INSTINTS PER APARELLAR-SE

Hem vist el DVD “Deseos profundos” on s’analitnzen diversos temes:

– Diferents actituds entre nois i noies davant la possibilitat d’un trobada sexual casual amb persona desconeguda. Totes les noies diuen que NO i en canvi, la majoria de nois diu que SÍ. Quines raons sembla poden explicar aquestes diverses actituds? És l’educació? La mentalitat? És natural? Sembla que les diferents reaccions poden tenir relació amb les CONSEQUÈNCIES que instintivament les dones consideren, ja que per a una dona, un embaràs té un cost molt elevat (9 mesos d’embaràs, part, criança, etc.) i en canvi per a un home només requereix uns minuts d’atenció.

– També hem vist com a homes i dones els atrauen aspectes físics diferents. A les dones els atrau un cos atlètic i musculós, amb abdominals, fortalesa, salut; i als homes els atrauen els pits i els malucs, les corbes femenines. Això podria demostrar que instintivament les dones volen una “pare” sa i els homes volen una dona “fèrtil” i capaç de “criar” els fills. Què opines?

– L’instint de trobar la parella ideal per tenir fills sans és tant fort, que fins i tot no som conscients que hi ha altres elements que converteixen un home o una dona en atractiu (o repulsiu) per l’altre sexe. Les olors corporals en són un exemple. El millor pels fills és que pare i mare siguin genèticament diferents; quan més semblants més probabilitat hi ha de que els fills tinguin malalties (per això no és bo el matrimoni entre germans i cosins). Per aconseguir que ens aparellem amb persones “diferents” la natura ens ha donat un instint que ens fa notar agradable l’olor de persones diferents i ens fa notar desagradable l’olor de persones molt semblants genèticament. L’experiment de les samarretes suades és un exemple. Hi ha altres exemples similars? Què fa que ens atraigui una persona?

– També hem vist que donat que no hi ha manera de saber quan una dona és fèrtil els homes instintivament tenen tendència a estar sempre a prop de la dona que els atrau i estimen (cosa que no fan els gossos, per exemple, que només tenen interés per les famelles quan aquestes tenen els dies fèrtils) i els homes estan disponibles cada dia a cada hora per tenir relacions sexuals. És aquest el fonament de l’aparellament estable? Per això tendim a desitjar que la nostra parella duri sempre?

– Igualment, hem vist com a les dones no els atrau el mateix tipus d’home quan estan fèrtils que quan no ho estan. En els 4 dies fèrtils les dones prefereixen homes de característiques més “masculines” i quan no ho estan els prefereixen de rostre més “femení”. Estàs d’acord?

– També hem vist la base de les emocions dramàtiques d’un home quan s’assabena que els que ell creia eren fills seus resulten no ser-ho. És el tema de la infidelitat. Quines raons poden portar una dona a ser infidel? I a un home? Què en penses de l’engany i de l’infidelitat.

– La gelosia. Ens han mostrat el cas d’un home engelosit per les suposades relacions secretes de la seva xicota amb el seu veí. Un cas de gelosia masculina que va desfermar la violència en contra d¡un objecte valuós. Dissortadament, aquesta violència es sol aplicar a la dona; la violència de gènere té l’origen, sovint, en la gelosia, justificada o no.

50 comentaris a “INSTINTS PER APARELLAR-SE

 1. els homes i les dones no tenim la mateixa manera de pensar ja que desde ben petits ens marquen unes pautes com que les nenes van de rosa i els nens de blau, les nenes jugues amb nines i els nens amb cotxes.
  Les noies sempre estàn més protegides ja que físicament solen ser més débils, també desde ben petites les ensenyan a respetar-se a si mateixa pero aixó no parlen tant de la seva vida privada com ho fa un home.
  Jo crec que tot fós millor si estiguesim en igualtat
  les noies més liberals i els homes una mica més reservats.

 2. els homes i les dones som bastant diferents, però en molts casos les nostres reaccions son semblants. Les dones sempre buscaran els millors gens per poder passar als seus futurs fills, les persones que s’atrauen o s’estimen en seguin quins moments allibreren un cert grau de testosterona i que els gelos son incontrolables i poden causar molt de mal. M’ha semblat interesant perquè hi havien coses que no sabia i que ara tinc coneixement.

 3. Es un documental molt curios en que explica molt be que per exemple les noies s’expressan mes els sentiments que els nois però que encara que els nois no els expressin molt en tenen igual.En la proba que vam veure en que la noia li demanava per sortir a un noi, i el noi va fer lo mateix. El noi va tenir tot negatives ja que les noies no son tan impulsives amb aquet tema. l punt de vista sobre el sexe de les dones i dels homes són diferents, però tant els homes com les dones podem tenir sentiments, encara que als homes els hi costa més demostrar-lo

 4. Aquest video m’agradat bastant peque t’ensenya que els homes tambe poden arribar a senir coses fortes relacionades en el amor, el video tambe t’ensenya que encara que diguem que no, tant a les dones com als homes el que mirem primer és l’aspecte físic.
  El punt de vista de les dones sobre el sexe i el punt de vista dels homes són totalment diferents. Però tant els homes com les dones poden tenir sentiments forts encara que als homes els hi costi més demostrar-lo.

 5. Als instints per aparellar-se vam veure un documental molt curios en que explica molt be que per exemple les noies s’expressan mes els sentiments que els nois pero que encara que els nois no els expressin molt en tenen igual .

  I també vam veure una part en el documental on diu que els nois ens guiem molt tambe amb l’olfacte de la dona .

  I un altre estudi que era un noi que anava preguntan als estudiants de la universitat que si volien sexe i la majoria de les noies li deien que no al noi i els nois els i deia que si a la noia que ho anava preguntant aixo vol dir que les noies son molt mes selectives a l’hora d’escollir l’home per fer sexe…

 6. Aquest decumental ma agradat molt, ja que pots apendre moltes coses e pogut veura que els homes som vastant diferents de les dones an fet moltes proves de que els homes son més “esbujarats” per aixi diro per que els i dona vastant igual tot i les dones es preucupen més tambe e pogut veura que con mes diferens som geneticament de olor i aixo mes ens agrada aquella persona .

 7. Aquest documental m’ha resultat molt interesant, havien uns quants experiments, el primer va ser que un noi i una noia que són atractius, han de anar preguntar, per una universitat que si volien tindre sexe amb ells. Els nois la gran majoria li deia que si a la noia, però, les noies totes li van dir que no al noi. El segon experiment tractaba que, feien que unes quantes noies portessin una camiseta durant unes nits, després un home tindria que classificar l’olor de més agradable a menys, les més agradables eren el que tenien els gens menys semblants, i les més repugnants el que s’assemblaba més els gens. També que les noies es fixaven en el cos d’un home per evaluar els seus gens, si el home tenia el cos en forma de pera sortiria els nens amb mals gens, i si tenia el cos amb forma de triangle invertit els seus fills sortirien amb bons gens. Un home que tenia quatre fills i ningú era seu. També un home que es va enterar, que la seva dona li era infiel amb el seu veí, i un dia el home va entrar al garatge del seu veí i va destrossar el seu cotxe que era molt car.

 8. M’ha cridat molt l’atenció.
  Per començar, el primer vídeo en què un noi i una noia pregunten a persones de l’altre sexe si s’acostarien amb ells, la resposta de les noies es un no. En canvi, la resposta dels nois és clarament que si perquè per als homes després no es preocupen de res.
  Encara que diguem que no, tant a les dones com als homes el que mirem primer és l’aspecte físic.
  El punt de vista de les dones sobre el sexe i el punt de vista dels homes són totalment diferents. Però tant els homes com les dones poden tenir sentiments forts encara que als homes els hi costi més demostrar-lo.
  Tant el vídeo de les olors com el de les preferències de les dones quan estan fèrtils i quan no, m’han sorprès perquè eren coses que no sabia i ara trobo molta lògica i entenc millor l’instint d’ aparellar-se de les persones.
  El tema de la infidelitat i de la gelosia són molt delicats. Una dona tendeix a ser infidel al seu home per molts motius a part del sexe. Per exemple, busquen un home que les faci riure i sigui romàntic. Que les escolti i tinguin conversació. Les dones busquen en un altre home el que el seu no li dóna. En canvi, els homes estan programats naturalment a buscar el plaer en una altra dona si la seva no els hi dóna el suficient.
  La gelosia, és molt perillosa, es desencadena ràpidament i no crec que hi hagi persona que no sigui gelosa. Un home, sovint recorreix a la violència i no pot controlar-se. La causa de la violència de gènere quasi sempre és per gelosia.

 9. Aquest documental, m’ha semblat molt interesant. La primera part d’aquest documental tractava de fer una prova. Un noi atractiu i una noia atractiva, havien d’anar per la facultat preguntant si estarien disposats a tenir sexe aquesta nit amb ells. Els resultats d’aquesta prova van ser que quan el noi li preguntaven a les noies, elles es negaven, però en canvi quan la noia feia aquesta proposició als nois, un 99% deie que si.
  La següent part del documental, tractava de que les noies busquen un home conscient o inconsientment que tingui fortalesa, sigui alt, musclos, una bona salut, etc, per així poder tenir uns bons gens per poder passar a la desendència. Les noies quan son més petites, no tenen pits ni figura, peró quan començen a crèixer li creixen els pits i se`ls enxamplen la cintura, aixó es senyal de que aquesta noia ja pot tenir fills, ja són fertils.

  Durant el documental va sortir un noi i una noia que es miraven i a la vegada els hi sortia un somriure. Amb aquesta explicació volien dir, que el home quan li atrau o estima una noia tendeix a estar pendent d’ella, les noies tendeixen a voler tenir contacte viusal en aquesta situació en canvi ells no. Quan aquesta persona la qual t’atrau o tens sentiments més “profunds” per ella, el teu cos comença actuar de varies maneres, et puja l’adrenalina , la testosterona i la dopamina (l’hormona de la felicitat) i s’activen varies parts del cervell i ens pose’m nerviosos.

  També van fer un experiment en el qual ficaven camises sudades de noies en pots, feien proves d’ADN, i després el comparaven amb l’ADN que es sotmet a la prova. El noi olora tots els pots i el que més li agrada es el que menys s’assembla als seus gens.

  A les noies no els hi atrau els mateix homes quan estan fertils que quan no, si estan fertils els hi agrada els nois mes madurs, en canvi si no estan a una epòca fertil, els prefereixen més feminats.

  Els gelos ens poden portar a fer coses que no estan bé, en aquest cas l’home descobreix que te la seva dona trobades amb el seu vei, i ell decideix fer inconsicentment perquè els gelos en aquell moment no es controlen, anar a trencar el cotxe del seu vei per molestar.

  La conclusió es que els homes i les dones som bastant diferents, però en molts casos les nostres reaccions son semblants. Les dones sempre buscaran els millors gens per poder passar als seus futurs fills, les persones que s’atrauen o s’estimen en seguin quins moments allibreren un cert grau de testosterona i que els gelos son incontrolables i poden causar molt de mal. M’ha semblat interesant perquè hi havien coses que no sabia i que ara tinc coneixement.

 10. Jo crec que el documental esta bastant bé perqué surten que els homes ens agrada molt fer el amor amb cualsevol dona i les dones son molt mes reservades et tenen que coneixer molt per fer l’amor. També crec que esta bé lo que li va fer l’home perque era la seva dona i no la del altre, i jo crec que aquell home era estéril i per aixó no tenia fills i la dona li va posar les banyes.

 11. Aquest documental m’ha agradat molt, perque m’ha semblat molt interessant.
  És veritat que les dones selecciones mes a la hora de fer el sexe amb un noi perquè també és ella la que pot patir les pitjor conseqüències com el sida, embarassaments…. En canvi, l’home ha sigut més fàcil de convèncer, quan els hi han preguntat de passar una nit amb la dona.
  Sense adonar-nos en el primer que ens fixem és en el físic. Les dones busquen un home fort perque les protegeixi els seus fills, a ella…. Els homes en les dones els hi importa més l’aspecte físic.
  No nomès el físic és important, tan en els homes com en les dones, la olor també ajuda molt a fer que una persona ens atraigui més.
  Els homes per conseguir el que volen han d’estimar i estar amb la dona tan en els moments bons com en els moments no tant bons, així seria una parella estable.
  La base d’una relació és la confiança. Si tu penses que la persona amb la que estàs és capaç d’enganyar-te amb una altra persona és que en aquesta relació no hi ha prou confiança. Les conseqüencies podrien ser molt dolentes tan de l’home o de la dona, nomès depén de la persona.
  Els gelos són bons però no en abundància. En part són bons perquè si en tens vol dir que la persona amb la que estas t’importa i l’estimes. Però si ets molt gelós i encara tens motius per ser-ho (en el cas del documental, el missatge del veí) et controlen el cos i et fan fer coses que potser mai t’havies plantejat que faries. Coses que facin mal a la persona que t’els ha creat. Crec que la majoria de problemes de violència de gènere són provocats pels gelos.

 12. El documental es bastant interesant parla sobre el els instints sexuals
  de les persones . Demostra q tant les dones com el homes tenen el mateixos
  instints sexuals . També amb un experiment van demostrar que hi han olors que ens agrada més i ens crida més l’atenció que altres olors.En la proba que vam veure en que la noia li demanava per sortir a un noi, i el noi va fer lo mateix. El noi va tenir tot negatives ja que les noies no son tan impulsives amb aquet tema. En canvi els nois que van sortir en el vidio van dir tots que si ja que per ells no es tan important com per a les noies .

 13. Aquest documental es molt interessant perquè ens parla una mica el que ens agrada als homes i a les dones.  Ens parla una mica sobre el que ens agrada als homes que lo que ens agrada es, el cos, la cara i etc… . També explica que uns cosins si es casen i tinguin fills probablement un sortirà amb problemes de salut perquè son massa semblants. També per la olor de la persona podem encaixar o no. Les Dones els hi agrada el cos de l’home ,la bellesa i etc… . Jo trobo que es molt interessant aquest documental. Es algo important de la vida.

 14. Aquest documental m’ha agradat i m’ha semblat bastant interessant.
  En el primer vídeo hi han dos persones en una universitat
  l’home preguntava a dones si es volien acostar amb ell, peró totes les dones deien que no. Desprès la dona preguntava a homes si es volien acostar amb ella, i en canvi la majoria del homes deien que si. Les dones deien que no perquè elles no només busquen una nit de plaer sinó que també pensen en les conseqüències que això pot portar, en canvi els homes el que els agrada es passar-s’ho bé.
  Tant els homes com les dones el que mirem primer és l’aspecte físic.
  El punt de vista sobre el sexe de les dones i dels homes són diferents, però
  tant els homes com les dones podem tenir sentiments, encara que els homes
  els hi costa més demostrar-lo

 15. Aquest documental es bastant interesant, es veritat que cuan veiem a una persona o la coneixem la comencem a avaluar fisicament, y es inpresionant com pot el cervell alliberer tantes coses en manys de un segon nomes cuan veiem a una persona que esta ”bona”, tambe la forma en que les dones responen als homes al moment que li pregunten que si volen tindre sexe amb ell, la resposta es rapida y desisiva: no!, en canvi els homes cuan una dona els preguntan que si voles tindre sexe amb ella responen rapidament que SI, aixo per que els instints sexuals de un home es mes fort que el de la majoria de les dones, tambe aixo afecte a la hora de les relacions: un home al descubrir que la seva dona o novia li esta enganyant amb una altre ell recorer a la violencia, en canvi a les donde, pero no totes, son mes de vengarse fent la vida inposible al home.

 16. Aquest documental que em vist avui, crec que demostra que a els nois encara que de vegades ho intentin amagar, Tots tinença Sentiments igual que els Noies, encara que no en Parlin con los Seus amics.
  Els homes son molt gelosos igual que les dones a vegades aquest gelós podin arribar a un extrem Molt Dolent, el home del documental con los gelós va destrossar el cotxe del home que l’enviava Missatges a la Seva núvia.
  No vull dir que ho hàgin fet tots això però sí la gran Majoria. Aquest instint és natural.
  Sense adonar-nos en el primer que ENS fixem és en el Físic. Les dones busquin un home fort i guapo però también que va seguir protector per AIXÍ, en un futur imaginat, protegeixi a els Seus Fills. Els homes en els dons els hi importa Més l’Aspecte Físic, que Tingui corves.

 17. Este documental me ha aparecido muy educativa ya que habian muchos experimentos
  como la de los olores.Este experimento se trataba de colocar varias prendas de diferentes mujeres en frascos , congelarlas y al cabo de un tiempo hacer olerlas a una persona y esta persona eligiria cual de esos olores de las prendas le gustaba mas y menos .
  Otra seria la que se hizo en una universidad que se trataba en que un hombre y una mujer competirian en hacer que a la gente que pase por la calle acepte tener sexo con estos.
  Al final la mujer ganó ya que los hombres tienen mucho menos miedo a tener relaciones con personas desconocidas.

 18. El documental que hem vist demostrava que els homes poden arribar a tenir sentiments d’amor igual que les dones nomes que no el demostren i costa més demostrar-lo. Tambe emb vist que hi han homes que tenen molts gelos i poden fer coses vastan fortes com per ejemple rancar el coche al home que li enviaba missatges. Aquet documental m’agradat perque he apres coses que no sabia.

 19. El documental estava bastant bé perqué et diu que els homes ens costa molt més que a les dones treure el sentiments, també surt que nosaltres ens “dormiriem” amb una dona que sigui molt guapa i tingui bon cos sense conèixer-la i les dones no s’en van amb ningú que no coneguin, també m’ha impactat sobre les infidelitats lo que es pot arribar a fer com trencar un cotxe a algú que ha estat amb la teva novia/dona, però jo crec que té tota la culpa el noi que s’ adormeix amb la teva novia/dona perqué es la dona la que té la relació no el noi/noia.

 20. Aquet document-al es molt intereant perquè ens explica que les persones tenim sentiments diferents tambe amb semble interesant que els nois es mes facil seduilos que las noies que el motiu que no patim consecuensies en canvi las noies es poden quedar enbarasades

 21. Estic bastant d’acord amb aquest documental, he après algunes coses que no sabia, i apart estic completament d’acord ja que no hi trobo res que hi falti, sobretot em sorprèn com pot arribar a canviar un cos d’un home amb el d’una dona. No hi tinc res mes a dir,apart que ha sigut un bon documental.

 22. El video era bastant interesant perque t’ensenya les reaccions sexuals de l’home que son molt mes fortes que les de la dona i produeixien molta agressivitat.Tambe m’agradat que diguessin que els homes tambe tenen la seva part sensible,pero no ens agrada ferla veure.

 23. La gelosia és una emoció que sent aquell que percep que altra persona dóna a una tercera una cosa que ell vol per a si (normalment atenció, amor, o afecte). Per exemple, quan un noi li agrada una noia, però aquesta noia no li fa cas perquè a ella li agrada un altre noi, o el cas d’un nen que veu que els seus pares que donen caramels al seu germà i no a ell.
  En alguns casos pot ser símptoma d’un complex d’inferioritat, alguns psicòlegs afirmen que la gelosia és l’exteriorització de la pròpia desconfiança o desamor propi. Crec que és un sentiment important però en la majoria de casos l’hauríem de controlar més.

 24. A m’ha impressionat molt per la profunda química que hi ha en la reproducció en els essers humans i que només ens pensem que passa en els animals. L’expriment de les olors demostra aixo que acabo de comentar, i un altre dels experiments que m’han impresionat més ha sigut el de la proba en la universita. Per el que jo he entés les dones són molt més precavides i escrupuloses a l’hora de escollir parelles o tenir sexe.
  aixo representa que els homes com jo pensem molt poc les coses que fem

 25. El documental que hem vist magrada perque volia demostrar que els homes poden arribar a tenir sentiments i falta d’amor igual que les dones nomes que no el demostren i tambe perque m’ha enseniat com es senteixen les dones….

 26. El video,tot el que explica es cert ,tots sabem que un noi sempre dirà que si a una noia guapa,i en canvi,una noia,no li diria que si a un noia tan fàcilment sigui molt o no guapo.Però,també crec que vols sir,que els nois,encara que no ho demostrin quasi mai,també tenen sentiments,i avegades sentiments forts.Les noies,sempre expliquem les coses a les amigues de confiança,perquè després ens sentim millor,i ens agrada que ens ajudin i aconselli.En canvi,els nois no demostren tant els seus sentiments cap a ningú.Per tant,el que vull dir,és que tots tenim sentiments,més o menys forts,i quan algo no ens agrada,reaccionaem amb ràbia,uns com altres.
  Després,l’experiment de les olors,vol trpresentar,que si el nostre cos,rep una olor semblant a la nostra,(germans/es,cosí/a)…doncs,les rebuigem més a l’hora de tindre fills,i en cambi cap a persones que no s’asemblen a nosaltres genèticament,sentim més atracció.

  Judith.

 27. Aques documental m’ha agradat i m’ha semblat bastant interessant.
  En el primer vídeo hi han dos persones en una universitat, un home i una dona,
  l’home preguntava a dones si es volien acostar amb ell, peró totes les dones deien que no. Desprès la dona preguntava a homes si es volien acostar amb ella, i en canvi la majoria del homes deien que si. Les dones deien que no perquè elles no només busquen una nit de plaer sinó que també pensen en les conseqüències que això pot portar, en canvi els homes el que els agrada es passar-s’ho bé.
  Tant els homes com les dones el que mirem primer és l’aspecte físic.
  El punt de vista sobre el sexe de les dones i dels homes són diferents, però
  tant els homes com les dones podem tenir sentiments, encara que als homes
  els hi costa més demostrar-lo

 28. Este documental me ha parecido muy interesante y he descubierto muchas cosas.El nuestro instinto nos dice que la persona con las que hemos de tener hijos deben ser fuertes i fertiles.Pienso que es cierto la conclusión del experimento que dice que la mayoría de hombres no les importa tener relaciones sexuales con una persona desconocida,también puede ayudar a que un hombre y una mujer mantengan una relación es el olor.Este documental m’encanta porque hay cosas que esta muy bien saber.:))

 29. Segona Part.
  Les dones són menys promisqües que els homes,provablement perque els homes tenir un fill, osigui el sexe ens comporta poca feina a part del sexe, en canvi per a les dones aquesta tasca és més complexa ja que han d’ estar 9 mesos embaresadades, parir, i criar als fills; si bé és cert que en els temps moderns amb els preservatius i les píldores anti-conceptivas no les-hi va de gaire, però, això demostra que encara hi ha present en nosaltres factors ancestral i primitius com el de no tenir sexe, un comportament completament irracional i que jo catalogaría de primitiu.

 30. el video es nota que a estat preparat , tot el que explica es cert ,tots per regle general sabem que un tio sempre dira que si a una noia guapa y el per que las noies diuen que no , tots u sabem pero no el per que , i es curios com moltes de las coses mes normals i comuns que sempre estan al nostre entorn que sabem que pasaran com que una noia digui que no , pero no el per que ,en el video tambe ens ensenya coses curioses com que la gent mes semblant a tu geneticament ens produeix una olor mes desagradable cuan lo mes normal es que algu mes semblant a tu t’agrades mes , ens explican com las hormones ens podemn fer veure a una persona mes o menys atractiva i com tambe pel nostre instint una persona amb poder o diners pot semblar mes atractiva que un altre , a estat be , pero algunas cosas ja las coneixem pero mai esta de menys la informaccio que ens comparteixen

 31. El documental que hem vist volia demostrar que els homes poden arribar a tenir sentiments i falta d’amor igual que les dones nomes que no el demostren costa més demostrar-lo.En canvi els nois no acostumen a parlar molt de els seus sentiments, perquè prefereixen guardar-so per ells, i no ho expliquen tan com les noies, encara que tan les noies com els nois poden fer servir la ràbia, o estar tant dolguts que no tinguin ganes de fer res.Aquest video ens vol ensenyar que les noies son mes sensates que els nois, perque no tenen que portar un nen a dintre durant 9 mesos de gestacio, per aixo les noies trien millor amb qui volen estar durant la seva vida.La gelosia, és molt perillosa, es desencadena ràpidament i no crec que hi hagi persona que no sigui gelosa.Crec que aquest vídeo ens ha ensenyat molt del que volem,i el que busquem.

  Genaro.

 32. Aquest documental es molt interessant perquè ens explica que les persones tenim sentiments diferents. Hi ha un experiment i van demostrar que hi han olors que ens agrada més i ens crida més l’atenció que altres olors.
  En el tema de la gelosia, estic d’acord podem arribar a fer moltes coses mal fetes, i després ens arrepentim, pero en aquell moment només vols fer mal les persones que t/han causat aquest malestar.
  Hem vist que els nois acceptaven més facilment de quedar amb una noia per la nit. Això crec que passa no perquè els nois tinguin més apetit sexual que les noies , sino perquè les noies, son més selectives.

