Fi de curs

Aquests darrers dies són dies de finalització: acabem els cursos, ens acomiadem d’alguns amics fins al setembre, ens diem un “arreveure”… Són dies ens els que tirem enrere en el temps i veiem que ja estem a un pas de l’institut, diem adéu a germans que encara quedaran a l’escola. Llàgrimes i somriures alhora es barregen aquests dies. Nervis i il·lusió. Sembla que el món acabi aquí però no!

Aquest curs, a més de tot això, acomiadem a una persona molt especial. Algú que ha estat al capdavant de l’escola, en els bons i en els mals moments. Marga, al igual que els nens/es, no tot acaba aquí! Ara comença un nou camí. Gràcies per haver format part de l’escola i haver-la defensat amb tota la teva força.

 Veure fotos         gimcana Veure fotos festa fi de curs Veure fotos comiat Marga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *