pel · lícula, no és altra que pel fet de presentar un retard mental no s’ha de menysprear a ningú. El clar exemple, el tenmos en Forrest, que amb un retard intel · lectual, va ser un triomfador en la vida.

 6. La pelicula de forrest gump es molt interesant , divertida , trista , entretinguda , i amb moltes emocions i moltisimes aventures .

  La pelicula comença amb en Forrest Gump a una parada de autobus , esperant a un bus , i anava sentantse gent al banc els hi anava explicant la seva vida , las seves aventures.

  Primer comença a explicar els seus primers dies al col·legi que puja al bus i ningu es vol assentar amb ell fins que una nena li diu que si es vol asentar amb ella ,Jenny. Desde aquell moment van ser com ungla i carn, i sempre ho feien tot junts. Havia un camí per on ells sempre pasaven i grácies a uns nens que el volein picar va començar a correr amb totes les ganes i els ferros van caure a terra, en aquell moment ell i tots els que estaven es van donar compte que corria moltisim. El pare de Jenny la maltractava i abusava d’ella, els medis es van donar compte del que feia i la van portar a que visqués amb la seva tieta. Van anar pasant els anys i ells continuaven junts. Forest va decidir entrar en l’exércit, on va fer un molt bon amic, Bubba. Va acabar anant a la guerra de Vietnam.
  I allà es prometen fer-se socis en la pesca de gambes un cop la guerra acabi. Durant una expedició, el pilot és atacat , i Forrest rep una bala als glutis , però aconsegueix tornar al lloc de l’atac , rescatant a diversos dels seus companys , incloent al Tinent Donen Taylor . Bubba mor a causa de les ferides. El Tinent Donen recrimina a Forrest per haver salvat , argumentant que el seu destí era morir com un heroi al camp, i que preferia això a quedar esguerrat. Forrest viatja a Washington , on el president Lyndon B. Johnson ho condecora amb una medalla d’honor i on troba una altra vegada a Jenny , qui ara és part del moviment hippie . Ella se’n va al matí següent amb el seu xicot en un autobús .

  SEGUEIXO ESCRIBINT… pujare una altra part amb el final.

 7. la vida de forest gump, es una peli ficticia on mostra un homa que va passant diferents etapes de la vida, aquest home de petit tenia un greu problema de esquena i li tenia que posar uns ferros en les cames perque pogues caminar, la seva mare vola posar-li en un coligui normal i corrent pero el nen tenia una disminucio mental que li inpedia, perola mare va aconseguir que li pogusin aceptar, en elcol·legui va ser un objectiu de burles i pallises per els demes que anaben amb ell al cole, pero va coneixer una noia que va acabantser la seva amiga, en una part de la pelicula uns nens començen a perseguir a forest amb bicis, perolaseva amiga que es diu jenny, li diu que comenci a correr i ell coemça a correr ial final, els ferros quebren i es trenquen i comença a correr sense els ferros.
  Ja una mica mes gran entre a la universitat i comença a jugar en el equip de futbol america, i es torna en un jugador essencial enla universitat ja que gracies a ell guanyen tots els partits, despres de aixo, es gradua i un marine liconbens de que s’alisti a lamarina, alla coneix el seu millor a mic en buba que acaba morint envietnam, tambe coneix al seu tenient, el tienent Dan, que acaba perdent les cames en la guerra, el tenient culpa a gump per averli salvat la vida, per que ell volia morir en combat, despres de un temps forest apren a jugar al pim-pon com un profesional i acaba guanyan el campionat de el mon de pin-pon, despres de aixo fores torna a casa i visitar a laseva mare, i com li va prometre a buba començaria a pescar gambes, i comque no teniaa ninguel seu ex tenient Dan va serel seu primer deabord. durantun temps novanpascar re,pero und dies despres, va començar a pescar tant que va acavar sent un de els mesrics de el mon, pero alc acabar aixo i entrovar-se amb el seu fill i la jenny, va coemnçar adeixar tot i ha estar amb ells i casar-se amb la jenny.al final,la jenny va morir.i alfinal es va quedar sol.