 33. Un noi i una noia fan un experiment, van a una universitat mentres van pasant la gent que s’espera a la universitat. La gent que passa per on estan ells els agafen i els i pregunten si volen pasar la nit amb ells. Els nois diuen que la noia que fa l’experiment que els i pregunta als nois li diuen que si, i el noi quan pregunta a les noies de la universitat li diuen que no.
  Aquest video ens vol ensenyar que les noies son mes sensates que els nois, perque no tenen que portar un nen a dintre durant 9 mesos de gestacio, per aixo les noies trien millor amb qui volen estar durant la seva vida.
  Una altre part del video on hi havien 5 noies que van dormir amb una samarreta durant uns dies per fer un experiment, el noi va tenir que fer-se un anal-lisis de sang per veure quantes hormones tenien en comú i després l’home va tenir que olorar els pots i dir quina li semblava millor i quina pitjor i després o va tenir de ordenar.
  El video m’ha semblat molt interesant perque tracte sobre el nostre cos i es bo saber aquestes coses sobre un mateix.

 34. Per començar trobo que el experiment dels olors és molt intereçant ja que es ensenya que no sempre es persones ens agraden o més per el seu físic sino també per la seva olor. Trobo mot intereçant que hi haigi algues olors que ens atreuen mes que d’altres.
  També em vist que els nois axeptaven més facilment una propoció de quedar amb una noia per la nit. Això crec que passa no perquè els nois tinguin més apetit sexual que les noies , sino perquè les noies, crec i d’es del meu punt de vista, som més selectives.
  Em vist que als nois i a les noies ens atrauen diferents espectes del cos, com per exemple els pits, perquè representen més fertilitat. I en canvi a les nies les atreuen més el musculs desenvolupats i que siguin sans perquè representen més bons gens per als seus fills. També em vist que a les noies quan estan en fase d’ovulació busquen nois més masculins i quan noel busquen més femenins.
  També crec que les noies busquen en una parella (encara que no ho fem volen), una certa semblansa amb el nostre pare.
  Sobre les infidelitat em vist que quan l’home veu que la dona se sent atreta per un altre, ell es sent inferior i amenaçat per un altre, i fa tot el possible per atraure l’atenció de la persona que estima, i així al mateix temps fent mal a l’altre home amb el que més mal li pugui arrivar a fer. Això passa tant amb els homes om amb les dones. La gelosia va estretament lligada amb la infidelitat ja que atraves de la gelosia es pot expresar el que sents o pots arrivar a fer per una persona.

 35. Crec que el vídeo te raó, que els humans ens aparellem sense que tu vulguis, tu t’enamores d’alguna persona, sense saber, perquè si, aquella persona, té una cosa que t’atrau, no sé si és com diuen perquè són totalment diferents o no, jo no ho crec, per a mi per enamorar a algú, hi ha una fórmula, hi ha una manera de fer-o, fent-lo sentin bé amb tu, que se senti especial, aleshores, pots enamorar-la, jo parlo des de el meu punt de vista, crec que no tots opinem el mateix, i si les noies, en l’exemple de preguntar, que si volen mantenir relacions sexuals, amb un home, diuen que no per diferents motius, a part que hi ha risc de quedar-se embarassada, també tenen com una mena de respecte cap a elles mateixes, que no poden mantenir relacions amb qualsevol, no mes perquè els hi agradi el físic, és veritat que moltes noies i ara cada cop més ho fan, surten de festa i si troben a algun noi que els hi agrada molt, mantenen relacions sexuals, i mai tindran res més. Però sense sortir-me del tema, crec que els homes al no corre perill de quedar-nos ambrats, aleshores, tenen més llibertat. Jo segueixo opinant que es pot enamorar a una noia, sense saber si sou diferents ho no.

 36. En aquest documental em van faltar alguns punts de vista com “diferents”, per exemple el de les persones homosexuals. Potser que en aquest primer cas, de una trobada sexual casual, canviarien les coses perquè ningú te risc d’embaràs.
  Ho de les olors corporals, no estic gaire d’acord, ja que en el punt de vista que he posat anteriorment canviarien, un altre cop, les coses. Que ens agradi una persona per la seva olor? no dic que no sigui possible, però que ens agradi mes o menys només per que s’assembli mes a la d’un home o a la d’una dona…
  En el tema de que els homes instintivament tenen tendència a estar sempre a prop de la dona que els atrau, hi ha homes que estan amb una dona només per el sexe, desprès les deixen i quan volen tornar amb elles es per algun dia de sexe, i tornaria a començar la roda.
  Tendim a desitjar una relació estable i a desitjar que la nostra parella duri per sempre quan verdaderament estimem aquella persona amb tot el nostre ser, quan volem estar al seu costat cada dia, despertar-nos abraçats/ades a ell/a…
  Les relacions a distancia son un bon exemple de un amor verdader, perquè les dues persones, a pesar de la distancia que les separa, s’estimen, volen estar cada dia al costat de l’altre, esperen ansiosament el dia en que es tornen a reconciliar, cada dia tenen mes ganes de veure, tocar, abraçar, besar a l’altre… El problema de aquestes relacions es la gelosia, aquella por a que l’alta persona t’enganyi amb una altra, ja que no saps ho que realment fa dia a dia.

 37. Lo que en va sembla estrany del documental es que, a les persones els afecta molt la gelosia. Jo no soc gelós però en va saber greu que el home aquell, mates aquelles persones per culpa de la seva donar, jo m’hagués anat de allà i no tornaria mes. Perquè els va mata? Un impuls, una necessitat de venjança o per el simple fet de espantar-los i li va sortí malament la cosa.
  Lo que he vist mes es el pare que tenia 4 fills i un era seu. No l’he entès gaire, com potser que ha estat visquen amb una familias pensa que els 4 nens eren seus. Això si en passa a mi en moriria, perquè m’han estat amagant moltes coses i he compartit coses que en realitat no son dels meus gens, en sentiria molt confós.

 38. Aquest documental m’ha semblat molt interessant, m’ha sorprès molt la prova dels universitaris, no sabia que les dones eren molt més selectives que els homes alhora de mantenir relacions sexuals. Ha els homes els hi agrada un tipus de dona amb corbes femenines perquè instintivament pensem que serà una dona més fèrtil per criar uns possibles fills,a les dones els hi agrada un tipus d’home amb un cos atlètic i musculós, això demostra que és un home sa, i que podrà protegir una possible família, també pot ajudar a que un home i una parella mantinguin una relació és la olor, ens agraden les persones amb una olor diferent a la nostra, ja ampliaré el comentari.

