Slumdog millionaire

image

24 comentaris a “Slumdog millionaire

 1. M’ha agradat la pel·licula, tot i que ja l’havia vist, m’ha semblat interesant veure’la una altre vegada.
  Crec que la pel·licula t’ensenya que no sempre és tracta de estar preparat per a fer algo,ni tenir,talent ni treballar, a vegades es cosa de sort.
  Com el noi de la pel·licula que no sabía res i que per cosas que va viure es sabía totes les respotes del concurs.
  M’ha semblat interesant també la forma que mostra al vida a la Índia.
  És una pel·licula molt interesant.

 2. M’ha agradat molt aquesta pel·licula ,te ensenya que siguis qui siguis,pots triomfar a la vida, i si t’ho proposas encara més.Jamal Malik, el protagonista de la pel·lícula és un noi que desde que era petit va estar vivint pels carrers ell sol amb el seu germà y una amiga. Aconsegueix participar a un concurs “¿Quien quiere ser millonario?”El presentador del programa sent poca empatia pel concursant, i el fa quedar en ridicul apostant molt poc per ell en què sàpiga totes les preguntes.Va respondre totes les preguntes correctament sobre el que li van preguntar, al final acaba guanyant el concurs i Jamal es queda amb la noia i el seu germà acaba morint. Aquesta crec que es la pel·licula que més m’ha agradat, com he dit al principi si una persona es proposa fer algo, al final, acaba consiguiéndolo.

  Genaro, data: 13/8/2014

 3. Jamal és un noi indi de 18 anys que treballa com a noi del te en una companyia de tele operadors. Per motius que en principi no ens són revelats, Jamal participa a la versió índia de “Qui vol ser milionari?” Tot i ser pràcticament analfabet, Jamal encerta totes les respostes i arriba fins a l’última tenint la possibilitat de guanyar 20 milions de rupies No obstant, el presentador del programa, cabró com pocs, està convençut que ha fet trampes i l’entrega a la policia perquè ho interroguin. Un cop detingut, Jamal comença a narrar la seva vida, que ha estat plena de dificultats però, sorprenentment, han estat totes les experiències que ha viscut les que li han permès saber totes les respostes del concurs sense fer trampa.
  OPINIÓ PERSONALLa veritat és que encara que la pel · lícula està bé, la veritat és que després de tot el bombo i platerets que ha rebut esperava més. La història és un drama dels bons que ens explica les dures condicions de vida a l’Índia. Contrasta moltíssim l’actitud dels protagonistes: d’una banda tenim a Jamal, el bo de la pel · lícula, massa bo, tant que de vegades no t’ho creus massa. Enamoradíssim de Latika, una nena que va creixent amb ell durant tota la seva vida i que és el motor que l’impulsa a fer tot el que fa. A l’altre extrem tenim Salim, el seu germà gran, bastant més cabró que el protagonista, encara que molt més creïble si tenim en compte les circumstàncies en què els dos germans creixen. Salim és un personatge a qui arribes a detestar al llarg de tota la pel · li encara que té el seu rendención (una mica forçada, crec jo) al final de la mateixa. Latika, la tercera protagonista de la pel · lícula, és un personatge al que detestes i pel que sents pena a parts iguals: sembla la típica nena desvalguda enamoradíssima de Jamal, però no dubta a trair al seu enamorat per la seva pròpia seguretat.
  Les diferents situacions que afronta el protagonista són capaços de fer-te riure i plorar al mateix temps. Per exemple, sent nens, Salim tanca Jamal en un atrotinat vàter per impedir que vegi al seu actor favorit. Jamal tot just dubte en fugir a través del forat del mateix i omplir-se de coses rares del cap als peus (literalment) per aconseguir el seu autògraf. L’escena de Jamal nen saltant d’alegria cobert d’excrements és commovedora.
  Jamal, Salim i Latika sobreviuen com poden a les situacions en què es veuen ficats: adults que els segresten per obligar-los a demanar diners, dificultats per aconseguir allotjament o menjar, la pròpia rivalitat entre els germans … Tot molt ben narrat amb la mera excusa del programa de preguntes i respostes.
  Arribats a cert punt, el drama aconsegueix cotes insospitades: amb només 12-13 anys, Salim i Jamal rescaten Latika d’uns homes que pràcticament l’obliguen a prostituir-se. Salim, que és el dur de la pel · lícula, no dubta gaire en pegar-li un tir al cap dels segrestadors. Encara que en aquest moment Salim pot caure bé, no passa molt temps fins que tornes a odiar, perquè pistola en mà fa fora Jamal, el seu propi germà, de casa. Latika, que un moment abans estava arraulida al costat de Jamal, es posa del costat de Salim, que veu que pot protegir-la i li demana a Jamal que es vagi.
  El retrobament dels dos germans, ja amb 18 anys, és molt creïble: no hi ha llàgrimes ni abraçades, el primer que fa Jamal quan veu Salim és donar-li un cop de puny (arribats a aquest punt, jo vaig aplaudir). Jamal no triga a descobrir que Salim treballa per un conegut mafiós que, per més INRI, té a Latika d’amant. En comptes de seguir amb la seva vida, Jamal intenta rescatar Latika de la seva vida, ja que el mafiós la tracta com un tros d’escombraries.
  Com és d’esperar, Jamal fracassa intentant rescatar Latika que és portada pels esbirros del seu amant mafiós (Salim es troba entre ells). L’única manera que se li ocorre a Jamal de cridar l’atenció de Latika és anar al programa “Qui vol ser milionari?” Aquí es troba amb un altre antagonista, el presentador, que es revela com un cabron (perdoni professor per la paraulota però fa molta ràbia) de cura disposat a tot per impedir que algú porti els 20 milions de rupies. Fins i tot arriba donar-li una resposta falsa Jamal perquè falli, però el noi intueix el parany i la superació. El presentador, miserable com pocs, fa que el porti la policia amb una vulgas sospita que ha fet trampa.
  Fins aquí la pel · lícula és molt bona. Els últims 20 minuts no són narrats per Jamal sinó que succeeixen en temps real. És potser en aquest punt on la pel · li em va desagradar perquè, he de dir-ho, el final és molt feliç, típic de pel · lícula: Jamal utilitza el comodí de la trucada per trucar al seu germà encara que és Latika qui respon. Salim es redimeix de tots els seus pecats i, per motius que no estan clars-considerant que porta tota la vida sent un cabró-, deixa escapar Latika, traeix al seu cap, el mata i mor assassinat en una banyera plena de diners. Al final, Jamal encerta de pura xamba l’última pregunta del concurs i s’emporta els 20 quilos. Ell i Latika viuen feliços i molt probablement mengen perdius.
  Que ningú s’enganyi, la pel · lícula està molt bé i el final feliç és una cosa d’agrair després de la vida que li ha tocat viure al pobre Jamal. És només que, després de les dosis de drama a què t’has vist sotmès, no t’ho acabes de creure (o això em va passar a mi almenys).

 4. M’ha agradat la pel·licula, tot i que ja l’havia vist, m’ha semblat interesant veure’la una altre vegada.
  Crec que la pel·licula t’ensenya que no sempre és tracta de estar preparat per a fer algo,ni tenir,talent ni treballar, a vegades es cosa de sort.
  Com el noi de la pel·licula que no sabía res i que per cosas que va viure es sabía totes les respotes del concurs.
  M’ha semblat interesant també la forma que mostra al vida a la Índia.
  És una pel·licula molt interesant.

 5. Per el que a mi em sembla, la pel·lícula parla sobre l’intel·ligència, a aprendre de les coses que ens passa al llarg de la vida, de l’amor i l’amistat, i que no s’ha d’abandonar mai encara que les coses es posin difícils. Com diuen: Si el camí és difícil és perquè vas en la direcció correcta.
  Els diners poder portar grans problemes.