 8. la pelicula de Forrest jump m’agradat molt .Mentre espera assegut en una parada d’autobús, el Forrest Gump comença a relatar la història de la seva vida a diversos estranys que se sentin al seu costat. La seva narració comença per la infància, quan va haver de portar uns aparells ortopèdics a les cames que van provocar l’assetjament i la burla d’altres nens. Ell vivia amb la seva mare en una casa al camp en què llogaven habitacions. El seu primer dia de classe Forrest coneix a Jenny, de la qual s’enamora immediatament i de la qual es fa el seu millor amic Forrest descobreix que és capaç de córrer molt ràpid,
  Després de graduar a la universitat, Forrest s’allista en l’exèrcit dels Estats Units, on es fa íntim amic de «Bubba» Blue, un afroamericà amb el qual acorda provar sort en un futur en el negoci de la pesca de gambes. Tots dos són enviats a la guerra del Vietnam. Quan el seu escamot cau en una emboscada, Forrest aconsegueix salvar, gràcies al seu veloç carrera, a nombrosos companys, entre ells el seu tinent Dan Taylor, però no pot evitar la mort del seu amic Bubba. El mateix Forrest resulta ferit en l’acció, però la seva valentia és reconeguda amb la Medalla d’Honor, que li lliura en persona el president Lyndon B. Johnson. Mentre roman a l’hospital recuperant-se de la seva ferida de guerra, Gump torna a trobar-se amb el tinent Dan, que ha perdut les dues cames i està furiós amb ell per haver salvat en lloc de deixar-ho afrontar el seu destí: morir al camp de batalla igual que tots els seus aventpasats.Tornem al banc on una amable senyora li diu que el carrer on te que anar ell no es te que agafar cap bus i pot ananr caminant. El carrer pertanyia a casa de la Jenny on va anar corrents. Es va trobar amb que ell era pare. Jenny li confesa que te SIDA i ella a causa d’aixó es mor. Forest es fa carreg de Forest, el seu fill i enterra a Jenny a sota de l’arbre on sempre estaben ells. Al final surt una ploma que significa que es ell, que es deixa emportar per l’aire. Aquesta peli l’he vist moltes vegades i no hem canso de veure-la.

 9. Forrest Gump, un home senzill, assegut en un banc esperant l’autobús. Explicarà la història que és la seva vida als vianants que aniran seient en el banc. La vida de Forrest Gump serà en la imatge de la ploma, que es veu al començament de la pel·lícula i que es deixa portar pel vent tot com Forrest Gump es deixa portar per les seves aventures i retrata la vida.Des de la seva infantesa era físicament discapacitat a causa de la seva esquena, però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d’ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari. Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre Jenny

 10. per comença amb que el (forrest) té una amiga anomenada yeni i des de ben petits es fan la promesa que estaran junts etc. però ell pel que sembla és mitjà retardat (però al final veuràs que no), la cosa és que té una habilitat per córrer innata, i entra a jugar a futbol americà de la Universitat i pz al principi fins i tot sortia del camp per seguir corrent i no entendre en si que es tractava el joc. bo seguint amb la història el ja credido veu que la seva amiga yeni es torna tipus prostituta perquè aquesta amb diversos homes i tot, però forrest la segueix estimant i no li importa perquè la recerca i la cerca. en la seva recerca es va a la milícia i ahi coneix bubaa (un negre) i es tornen amics i la cosa és que van a la guerra i ahi maten al seu amic i ell. encara que el seu amic va morir el va anar a rescatar el cos per donar-li un enterrament digne, i el més graciós és que li disparen al tracero i el porten a la clínica i ahi s’adona que aquesta la seva capità, que també ho fora de perill però el capità li reclam i li va dir que MALDICION, hauria preferit morir perquè li van amputar les dues cames etc. bo per no fer-te-llarga, el seu amic Bubba (el que va morir) li va donar una idea de tenir un vaixell gambeta i pz d’ahi aquest forrest es fa d’una fortuna i ajuda a la mama de bubaa etc. i ja que el aquesta a casa ja amb molts diners no sent que sigui feliç perquè li falta la seva jenni i pz comença a córrer ia córrer i ho segueix molta gent etc. ja quan torna s’adona que el que esperant a casa jenny i aquesta nit va ser de passió perquè es van ficar al llit i d’ahi naixeria un futur fill de forrest.
  Per mi es una pe.licual molt divertida i maca.
  Ho recomano a totsels publics.