  Pol.

 39. Crec que aquest video reflexa molt bé, el per que ens agrada una persona o una latra, pero d’algunes coses no estic gaire d’acord, per que per exemple, el video deia que les donen buscaben a homes musculosos o que visiblement es vegi que tenen bons gens per els nostres fills, pero aixó no sempre es així, per que avegades et pots enamorar o atraure un home que no sigui tan musculos o visiblement no tingui tants bons gens.
  En el tema de la gelosia, estic d’acord podem arribar a fer moltes barvaritats, i després ens arrepentim, pero en aquell moment et ceges i nomes vols vengarte de les persones que tan causat aquest malestar.
  Amb la resta del video estic mes o menys d’acord, menys amb un tema, no estic d’acord amb l’experiment que agafen a dones i li poses una fotografia d’un home i la poden retocar com elles vulguin, i llavors diuen que depèn del cicle en el que estgui una dona, busquen un home més afeminat o més masculí. Jo crec i desd de la meva opinió i experiencia, crec que sempre busquem el mateix prototim, hi han dones que per exemple li agraden físicament més afeminats i d’altres dones busquen un prototip més masculí.
  Ho dels olors hem sembla molt interesant i curios com una persona depnén la olr que desprén li atreu o li fa fastic.Realment no se si es del tot cert per que no tinc molta informació sobre el tema, així només puc dir que és interesant.
  Per ultim nómes em queda dir que és un viedeo interesant i que serveix per entedre una mica més el que busquen les dones i el homes i el per qué.

 40. En el primer vídeo, en el què dos actors molt atractius demanaven a la gent si volien mantenir relacions sexuals amb ells, els homes deien que sí i les dones que no. Però per què responien així?
  En la societat actual, quan una dona manté relacions sexuals amb un home fora d’una relació estable, ella és mal vista, llavors donen la seva resposta pensant com les veuran, ja que l’opinió dels altres ens afecta molt anímicament. En canvi, l’home esdevé més popular si fa l’amor amb una quantitat més gran de dames.
  A més, en la natura humana, el mascle és l’encarregat de conquerir el sexe contrari i inconscientment vol tenir una parella que sigui única i la millor de totes. Aleshores, la dona, que és intel•ligent, per ser més atractiva i mostrar al mascle que li serà fidel, es comporta de manera més selectiva i fa veure que no li interessa mantenir relacions amb algú que no s’esforça per enamorar-la.
  Per aquests dos motius crec que les respostes dels dos grups són tan contraries.
  Les dones busquen un baró musculat i sa perquè aquests factors estan més relacionats en ser més home. A més un home alt i fort els dona més seguretat. També influeix que si han de tenir un fill, elles volen que el seu fill tingui els millors gens possibles i contra més alt, fort i intel•ligent sigui el seu pretendent, hi haurà més possibilitats que el seu fill tingui aquestes qualitats.
  En el cas dels homes, ells desitgen a una femella més petita, amb corbes i pits grans. En les corbes i els pits, en part, dono la raó al Joaquim quan va comentar a l’aula que els homes volen una senyora que pugui alletar bé als seus fills i els pits grossos en són una bona senyal; les corbes, indiquen que la dona ja ha madurat i ja no és una nena i això és atractiu. En el fet de que siguin petites crec que està dins del caràcter masculí, l’home per naturalesa li agrada manar i no suporta perdre ni ser inferior a ningú i menys a la seva dona, per tant el fet que sigui baixeta, ja fa que es senti superior en un aspecte i inconscientment el fa ser més feliç.

  Però a tot això, se suma la societat on vivim. Vaig sentir en alguna classe d’història que a l’antiguitat, la gent més atractiva era la gent grassa, en canvi, en l’actualitat, la gent grassa no acostuma a generar atracció. Això es un exemple de que la època i la societat ens influeixen a la hora de imaginar el nostre ideal. Un altre exemple és amb el moreno de la pell, que depenent del país on vivim als homes els hi són més atractives les dones de pell blanca o les dones de pell morena. Per tant, a la conclusió que arribo es que la societat a la que convivim també afecta a els gustos a la hora d’escollir parella.
  Jo no sabia que segons l’olor corporal ens semblàvem més o menys genèticament i tampoc conec cap més circumstància similar que ens generi atracció. Però és un fet que em va cridar força la atenció, si algú m’expliques més coses sobre temes semblants m’estaria molt bé.
  Jo crec que el que duu a qualsevol ésser humà a ser infidel és falta d’atenció de la parella i sobretot manca d’enamorament. Els que són infidels, ho són perquè la seva parella els genera atracció però no sentiments i no saben diferenciar un terme de l’altre. Llavors al no haver-hi amor, el infidel no li suposa dificultat posar-li les banyes a la seva muller.
  La gelosia és natural en tothom i no només amb la parella sinó amb qualsevol persona. Ens sentim gelosos amb tothom que ens supera o que temem que ens pot arribar a superar, també ens sentim gelosos de si alguna persona presta més atenció a un altre,…
  Dit això, la gelosia es un fet que hem d’aprendre a controlar, perquè sentint-se gelosos ens pot portar a la violència, com és el cas de l’home del vídeo que al sospitar que la seva dona s’enrotllava amb el veí li va entrar un atac de gelosia i va trencar-li el cotxe al veí. Però com bé diu el Joaquim, aquesta violència hagués pogut anar dirigida a la dona. Opino, que recórrer a la violència no hauria de ser una opció. No entenc com una persona no es pot auto controlar, ja que si no es controla un mateix ningú el podrà controlar.
  Quan tens una parella la base de la relació és la confiança mútua, si no n’hi ha, la relació mai funcionarà, per tant a la conclusió que arribo és que si no confies en la teva parella més val deixar-la ràpid per així evitar suposats futurs problemes.
  Com vaig dir en l’altre comentari, tot el que dic no està comprovat, simplement és la meva opinió del documental que em vist.