 6. Quien quiere ser millonario es una pelicula que me ha gustado mucho es la pelicula trata a un chico que se llama Jamal es muy pobre vive a india trabaja en una oficina sirviendo el té, va al programa quien quiere ser millonario que decide a participar a la programa i curiosamente jamal ha contestado todas las preguntes y todos piensan que esta haciendo trampa pero no porque todas las preguntas que han hecho han sido momentos en su vida .

  me ha gustado mucho la pelicula porque es muy interisante y las imagenes de la india son muy reales. la gente vive en muy malas condiciones y muchos mueren al nacer . he aprendido que para llegar lejos en la vida no se necessita ser muy listo ni muy rico.

 7. Aquesta pelicula tracta sobre un noi que concursa a un programa de televisió que es diu: “Quien quiere ser millonario” Al principi de la peliculaes veu com esta a la comissaria, perque l’acusen de fer trampes cuan estava concursant al concurs, perque havia acertat totes les preguntes. El noi explica,que ell no sabia les respostes de les preguntes, sino que havia viscut diverses experiencies des de que era petit,que l’havien ajudat a coneixer les respostes. Durant la seva infancia havia viscut la perdua de la seva mare, la cual va fer que s’hages de quedar sol amb el seu germa. Vuien moltes experiencies junts,la majoria dolentes, que fa que ell en el concurs, sapiga totes les respostes a les preguntes que li fan. Ell es presenta al cuncurs perque vol trobara l’amor de la seva vida,.una noia que va coneixer des de petita,pero que les seves vides es van separar. Un cop el deixen tornar al concurs, a l’ultima pregunta, ell utilitza un comodín per trucar, i respon la noia que havia estat buscant tot aquest temps, que havia estat segrestada per el seu propi germa, que treballava per un senyor el cual el pagava per matar a les persones que ell volia, es a dir, que era un sicari.

  Finalment el noi i la noia es troben, i passen la resta de les seves vides junts.

  Aquesta pel·licula m’ha agradat molt perquè demostra que l’experiencia pot ser-hototi que et proposis el que et proposis es pot aconsegui iméstenin una finalitat com laa que hi ha a la peli és a dir l’amor de la seva vida. Encara que l’experiencia que viu és molt dura crec que molts de nosaltres fariem elmateix per una persona que estimem tant com ellalseu amor.

  També desitjo que per aconseguir la persona que tant estimes ningu haigi de passarperuna situació aixíja que és massa per una persona del nostre ambient.

 8. Aquesta pel·lícula es interessant i ens ensenya la dura vida que pot aver a la Índia.
  Jamal Malik, el protagonista de la pel·lícula és un noi que desde que era petit va estar vivint pels carrers ell sol amb el seu germà y una amiga.
  Ell treballa a l’Índia a unes oficines repartint el te, després aconsegueix participar a un concurs “¿Quien quiere ser millonario?”. Ell volia participar en aquell concurs perquè savia que la seva amiga sempre mirava aquell concurs per la tele i la volia trobar perqué la estimava molt.
  El presentador del programa sent poca empatia pel concursant, Jamal Malik de Bombai i el fa quedar en ridicul apostant molt poc per ell en què sàpiga totes les preguntes. Ell va responent totes les preguntes correctament sobre lo que li havia passat durant tota la vida fins en aquell moment. En una pregunta el representant li diu la resposta incorrecta en una pregunta que ell no savia, peró Jamal respon una altra resposta i la encerta, al final acaba guanyant el concurs i es troba amb la seva amiga, el seu germà va ajudar a la amiga de Jamal perqué escapi d’on estava. Al final de la pel·lícula , Jamal es queda amb la noia i el seu germà acaba moriint perqué va ajudar a la noia perqué escapi.

 9. Estava a punt de fer historia. Tot Bombay estava mirant el programa i era conegut en tota la ciutat. Latika, la noia de la que Jamal estava enamorat i també el seu germà Salim estaven mirant el programa. Quan Jamal va sortir per anar.se’n a casa, la policia el va arrestar i se’l van emportar ja que estaven seguríssims de que el noi feia trampes. Un cop allà, després de molts punys i maltractacions per a que digui la veritat, Jamal ja no podia més i no sabia què fer perquè el creguessin ja que no estava mentint. Es va quedar sol amb un policia que va posar la repetició del programa i a cada pregunta, Jamal li explicava d’on ha sapigut les respostes correctes.