 11. Forrest Gump és una pel·lícula americana còmic dramàtica estrenada el 1994. Basada en la novel · la homònima de l’escriptor Winston Groom, la pel · lícula va ser dirigida per Robert Zemeckis i protagonitzada per Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise i Sally Field. La història descriu diverses dècades de la vida de Forrest Gump, un nadiu d’Alabama que pateix d’un lleu retard mental i motor. Això no li impedeix ser testimoni privilegiat, i en alguns casos actor decisiu, de molts dels moments més transcendentals de la història dels Estats Units al segle XX, específicament entre 1945 i 1982.
  Mentre espera assegut en una parada d’autobús, Forrest Gump comença a relatar la història de la seva vida a diversos estranys que se sentin al seu costat. La seva narració comença per la infància, quan va haver de portar uns aparells ortopèdics a les cames que van provocar l’assetjament i la burla d’altres nens. Ell vivia amb la seva mare en una casa al camp en què llogaven habitacions. Allà Forrest va ensenyar a un dels hostes, un jove Elvis Presley, a ballar d’una manera peculiar que després aquest faria mundialment famosa. Al bus escolar durant el seu primer dia de classe Forrest coneix a Jenny, de la qual s’enamora immediatament i de la qual es fa el seu millor amic. També en la seva infància Forrest descobreix que és capaç de córrer molt ràpid, una habilitat que impressiona l’entrenador de futbol americà Bear Bryant i que li permet ingressar, malgrat la seva lleu retard mental, a la Universitat d’Alabama. Allà és testimoni de la Parada a la Porta de l’Escola que va protagonitzar George Wallace el 1963. En aquesta època també és seleccionat per l’equip All-America de futbol i coneix en persona a la Casa Blanca el president John F. Kennedy.
  Després de graduar a la universitat, Forrest s’allista en l’exèrcit dels Estats Units, on es fa íntim amic de Benjamin Buford «Bubba» Blue, un afroamericà amb el qual acorda provar sort en un futur en el negoci de la pesca de gambes. Tots dos són enviats a la guerra del Vietnam. Quan el seu escamot cau en una emboscada, Forrest aconsegueix salvar, gràcies al seu veloç carrera, a nombrosos companys, entre ells el seu tinent Dan Taylor, però no pot evitar la mort del seu amic Bubba. El mateix Forrest resulta ferit en l’acció, però la seva valentia és reconeguda amb la Medalla d’Honor, que li lliura en persona el president Lyndon B. Johnson. Mentre roman a l’hospital recuperant-se de la seva ferida de guerra, Gump torna a trobar-se amb el tinent Dan, que ha perdut les dues cames i està furiós amb ell per haver salvat en lloc de deixar-ho afrontar el seu destí: morir al camp de batalla igual que tots els seus avantpassats. A Washington DC, Forrest es veu immers en una enorme manifestació pacifista al National Mall i allí es reuneix amb Jenny, que llavors forma part del moviment contracultural Hippie. Tots dos passen la nit caminant per la capital, però al matí següent ella se’n va amb el seu nòvio.
  En aquesta època Forrest descobreix la seva gran habilitat en la pràctica del tennis de taula i comença a jugar per a l’equip de l’exèrcit dels Estats Units, amb el qual acaba competint contra l’equip xinès durant una gira de bona voluntat al país asiàtic. Torna a visitar la Casa Blanca, on coneix al president Richard Nixon. Allotjat després a l’hotel Watergate, una nit Forrest ajuda sense proposar a exposar l’escàndol Watergate. Gràcies als seus ja llavors nombroses gestes, Gump és convidat a un famós programa de televisió, en què coincideix amb John Lennon, ia la sortida del qual torna a topar-se amb el seu antic tinent Dan Taylor, que ara és un borratxo indigent. Donen menysprea els plans de Forrest per començar en el negoci de la pesca de gambes i de forma burleta li promet que serà el seu primer oficial al vaixell si arriba a tenir èxit en aquesta empresa.
  Forrest compra un vaixell pesquer que bateja amb el nom de Jenny i comença així a complir la promesa que li va fer al seu amic Bubba, mort al Vietnam. El invàlid Donen també compleix la seva promesa i es presenta per ajudar a Forrest en el negoci. Al principi no tenen cap sort en la pesca de gambes, però gràcies als devastadors efectes de l’huracà Carmen, que destrueix tota la flota pesquera competidora del vaixell de Forrest, la Bubba Gump Shrimp Company obté uns guanys enormes. Donen finalment li dóna les gràcies a Gump per haver salvat de la mort a la guerra. Llavors Forrest torna a casa per cuidar la seva mare malalta, que mor de càncer poc després. El negoci pesquer havia quedat en mans del tinent Dan, qui encertadament inverteix els guanys en accions de la companyia informàtica Apple i els converteix a tots dos en milionaris.
  Jenny torna a visitar Forrest i es queda un temps amb ell, circumstància que aquest aprofita per demanar-li matrimoni. Ella es nega i acaba per marxar un matí, abans que ell desperti. Angoixat, Gump decideix començar a córrer i el que al principi només havien de ser uns quilòmetres acaba per convertir-se en una llarguíssima marató de costa a costa del país durant tres anys, en el transcurs de la qual es converteix en una celebritat i atreu nombrosos seguidors. Un dia deté sobtadament la seva carrera i decideix tornar a casa. Allà rep una carta de Jenny en què aquesta li demana que es reuneixi amb ella, el que el porta a la parada d’autobús en què el veiem al principi de la pel · lícula. Ja a casa de Jenny, ella li revela que tenen un fill en comú, també anomenat Forrest, i que està malalta d’un virus desconegut. Ella li proposa matrimoni i ell accepta. Els tres tornen a la casa de Forrest a Alabama i organitzen un casament petita a la qual assisteix el tinent Dan, ja compromès i amb cames noves d’aliatge de titani. Jenny i Forrest contrauen matrimoni però ella mor poc després. En l’última escena de la pel · lícula, Forrest i el seu fill esperen a la parada de l’autobús escolar en el primer dia d’escola del noi. Mentre s’allunya l’autobús, Forrest pare s’asseu al mateix soca d’arbre en què ho va fer la seva mare el primer dia que ell va ser a l’escola i es queda mirant el vol d’una ploma, la mateixa que apareix al principi.
  Forrest Gump m’agradat molt es una pel·lícula molt interesant i també divertida, també mostra molts temes com poden ser les droges, el SIDA, la guerra, etc. Al cap i a la fi es una pel·lícula molt recomanable de veure i no deixara indiferent a ningu.