 41. Instints per aparellar-se
  Crec que aquest vídeo té raó al dir que el fet de que sentís atracció per una persona o un altre sobretot físicament es degut als instints primaris i sexuals de reproducció. El nostre instint ens diu que la persona amb les quals hem de tenir fills han de ser fortes, fértils etc. Penso que és cert la conclusió de l’experiment que diu que la majoria d’homes no els importa tenir relacions sexuals amb una persona desconeguda, mentre que la majoria de dones no ho fan. Per començar penso que els homes són molt més impulsius a més per ells, les coses són més simples perquè no tenen els fills. Crec que les dones en general apart de ser menys impulsives, són les que tenen els fills. Per naturalesa si per instint la dona no sent que l’entorn no és favorable per estar embarassada i la persona no és la adequada, disposada a criar a cuidar i a fer possible tenir fills forts, no és dóna. A més les dones hem de tenir sempre en compte la possibilitat de quedar-nos embarassadas i el que aixó comporta pertant també hem de tenir-ho present al volguer tenir relacions sexuals amb algú. També penso que en el sexe en si, moltes vegades els homes ho veuen com el plaer en si de l’acte, i les dones en el fet que volen sentir-se estimades, i aixó també potencia el fet que als homes no els importi tant tenir relacions amb dones desconegudes. Peró al marge d’aixó penso que el millor plaer en les relacions sexuals és troba en el fet de que sigui amb una persona que t’estimis i et sentís bé.

  M’ha semblat curiós el fet que et pugui atreure una persona o un altre per insints i detalls que conscientment no ens adonem.
  Fa poc vaig llegir dos coses relacionades amb els instints sexuals que em van interessar. Per exemple quan un noi, mira el cul d’una noia moltes vegades no vol dir que sigui un pervertit, el fet que miri el cul d’una noia és per un instint primari. A la prehistória quan una dona tenía una cadera ampla significaba fertilitat. També quan un noi sent atracció per una noia qui dóna el primer pas encara que no ho sembli és la dona. La majoria de vegades si els homes no detecten mínimament una senyal que s’han fixat o un reclam, no s’acosten a la dona. En canvi una simple mirada és suficient perquè s’acosti i vulgui saber més de la dona.
  Amb aquest vídeo també ens diuen que, als homes els costa més expressar els sentiments i emocions i tendeixen a conduir-ho per la rábia. Penso que és perquè apart de ser així per naturalesa, és té molt el concepte que mostrar els teus sentiments es signe de debilitat o ens fa sentir vulnerables.
  Joaquim he escrit un altre article però no esta en els comentaris.

 42. Els homes son mes impulsius ja es va veure en la proba de que la noia que tenia que demanar per tenir una relació igual que el noi
  En la proba que vam veure en que la noia li demanava per sortir a un noi, i el noi va fer lo mateix. El noi va tenir tot negatives ja que les noies no son tan impulsives amb aquet tema. En canvi els nois que van sortir en el vidio van dir tots que si ja que per ells no es tan important com per les noies ja que no tenen que portar al seu fill dintre la panxa i no passen per els nou mesos de enveres ells.

 43. he trobat molt interessant aquest reportatge i he descobert moltes coses que no savia, el tros que mes “gracia” m’ha fet a sigut el de la proba que feien a aquells universitaris i aquelles universitaris. Trobo que es molt cert tot o sigui que no tinc cap cosa a dir en contra ni coses que hi hagi faltat. Bueno Joaquim ja enviare algun altre comentari que aquest es molt curt.

 44. Hola, aquest documental m’ha agradat més que l’altra i l’he trobat molt interessant i amb coses sorprenents. Per començar, el primer vídeo en què un noi i una noia pregunten a persones de l’altre sexe si s’acostarien amb ells, la resposta de les noies és lògica perquè les dones no només busquen una nit de plaer sinó que també pensen en les conseqüències que això pot portar com un embaràs. En canvi, la resposta dels nois és clarament que si perquè per als homes el que els agrada és passar-s’ho bé i després no es preocupen de res.
  Encara que diguem que no, tant a les dones com als homes el que mirem primer és l’aspecte físic i a la majoria de dones els hi agrada un home sa, fort, amb músculs i abdominals. També que siguin romàntics i protectors. Als homes, en canvi busquen una dona guapa i amb un cos bonic.
  El punt de vista de les dones sobre el sexe i el punt de vista dels homes són totalment diferents. Però tant els homes com les dones poden tenir sentiments forts encara que als homes els hi costi més demostrar-lo.
  Tant el vídeo de les olors com el de les preferències de les dones quan estan fèrtils i quan no, m’han sorprès perquè eren coses que no sabia i ara trobo molta lògica i entenc millor l’instint d’ aparellar-se de les persones.
  El tema de la infidelitat i de la gelosia són molt delicats. Una dona tendeix a ser infidel al seu home per molts motius a part del sexe. Per exemple, busquen un home que les faci riure i sigui romàntic. Que les escolti i tinguin conversació. Les dones busquen en un altre home el que el seu no li dóna. En canvi, els homes estan programats naturalment a buscar el plaer en una altra dona si la seva no els hi dóna el suficient.
  La gelosia, és molt perillosa, es desencadena ràpidament i no crec que hi hagi persona que no sigui gelosa. Quan una dona es posa gelosa d’una altra pot ser molt dolenta i recorrir als insults però un home, sovint recorreix a la violència i no pot controlar-se. La causa de la violència de gènere quasi sempre és per gelosia.

  Bianca.