 10. Aquesta pel · lícula està basada en la vida real d’algunes persones que viuen a l’Índia. Quan la vaig veure, estava asseguda al sofà al costat del meu pare i als dos ens encant. És molt diferent a les altres pel · lícules i això li agrada a la gent. La pel · lícula en la seva part visual està molt treballada, a la part del sentit, retrata a la perfecció el món, o submón, viscut a l’Índia. La veritat, és que m’ha sorprès molt la manera que han tingut de comunicar-nos que podem canviar les coses amb molt poca cosa, el valor de l’amistat, i l’amor.

  Agraeixo que hagin fet aquesta pel · lícula, per obrir-li els ulls a molta gent.

 11. Esta película me gusto mucho porque muestra como encontrar la verdadera felicidad sin importar cuanto dinero tengas , nada es capaz de comprar el amor y el cariño de una persona es una muy buena historia porque enseña la vida de una persona muy pobre , pero que es muy inteligente . Y todas las preguntas que le han hecho han sido momentos de su vida marcados por aquellas respuestas que nunca olvidada . Me enseño a ser más humilde y a que el amor es más fuerte que todo incluso el Dinero . En no confiar en nadie muy buena película …
  Saludos.

 12. La pelicula va sobre un nen que es diu Jamal, viu a la india i treballa en una oficina servint el te.
  Despres, es presenta a un programa de televisió que es diu “¿Quien quiere ser millonario?”
  El presentador del programa sent poca empatia pel concursant, Jamal Malik de Bombai i el fa quedar en ridicul apostant molt poc per ell en què sàpiga totes les preguntes.
  Respon correctament a totes les preguntes fins al final. Respon correctament i se’nporta el premi. Després es troba amb la Latika i es fan un petó, el qual estaven esperant desde fe tants anys.

 13. Danny Boyle nascut a Anglaterra el 20 d’octubre de 1956, és un director de cinema i productor anglès, conegut per pel·lícules com Trainspotting, 28 Days Later, Sunshine i Slumdog Millionaire, per la qual va ser guardonat amb l’Oscar al millor director.
  Aquestes són les seves pel·lícules més conegudes:
  Shallow Grave (1994)
  Trainspotting (1996)
  A Life Less Ordinary (1997)
  The Beach (2000)
  28 Days Later (2002)
  Millions (2004)
  Sunshine (2007)
  Slumdog Millionaire (2008)
  127 Hours (2010)

 14. ja feia temps que habia vist la peli , pero considero que es molt bona toca molt el que es el tema politic de la india , apart de que el protagonista amb tot i tindre tot en contra en las situacions que a anat viscent ell les planta care per que tenia la esperança de trobar a la seva amiga(novia) apart de que torturantlo y tot ell no va dir en cap moment que va fer trampes(per que no en va fer)y no es va deixar intimidar i va poder explicar el per que , de haber guanyat el concurs , apart la pelicula marca molt el tema pobresa , y mostra una india que no es la que tots ens pensem

 15. La pel•lícula, ens ensenya la dura vida que viuen els indis de l’Índia. Allà, la gent normal, malviu pels carrers, i fins i tot, com li passa al protagonista, acaba sobrevivint sense pares.

  Aquest noi, va a participar a un concurs de televisió que és molt complicat que es diu “¿Quién quiere ser milionario?”. Consisteix a respondre preguntes tipus test (A B C o D), però les qüestions són molt complicades i a més si tu acceptes respondre la pregunta, et jugues tots els diners que tens, però si encertes, dupliques la quantitat. Sorprenentment, ell que no es ningú, sinó que és un jove econòmicament pobre, sense estudis i amb un treball mediocre arriba a la última pregunta.
  Llavors el segresten i el maltracten per fer-li confessar que ha fet trampes, però no és així, i ho demostra explicant com ha aconseguit respondre tots els temes. Finalment els maltractadors el creuen per la sinceritat amb la que responia a les preguntes.