 12. La pelicula empieza cuando Forrest esta en un banco esperando el autobús, y empieza a contar las aventuras de su vida a los desconocidos que también están en el banco esperando el autobús.Cuenta de la origen de su nombre, el problema en la columna que tenia cuando era pequeño, su dificuldad en hacer amigos en la escuela, habla de su unica amiga, Jenny. Habla también de su pasion por correr y como jugaba futbol en la universidad. Después de la universidad, Forrest fue al ejercito y fue enviado a la guerra del Vietnam, donde hizo amistad con Buba y con el teniente Dan, después de la guerra, Forrest vivió muchas otras aventuras i al final de todo se habia hecho milionario.
  El gran amor de su vida era Jenny, después de muchos encuentros y desencuentros, Forrest y Jenny tuvieron un hijo, el pequeño Forrest.
  Es una pelicula muy buena que tracta de asuntos importantes, momentos marcantes en la história y de personajes que hicieron historia como Elvis Presley y JFK por ejemplo.
  Me ha gustado mucho esa pelicula por su manera divertida de relatar estos asuntos.

 13. una peli un tanto enternecedora ya sea por su bondad como su forma de ver el mundo.
  -argumentillo.
  Des de la seva infantesa era físicament discapacitat , però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d’ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari. Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre: Jenny. Tindrà un nen amb ella però aquesta última morirà poc temps després del seu matrimoni

 14. La pel·licula de Forest Gump es una pel·licula que m’agradat molt i apart és molt bona a guanyat 6 oscars .
  Aquesta pel·licula tracta de un home que no es molt llest per que te un problema , cuan era petit tenia un problema a l’esquena i a las camas i tenia que portar uns ferros clavats a les cames i una vanda de nens el volien pagar, Forest nomes tenia una amiga que es deia jenny. Una tarde que tornaven Forest i Jenny del col·egi i van apareixa els nenes que sempre es burlaven de Forest i la Jenny li diu “CORRE FOREST CORRE!” i fores comensa a corre i corre i de cop de li salten els ferros de ls cames i corre i no para de corre durant un bon rato.
  Al pas del temps Forest va acabar en la univiversitat i es va apuntar al equip de futbol amercia i gracies a Forest per la seva velocitat de corre van guanyar i es va graduar de la universitat. Despres també es va apuntar al exercit alla va tindre una amic que es deia Buba,Buba volia tindre una empresa de gambas i ells ser el capitan del vaixell.
  En una embuscada que van tindre tots els soldats de Forest i Buba Forest va comensar a corre i a salvar a tots el soldats, Buba va morir en aquella batalla tots els demes soldats es van salbar i tots els i van agreir menys el tenient Dalm quedar sense cames i ell volia morir alla en aquella batalla.
  Com Forest estava ingresat al hospital va començar a jugar a ping pong i va guanyar la lliga mundial…

 15. Mientras espera sentado en una parada de autobús, Forrest Gump comienza a relatar la historia de su vida a diversos extraños que se sientan junto a él. Su narración comienza por la infancia, cuando tuvo que llevar unos aparatos ortopédicos en las piernas que provocaron el acoso y la burla de otros niños. Él vivía con su madre en una casa en el campo en la que alquilaban habitaciones. Allí Forrest enseñó a uno de los huéspedes, un joven Elvis Presley, a bailar de una forma peculiar que luego éste haría mundialmente famosa. En el bus escolar durante su primer día de clase Forrest conoce a Jenny, de la que se enamora inmediatamente y de la que se hace su mejor amigo. También en su infancia Forrest descubre que es capaz de correr muy rápido, una habilidad que impresiona al entrenador de fútbol americano Bear Bryant y que le permite ingresar, a pesar de su leve retraso mental, en la Universidad de Alabama. Allí es testigo de la Parada en la Puerta de la Escuela que protagonizó George Wallace en 1963. En esa época también es seleccionado por el equipo All-America de fútbol y conoce en persona en la Casa Blanca al presidente John F. Kennedy.