 45. Aquest documental m’ha agradat més que l’altre perquè és un tema que interessa més.
  És veritat que les dones són més selectives alhora d’anar al llit amb un noi perquè també és ella la que pot patir les pitjor conseqüències. En canvi, l’home ha sigut més fàcil de convèncer quan en el documental els hi han preguntat de passar una nit amb la dona. No vull dir que ho hàgin fet tots això però si la gran majoria. Aquest instint és natural.
  Sense adonar-nos en el primer que ens fixem és en el físic. Les dones busquen un home fort i guapo però també que sigui protector per així,en un futur imaginat, protegeixi els seus fills. Els homes en les dones els hi importa més l’aspecte físic, que tingui corves.
  No nomès el físic és important, tan en els homes com en les dones, la olor també ajuda molt a fer que una persona ens atraigui més. Ens agraden les olors diferents a les nostres i pot ser per això que l’olor dels nostres germans, germanes o familiars no ens atraiguin.
  Els homes per conseguir el que volen han d’estimar i estar amb la dona tan en els moments fèrtils com en els moments no fèrtils, així seria una parella estable.
  Pot ser que quan les dones són fèrtils prefereixin un aspecte d’home diferent de quan no ho són. Quan les dones no són fèrtils necessiten sensibilitat i un home que les cuidi, que les entengui per això les dones prefereixen un home amb aspecte més femení.
  La base d’una relació és la confiança. Si tu penses que la persona amb la que estàs és capaç d’enganyar-te amb una altra persona és que en aquesta relació no hi ha prou confiança. Si aquesta persona està amb tu ha de complir una sèrie de normatives, com respectar-te i això implica no enganyar-los amb res. Les conseqüencies podrien ser molt dolentes tan de l’home o de la dona, nomès depén de la persona.
  Tot és bo sense abusar-ne. Els gelos són bons però no en abundància. En part són bons perquè si en tens vol dir que la persona amb la que estas t’importa i l’estimes. Però si ets molt gelós i encara tens motius per ser-ho (en el cas del documental, el missatge del veí) et controlen el cos i et fan fer coses que potser mai t’havies plantejat que faries. Coses que facin mal a la persona que te’ls ha creat. Crec que la majoria de problemes de violència de gènere són provocats pels gelos.

  Júlia

 46. -Als homes, des de sempre el sexe tan sols ens comporta una estona de plaer, i ens defineix la promiscuïtat, i la disposició sexual gaire be constant, a més també es sap que el sexe per a un home te molta més probabilitat de orgasme, ja que solen ser més rapids al llit que les dones, en canvi a les dones, que a més són més sensitives i prefereixen ”estimar” a la parella

 47. Me ha parecido muy interesante este reportaje o documental ya que he aclarado muchas dudas que tenía sobre la sexualidad desde un punto de vista de una mujer y un hombre la verdad es que hay una gran diferencia entre el punto de vista y los intereses sexuales por una parte el hombre con necesidad y por otra parte la mujer por gusto y obviamente precavida de con quien estar se ha notado mucho la diferencia entre uno y el otro ha sido muy interesante .

  Saludos.

 48. El documental que hem vist volia demostrar que els homes poden arribar a tenir sentiments i falta d’amor igual que les dones nomes que no el demostren i costa més demostrar-lo.Els homes tenen molt gelós igual que les dones a vegades aquest gelós poden arribar a un extrem molt dolent , el home del documental amb els gelós va destrossar el cotxe del home que l’enviava missatges a la seva novia.
  També amb un experiment van demostrar que hi han olors que ens agrada més i ens crida més l’atenció que altres olors.
  També hem vist un cas en que un home tenia 4 fills i només la nena era d’ell i els altres tres nois no ho eren i ho va descobrir perquè el seu fill tenia una malaltia que ell no tenia , la dona estava amb una altre home mentre estava amb ell i s’ho va prendré molt malament i no s’ho podia creure.
  Aquest documental demostra que no només sempre son els homes el que fan les coses malament que també les dones fem coses que no estan bé, i que els homes per molt que no vulguin sempre s’enamoraran d’algú que si li fa algú que li fa mal sofrirà molt perquè ells també tenen molts de sentiments i ho dolent dels homes és que molts pocs d’ells demostren el que senten o el que pensen i la majoria s’ho guarden i és fan els que poden amb tot però sempre hi ha algú que tard o d’hora s’ho fa treure de dins i demostrar-lo tot.
  Sempre hi han errors en la vida que ens faran sofrir o sofrirem per persones que realment estimem i que ens fan coses dolentes, però la vida no és perfecta no sempre saldà tot com volem i graciés a aquests errors i mals de la vida estarem preparats per més endavant i sabrem com aixecar-nos el dia de demà. Un dia hem van dir que les coses passen perquè tenen que passar i que no només tindre un error sinó molts i que tinc que aprendre d’ells i superar-los cada dia més.
  El tema de la felicitat m’agrada perquè hi han coses que està molt bé saber des de ara i saber que ens podem trobar el dia de demà i preparar-nos.

  Catherine

 49. Aquest documental que hem vist avui, crec que demostra que els nois encara que de vegades ho intentin amagar, tots tenen sentiments igual que les noies,encara que no en parlin amb els seus amics. Les noies, quan els i afecta una cosa, en parlem amb les nostres amigues i expliquem com ens sentim, perquè després ens sentim millor i mes be quan la gent ens consola o ens dona algun consell.En canvi els nois no acostumen a parlar molt de els seus sentiments, perquè prefereixen guardar-so per ells, i no ho expliquen tan com les noies, encara que tan les noies com els nois poden fer servir la ràbia, o estar tant dolguts que no tinguin ganes de fer res, no tenen que ser tots els nois iguals, i totes les noies igual entre ells.
  També, quan a els nois els i afecta molt una cosa, el sentiment que senten normalment es la ràbia,com hem vist al documental que aquell senyor li destrossava el cotxe al seu veí, o es senten dèbils, com aquell altre exemple de un senyor que s’en adona de que 3 dels seus 4 fills no son seus, es a dir, els tres nens.
  Peró en el fons tots som iguals, tots en tenim sentiments, millors i pitjor depenent de cada persona, tots sofrim i ens equivoquem i ens serveix com a exemple a la vida, ho demostrem o no quan ens fan alguna cosa que no ens agraden, les persones a les que estimem ens menteixen, o ens amaguen coses a les esquenes, ens sentim dolguts i a l’hora amb ràbia, hi han persones que sabran utilitzar aquesta ràbia i persones que estaran tan dolgudes que no tindran forces per fer res. Tots utilitzem els nostres sentiments de formes diferents, però els sentiments son iguals per a totes les persones del món.

  Anna.

 50. L’experiment de les olors volia demostrar que la natura ha fet bé les coses en el sentit de que les persones noten que l’olor d’una persona és agradable quan la probabilitat de tenir fills sans és més alta degut a que tenim el sistema immunològic diferent, i per tant, passarem als fills més defenses; si dos persones tenen sistema immunològic molt semblant (germans, per exemple) els fills tindran menys varietat de defenses, agafaran més malalties, i la natura, per evitar això, fa que tinguem instints de rebuig (notem olor desagradable) cap a persones genèticament més semblants. Com tu comentes, el tema de que les noies tingueu gustos diferents segons si esteu en dies fèrtils o no, a mi també em sembla molt sorprenent.

Deixa un comentari