  Les seves respostes, les encertava per fets del passat, la majoria molt impactants. Però va haver-hi un que em va semblar molt més cruel que els demés. És l’escena en la que tiren plom cremant als ulls dels nens petits per deixar-los cecs i d’aquesta manera quan vagin a demanar propines els hi donin més diners. Quan la vaig veure em va fer un mal rotllo el cos, com una persona pot fer-li això a un nen per diners, és impressionant,….
  En general, el noi, sabia tot el que sabia pel passat i això ens ensenya com una persona pot ser culta sense necessitat de tenir grans estudis. És a dir que la cultura general, s’aprèn vivint el dia a dia, llegint, mirant la tele, observant, preguntant, etc.
  La part més bonica de la pel•lícula és el final, a diferència de l’anterior pel•lícula que vaig veure, million dollar baby, aquesta té un final maquíssim, Jamal, que des del dia que va conèixer a Làtika, els dos es van enamorar, durant tot el film, hi ha un seguit de fets que fan que s’ajuntin i es separin, i no és fins el final, que finalment, gràcies al Salim, poden retrobar-se els dos. Llavors, els dos es donen un gran petó, que expressa tots els sentiments que han guardat dins seu durant tots els anys que no han pogut estar un al costat de l’altre.
  Aprofitant que he anomenat al Salim, comentaré una mica la seva actitud. És cert, com he dit abans, que si no fos pel Salim, la Latika i en Jamal no s’haguessin pogut trobar. Però durant tota la pel•lícula, en Salim, es porta malament amb el seu germà i la noia. Però al final, quan ajuda a la Latika, l’ajuda donant-li el seu telèfon i les claus del cotxe, sabent que si feia això i a més la deixava escapar, moriria, i així va ser. La moraleja és que si tu entres en un grup criminal, com va fer ell després pots acabar morint de jove per algun conflicte o malentès minúscul i també que si et portes malament amb la gent, al final la vida tu acaba pagant.