 16. Una ploma s’enlaira i aterra als peus de Forrest Gump, un home senzill d’esperit, assegut en un banc esperant l’autobús. Explicarà la fabulosa història que és la seva vida als vianants que aniran seient en el banc. La vida de Forrest Gump serà en la imatge de la ploma, que es veu al començament i al final de la pel·lícula i que es deixa portar pel vent tot com Forrest Gump es deixa portar per les seves aventures increïbles a l’Amèrica de la segona meitat del segle XX, i de la qual en retrata la vida. L’abast de la pel·lícula va ser tan gran que, des d’aleshores, una petita cadena de restaurants va ser creada amb el del nom de Bubba Gump (projecte que surt a la pel·lícula).

  Des de la seva infantesa era físicament discapacitat a causa de la seva esquena, però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d’ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari. Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre: Jenny. Tindrà un nen amb ella però aquesta última morirà poc temps després del seu matrimoni, i deixarà sol Forrest amb el seu fill: Forrest

 17. Esta pelicula me ha parecido motivadora, valorativa y consejadora , esta pelicula tiene de todo un poco .
  La pelicula empieza con que el (forrest) tiene una amiga llamada yeni y desde pequeñitos se hacen la promesa que van a estar juntos etc. pero él al parecer es medio retrasado (pero al final veras que no), la cosa es que tiene una habilidad para correr innata, y entra a jugar en futbol americano de la Universidad y pz al principio hasta se salia del campo por seguir corriendo y no entender en si de que se trataba el juego. bueno siguiendo con la historia el ya credido ve que su amiga yeni se vuelve tipo prostituta porque esta con varios hombres y todo, pero forrest la sigue amando y no le importa porque la busca y la busca. en su busqueda se va a la milicia y ahi conoce a bubaa (un negro) y se vuelven amigos y la cosa es que van a la guerra y ahi matan a su amigo y él. aunque su amigo murio lo fue a rescatar el cuerpo para darle un entierro digno, y lo mas chistoso es que le disparan en el tracero y lo llevan a la clinica y ahi se da cuenta que esta su capitan, que tambien lo salvo pero el capitan le reclamo y le dijo que MALDICION, hubiera preferido morir porque le amputaron las dos piernas etc. bueno para no hacertela larga, su amigo bubba (el que murio) le dio una idea de tener un barco camaronero y pz de ahi este forrest se hace de una fortuna y ayuda a la mama de bubaa etc. y ya que el esta en su casa ya con mucho dinero no siente que sea feliz porque le falta su jenni y pz empieza a correr y a correr y lo sigue mucha gente etc. ya cuando regresa se da cuenta que lo esta esperando en su casa jenny y pz esa noche fue de pasion porque se acostaron y de ahi naceria un futuro hijo de forrest. y fin.

 18. Es d’un home on l’historia de la seva viva l’explica mentres espera un autobús, el 9. La gent que seu al mateix banc va escoltant la seves parts de la vida. Per començar, ell era un nen del qual tenia que utilitzar ferros en les cames per poder caminar, peruè tenia malament la columna vertebral. Va començar el cole i va ser el típic nen que marginen perquè es diferent. Hi ha una nena que l’ofereix seure al seu costat al autobús, Jenny. Desde aquell moment van ser com ungla i carn, i sempre ho feien tot junts. Havia un camí per on ells sempre pasaven i grácies a uns nens que el volein picar va començar a correr amb totes les ganes i els ferros van caure a terra, en aquell moment ell i tots els que estaven es van donar compte que corria moltisim. El pare de Jenny la maltractava i abusava d’ella, els medis es van donar compte del que feia i la van portar a que visqués amb la seva tieta. Van anar pasant els anys i ells continuaven junts. Forest va decidir entrar en l’exércit, on va fer un molt bon amic, Bubba. Va acabar anant a la guerra de Vietnam. Just en un atac dels rivals, on van caure molts dels seus companys, Forest en un intent heroic va anar a buscar a Bubba i als seus altres companys, entre ells el seu superior, on aquest es va enfadar molt amb ell perqué ell tindria que aver mort en la batalla. Li escribia cada dia a Jenny. Va acabar a l’hospital perqué li van disparar al cul, al seu costat va trobar al seu superior on estaba discapacitat de les dues cames, aquest estaba destrosat. Als anys li van donar una medalla per salvar-los. Va trobar a Jenny cantant en un escenari on estaba cantant, Forest estaba orgullós d’ella fins que es va donar compte que sota de la guitarra estaba nua. Tambè es comença a veure assassinat de presidents i líders polítics com Kennedy. Es va convertir en el millor jugador de ping-pong de l’historia. Van trucar a Forest dient que la seva mare estaba a punt de morir i va anar corrents. La pelicula es maquissima 🙂