 16. Slumdog Millionaire és una pel·lícula que tracta d’un adolescent orfre, Jamal Malik, de Boombay que decideix participar a la versió índia del concurs “Qui vol ser millonari?” Curiosament, Jamal contesta a totes les preguntes i les contesta bé. Això, fa que tothom pensi que esta fent trampa.Però, arriba una pregunta que Jamal no la sap contestar llavors, als anuncis, el presentador li dóna la resposta. Quan tornen al plató i li fan la mateixa pregunta, Jamal decideix contestar la resposta D, aquesta, no era la que el presentador li havia dit per què Jamal va tindre l’instint que aquell home l’havia mentit i així va ser ja que la resposta era correcta.Després de contestar aquesta resposta, el programa es va acabar i l’endemà, Jamal havia de tornar per respondre a l’última pregunta i guanyar 20 mil rupies. Estava a punt de fer historia. Tot Bombay estava mirant el programa i era conegut en tota la ciutat. Latika, la noia de la que Jamal estava enamorat i també el seu germà Salim estaven mirant el programa. Quan Jamal va sortir per anar.se’n a casa, la policia el va arrestar i se’l van emportar ja que estaven seguríssims de que el noi feia trampes. Un cop allà, després de molts punys i maltractacions per a que digui la veritat, Jamal ja no podia més i no sabia què fer perquè el creguessin ja que no estava mentint. Es va quedar sol amb un policia que va posar la repetició del programa i a cada pregunta, Jamal li explicava d’on ha sapigut les respostes correctes. En aquesta estona, Jamal va tornar al passat, des que era petit i vivia amb el seu germà Salim i la seva mare. Se’n va recordar de quan van matar a la seva mare i ell i en Salim van quedar sols i van haver de tirar endavant tot sols. Va enrecordar-se de tots els mals que va viure, la gana que van passar, en la pobresa que vivien i tot i així intentaven ser feliços. També com van coneixer a Latika i també com la van perdre. Després. quan la van retrobar i el seu germà Salim se la va endur i Jamal es va quedar sol.Van passar els anys i es va retrobar amb Salim que, treballava per un mafiós que tenia a Latika com a dona i ella li tenia molta por.
  Un dia, Jamal va seguir a Salim fins la casa on estava Latika. Allà, s’ho va fer per entrar i parlar amb ella. Li va dir que l’estimava i que estaria cada dia a l’estacio esperant-la per què se’n anessin els dos. Aquella mateixa tarda, es van trobar a l’estació però Salim i els altres homes van trobar a Latika i se la van endur. Van ser temps molt difícils per Jamal. Ell seguia treballan com a noi del té d’una companyia de teléfon i un dia, mirant la tele va decidir apuntar-se al programa i així alomillor Latika el veiés. Així va ser ja que,al dia següent, després de que el policia deixés anar a Jamal perquè es va adonar que no feia trampes, ell va tornar al programa per contestar l’última pregunta i guanyar. Aquella nit, mentre tota la ciutat mirava el programa, Salim, va donar-li les claus del cotxe a Latika i li va dir que se’n anés lluny i ella ho va fer. Latika va anar directe a buscar a Jamal. De mentre, Salim va decidir treure’s la vida i mentre això passava Jamal estava al programa a punt de contestar l’última pregunta. Jamal no sabia la resposta però va enrecordar-se d’un moment de la seva infància amb el seu germà i Latika i, confiant en ell mateix va contestar la A. Va ser un miracle ja que la resposta era correcta i Jamal va guanyar 20 milions de rupies. Després d’acabar el programa es va trobar amb Latika i així, s’acaba la pel·lícula. Un final molt bo després d’un nus molt dur i trist.
  En la meva opinió, aquesta pel·lícula mostra molts aspectes de la vida; amor, fraternitat, pobresa… mostra com un, confiant en ell mateix pot aconseguir la seva meta i després de molts esforços aconseguir la felicitat. Mostra com uns nens sense pares lluiten per sobreviure a les afores de Bombay, ariesgant-se als perills de la vida.

 17. Aquesta pel·lícula m’ha agradat molt i m’ha ensenyat que siguis qui siguis, que pots triomfar a la vida encara que sigui començant des de zero. En Jamal, el protagonista treballa d’ajudant d’una oficina, i per sort un dia truca a un programa televisiu, “Qui vol ser milionari?”,i li contesten la trucada i aconsegueix anar a participar en aquest programa. Va contestant totes les preguntes gràcies a algunes les experiències que havia viscut al llarg de la vida, arriba la penúltima pregunta i la respon correctament i s’acaba el programa, per a l’endemà fer l’última pregunta però quan marxa per anar a casa seva , uns homes l’agafen i el segresten, el duen a una comissaria i li fan preguntes per saber com podia respondre correctament les preguntes, i ell els hi va responent recordant les seves vivències, el torturen però al final el deixen marxar, i quan torna al concurs, li fan la pregunta i no sap la resposta, i utilitza un comodí de trucada, truca a una vella amiga de la infància, la Latika respon però no sap la resposta, però en Jamal es queda molt content de sentir-la.
  Respon correctament i se’n duu el premi,es troba amb la Latika i es fan un petó, el que esperaven durant tants anys.

 18. La pelicula va sobre un nen que es diu Jamal, viu a la india i treballa en una oficina servint el te, va al programa quieres ser millonario i esta a la penultima pregunta quant l’agafen i el torturen perque creuen que a fet trampes per arribar tant lluny, el noi els i explica que tot lo que li habien preguntat habia tingun a veure amb un fet que habia passat en la seva infantesa, la seva unica intencio al anar al programa no era per ganyar diners sino que era per trobar a la seva unica amiga de la infancia que uns segrastadors habien agafat.
  Al final la noia s’escapa del segrestador gracies al germa del jamal que es sacrifica per ella, ella va a buscar al jamal pero com que hi ha cua no arriba a temps al final el germa mor i mata al segraestador i el jamal i la noia acaben junts.