 19. Forrest Gump un noi el qual pateix un retard mental, malgrat la seva gran cor, aconseguirà ser el protagonista de grans esdeveniments al seu país. De petit va conèixer a Jenny, de la qual es va enamorar a primera vista, des de petits va estar ajudant al fet que corregués pa que no li peguessin els “matons” del seu col · le, i sempre que veia a la Jenny en perill o es pensava que estava en perill, anava pa pegar a qui estava abusant d’ella i per aquesta raó Jenny va perdre al seu nuvi, més tard Forrest haver d’anar a la guerra i es va conèixer a un noi de color que llamava Buba, ell i la seva família es dedicaven a la pesca de gambes i cuinar-les, però per desgràcia Buba es va morir a la guerra, però Forrest va complir la promesa que volia Buba i es va convertir en capità de vaixell

 20. Forrest Gump està en una parada d’autobús, explicant les seves vivències a alguns estranys . Comença parlant sobre els suports ortopèdics que havia de portar a les cames quan era niño.En seu primer dia d’escola, coneix a Jenny de qui es fa amic inmediatamente.A malgrat les seves limitacions mentals , (té un IQ de 75 ) , el seu habilitat per córrer li assegura un lloc a la Universitat d’Alabama , com a part de l’equip de Futbol Americà . Forrest es converteix en un All -American i arriba a conèixer al president John F. Kennedy . Després de graduar , Forrest s’allista en l’exèrcit , on es fa amic de.Tras graduar-se, Forrest s’allista en l’exèrcit , on es fa amic de Bubba qui sembla saber-ho tot sobre la pesca de gambes . Durant el temps que passa a l’exèrcit també es retroba amb Jenny , qui ara treballa com desnudista Forrest i Bubba són enviats a Vietnam , i allí es prometen fer-se socis en la pesca de gambes un cop la guerra acabi. Durant una expedició, el pilot és atacat , i Forrest rep una bala als glutis , però aconsegueix tornar al lloc de l’atac , rescatant a diversos dels seus companys , incloent al Tinent Donen Taylor . Bubba mor a causa de les ferides. El Tinent Donen recrimina a Forrest per haver salvat , argumentant que el seu destí era morir com un heroi al camp, i que preferia això a quedar esguerrat. Forrest viatja a Washington , on el president Lyndon B. Johnson ho condecora amb una medalla d’honor i on troba una altra vegada a Jenny , qui ara és part del moviment hippie . Ella se’n va al matí següent amb el seu xicot en un autobús .
  Mentre es recuperava de les seves ferides de guerra a l’hospital , Forrest descobreix que té una habilitat descomunal per jugar Ping- Pong , i viatja a la Xina representant a l’exèrcit en la Diplomàcia del ping -pong . Al seu retorn , visita la Casa Blanca , on el president Nixon li proporciona habitacions en un hotel proper a la seu del Comitè Nacional del Partit Demócrata.También visita un programa d’entrevistes al costat de John Lennon , i li inspira la lletra de la cançó Imagine . Quan deixa el set del programa es troba amb el Tinent Donen , a qui li anuncia que comprarà un pot pesquer per pagar el seu deute amb Bubba i aquest respon a manera de broma que si ho fa , ell mateix seria el seu company . Forrest obté $ 25.000 un comercial de raquetes de ping – pong i fa servir els diners per comprar el pot pesquer . Donen s’uneix a ell , i encara que no tenen molt d’èxit al principi , el pas de l’Huracà Carme destruint tots els pots almenys el seu els genera impressionants guanys . Forrest deixa a les mans del Tinent Donen el maneig del negoci i les seves inversions en la companyia Apple els fan milionaris . Torna a visitar la seva mare malalta , qui aviat mor . El 1976 , Jenny va a casa a visitar-lo, i Forrest li proposa matrimoni . Ella es nega , però li diu que l’estima. Aquesta nit dormen junts i Jenny se’n va al dia següent sense donar explicacions . Forrest llavors comença a córrer . Corre durant tres anys , dos mesos , catorze dies i setze hores sense cap raó aparent . S’atura abruptament i torna a casa .
  Al final de la seva història , Forrest revela que està a la parada d’autobús perquè Jenny el va contactar i li va demanar que la visités . Quan es troben de nou , descobreix que tenen un fill junts anomenat també Forrest . Jenny també revela que pateix d’un virus desconegut . Li proposa matrimoni i ell accepta . Els tres es muden a Alabama , on es casen . Durant les noces reapareix el Tinent Donen , compromès i amb pròtesis a les cames . Jenny mor al poc temps . La pel · lícula finalitza amb una escena similar al primer dia d’escola de Forrest , però aquesta vegada és Forrest Jr.es qui pren l’autobús per anar a estudiar .

  Aquesta pel·licula ha sigut de las que més m’ha agradat perque era molt divertida i ienteresant

 21. Forrest Gump un chico el cual sufre un retraso mental, a pesar de su gran corazón, conseguira ser el protagonista de grandes acontecimientos en su país. De pequeño conocio a Jenny, de la cual se enamoro a primera vista, desde pequeños estuvo ayudandolo a que corriera pa que no le pegaran los “matones” de su cole, y siempre que veia a la Jenny en peligro o se pensava que estava en peligro, iba pa pegar a quien estava abusando de ella y por esa razon Jenny perdio a su novio, mas tarde Forrest tuvo que ir a la guerra y se conocio a un chico de color que se llamava Buba, el y su familia se dedicavan a la pesca de gambas y cocinarlas, pero por desgracia Buba se murio en la guerra, pero Forrest cumplió la promesa que queria Buba y se convirtio en capitan de barco

 22. Es d’un home on l’historia de la seva viva l’explica mentres espera un autobús, el 9. La gent que seu al mateix banc va escoltant la seves parts de la vida. Per començar, ell era un nen del qual tenia que utilitzar ferros en les cames per poder caminar, peruè tenia malament la columna vertebral. Va començar el cole i va ser el típic nen que marginen perquè es diferent. Hi ha una nena que l’ofereix seure al seu costat al autobús, Jenny. Desde aquell moment van ser com ungla i carn, i sempre ho feien tot junts. Havia un camí per on ells sempre pasaven i grácies a uns nens que el volein picar va començar a correr amb totes les ganes i els ferros van caure a terra, en aquell moment ell i tots els que estaven es van donar compte que corria moltisim. El pare de Jenny la maltractava i abusava d’ella, els medis es van donar compte del que feia i la van portar a que visqués amb la seva tieta. Van anar pasant els anys i ells continuaven junts. Forest va decidir entrar en l’exércit, on va fer un molt bon amic, Bubba. Va acabar anant a la guerra de Vietnam. Just en un atac dels rivals, on van caure molts dels seus companys, Forest en un intent heroic va anar a buscar a Bubba i als seus altres companys, entre ells el seu superior, on aquest es va enfadar molt amb ell perqué ell tindria que aver mort en la batalla. Li escribia cada dia a Jenny. Va acabar a l’hospital perqué li van disparar al cul, al seu costat va trobar al seu superior on estaba discapacitat de les dues cames, aquest estaba destrosat. Als anys li van donar una medalla per salvar-los. Va trobar a Jenny cantant en un escenari on estaba cantant, Forest estaba orgullós d’ella fins que es va donar compte que sota de la guitarra estaba nua. Tambè es comença a veure assassinat de presidents i líders polítics com Kennedy. Es va convertir en el millor jugador de ping-pong de l’historia. Van trucar a Forest dient que la seva mare estaba a punt de morir i va anar corrents. Ells va morir. Es va quedar a viure a aquesta casa on vivia amb la seva mare. I va aparéixer Jenny. Van fer l’acte després de molts dies amb ell, pero el dia seguent ella es va anar sense dir-li res. Ell va començar a correr i mentres més lluny arribava millor es sentia, es va tornar famós perquè els medis pensaven que ho feia per alguna cosa en especial. Pero s’equivocaven. El seu superior li va perdonar que li salvés la vida mentres ell no volia, i van fer el somni en realitat de Bubba: tenir un vaixell pesquer i pescar moltes gambes. Es van fer multi milionari i van crear una empresa que es diu Bubbagump. Tornem al banc on una amable senyora li diu que el carrer on te que anar ell no es te que agafar cap bus i pot ananr caminant. El carrer pertanyia a casa de la Jenny on va anar corrents. Es va trobar amb que ell era pare. Jenny li confesa que te SIDA i ella a causa d’aixó es mor. Forest es fa carreg de Forest, el seu fill i enterra a Jenny a sota de l’arbre on sempre estaben ells. Al final surt una ploma que significa que es ell, que es deixa emportar per l’aire. Aquesta peli l’he vist moltes vegades i no hem canso de veure-la. Es maquísima.

 23. la pelicula de Forrest jump m’agradat molt .Mentre espera assegut en una parada d’autobús, el Forrest Gump comença a relatar la història de la seva vida a diversos estranys que se sentin al seu costat. La seva narració comença per la infància, quan va haver de portar uns aparells ortopèdics a les cames que van provocar l’assetjament i la burla d’altres nens. Ell vivia amb la seva mare en una casa al camp en què llogaven habitacions. El seu primer dia de classe Forrest coneix a Jenny, de la qual s’enamora immediatament i de la qual es fa el seu millor amic Forrest descobreix que és capaç de córrer molt ràpid,
  Després de graduar a la universitat, Forrest s’allista en l’exèrcit dels Estats Units, on es fa íntim amic de «Bubba» Blue, un afroamericà amb el qual acorda provar sort en un futur en el negoci de la pesca de gambes. Tots dos són enviats a la guerra del Vietnam. Quan el seu escamot cau en una emboscada, Forrest aconsegueix salvar, gràcies al seu veloç carrera, a nombrosos companys, entre ells el seu tinent Dan Taylor, però no pot evitar la mort del seu amic Bubba. El mateix Forrest resulta ferit en l’acció, però la seva valentia és reconeguda amb la Medalla d’Honor, que li lliura en persona el president Lyndon B. Johnson. Mentre roman a l’hospital recuperant-se de la seva ferida de guerra, Gump torna a trobar-se amb el tinent Dan, que ha perdut les dues cames i està furiós amb ell per haver salvat en lloc de deixar-ho afrontar el seu destí: morir al camp de batalla igual que tots els seus avantpassats.Forrest