  Es una pelicula de la productora india bollywood, jo he sentit a dir que te pelicuals mes bones que las de hollywood pero jo crec que depen dels gustos de cada persona.

  trobo molt bona aquesta pelicula , t’ensenya moltes coses sobre els valors humans i coses que realment passen a la india i aprens que per aconseguir el que vols as de lluitar.

 19. En aquesta pel·licula ens ensenya que tranmet moltes emocions i sentiments. Però el que més m’ha impactat de la pel·licula és la gran experiència que a tingut aquest noi anomenat Jamal a la seva vida començant per Bombai i seguint benen productes en els trens de l’india i tornant a Bombai er acabar guanyant totes aquestes rupias i aconseguir la noi de la seva vida.

 20. ¿Quien quiere ser millonario? un programa de televisió on et pots fer milionari amb tan sols contestar unes preguntes.
  El presentador del programa sent poca empatia pel concursant, Jamal Malik de Bombai i el fa quedar en ridicul apostant molt poc per ell en què sàpiga totes les preguntes.
  Quan s’acaba el temps del programa i tallen per seguir grabant el dia següent, el presentador té preparada ja la policia per detenir a Jamal, ja que està segur de que esta fent trampes.
  La història de Jamal es la de la India moderna. Criat a Bombai. Quan era petit van assessinar a la seva mare i es va sentir molt sol, se les espavilava com podia amb el seu germà gran, Salim, i Latika, una nena orfra, de la que s’acaba enamorant.
  La infància de Jamal, en les zones més pobres de la ciutat, no li fan canviar el caràcter, en canvi al seu germà si. Salim vol poder i riquesa i això a mesura que van creixent és un problema. Jamal, per culpa del seu germà perd a Latika.
  Quan la torna a trobar, al cap de molts anys, les coses han canviat. Salim treballa per a un violent gàngtser, un mafiós que s’ha casat amb Laika. Jamal s’ho jugarà tot per tornar a recuperar a l’amor de la seva vida i tot per tornar a perdrela a ella, i al seu germà.
  La policía després de moltes preguntes es comença a creure que Jamal se sap totes les respostes però pel que ha viscut. I per això el deixen tornar al programa i contestar la última pregunta. Salim i Laika veuen a Jamal per les noticies.
  Després de saber allò, Salim deixa que Laika s’escapi del seu violent marit, i que vagi en busca de Jamal. Salim sap que si fa això acabarà morint.
  Latika creua tota la ciutat però es queda atrapada en un embús i no pot arribar al programa a temps.
  Mentre tota la ciutat mira la pregunta final de Jamal, ell escull l’opció del comodí de la trucada. Marca l’únic número que coneix: el del mòvil del seu germà. El telèfon que Salim li va donar a Latika. Latika contesta al telèfon en els últims segons i contesta. Salim mor. Jamal es fa milionari i consegueix estar amb Latika per sempre.

 21. M’ha agradat encara que ja la havia vist alguns trosos. per fer un vall al final de cur en el Cor de Maria.
  El noi te una força de superasio increible ja que supera tot lo que li passa a la seva, com totes les cabrunades que li fa el seu germa. I despres lo que li passa en el concurs que creuen que fa trampes i se’l enduen detingut i el picen i li passen current per el cos. Al final se’l creuen que no fa trampes ja que li explica com sap les respostes a les preguntes, tambe gracies a les coses que li ha passat a la vida.

 22. La pel.lícula está abientada en l’India i explica l’historia de tres nois.
  M’ha agradat molt perque tracta temes molt importants en la vida, com l’amor, la amistat, i esl diners, que volguem o no són importants per sobreviure.

 23. M’ha agradat molt la pel·licula, transmet un concepte de que es pot aconseguir tot lo que et proposis i fin el mes incompetent pot aconseguir ho si s’ho proposa.

Deixa un comentari