 24. Malgrat el seu singular nivell d’intel · ligència , que segons experts està molt per sota dels nivells normals , Forrest Gump ( Tom Hanks ) és un home que va aconseguir al llarg de la seva vida el que cap altre personatge ” normal” ha pogut . De fet , sense proposar-s’ho, Gump va formar part essencial en diversos esdeveniments transcendentals en la vida del segle XX . En algun moment , per exemple, va ser qui li va ensenyar a ballar Elvis Presley , es va convertir en estrella de cinema , va conèixer a John F. Kennedy , va prestar servei amb honors a Vietnam , va conèixer a Lyndon Johnson , va fer un discurs en una manifestació contra la guerra al Monument a Washington , es va fer amb els hippies polítics (els yippies ) , va vèncer a l’equip nacional xinès de tennis de taula , va conèixer a Richard Nixon , va descubrir la entrada il·legal al Watergate , va fundar una empresa de pesca de gambas molt rendible, que ho volia fer amb el seu amic millor amic, el bubba, pero es va morir a la guerra. Es va convertir en un dels primers inversors en Apple Computers i va decidir córrer d’un costat a l’altre del país durant diversos anys . Mentre tots aquests fets succeeixen , Forrest mai es va oblidar de Jenny ( Robin Wright ) , la noia a la qual va estimar de nen , que també s’ha embarcat en el seu propi viatge turbulent per les dècades dels 60 i dels 70 , en un camí molt més complicat que el de Forrest . Aquesta pel·lícula va guanyar sis Oscar de l’Acadèmia , inclosa Millor Pel·lícula i Millor Actor Principal per TomHanks. M’ha encantat i m’ha semblat molt interessant.

 25. Doncs a mí m’agradat molt aquesta pel·lícula degut a qué és una pel·lícula dràmatica peró a la vegada de comèdia i per així dir una pel·lícula “familiar”. La pel·lícula comença que no deixen entrar al Forrest a l’escola degut a que no té un CI superor a 80 i la mare es té que acostar-se amb el director de l’escola perque pugui entrar a estudiar. Ningú es vol posar al costat del Forrest al autocar excepte la Jenny i es fa molt amic a la Jenny.A la Jenny abusan de ella el seu pare i també el seu pare es alcholic de fet s’en va a viure a casa de la seva àvia. El forrest Gump també té posat protecció a les cames perqué no pot caminar bé. Li fan bullyng i la Jenny li diu que corri per huir perque el perseguiexen amb uns cotxes. Veu un equip de rugbí al Forrest Gump corrér i el fichen i gràcies a ell ganen 2 campionats. Peró tot canvia cuan s’en va al exèrcit i es fa amic de en Bubba aquet noi te un somni comprar un vaixell i pescar gambes moltes gambes i de fet acorden de que quan acabi la guerra al Vietnam el comprarán i pescaran i guanyaran molts diners, però maten al Bubba i el Forrest Gump es posa molt trist. Salva al Tenient Dann. Després recuperant-se de un dispar al cul aprén que es el ping-pong i es converteix en el millor i aixó serveix per fer relacions dels EEUU amb la China s’acaba el servei militar compra el vaixell perque s’ho va prometre al Bubba i no pesca res després va anar el Tenient Dann i van ser capitans els 2. Degut a que es van perdonar abans. Va haver una tempesta i van pescar moltes gambes de fet era l’únic vaixell que hi havia i es van fer rics. Li van dir que la seva mare casi estava morta de càncer i va anar i de fet al dia següent es va morir. Es reetrova amb la Jenny i fan l’amor i al dia següent la Jenny s’en va. El Forrest Gump li dóna per córrer al dia següent i corre durant 3 anys, 6 mesos i 7 dies. Després la Jenny i ell tornen a tindre contacte i la Jenny li diu que té un fill seu i que ella padeix SIDA degut a que es pinxava heroïna. Ella mor i el Forrest es queda amb el nen i el nen es molt llest!

 26. Forrest Gump es un chico con deficiencias mentales no muy profundas y con alguna incapacidad motora que, a pesar de todo, llegará a convertirse, entre otras cosas, en un héroe durante la Guerra del Vietnam. Su persistencia y bondad le llevarán a conseguir una gran fortuna, ser objeto del clamor popular y a codearse con las más altas esferas sociales y políticas del país. Siempre sin olvidar a Jenny, su gran amor desde que era niño. tambien estubo tres años i algunos dias corriendo por el continente americano

Deixa un comentari