Biblioteca

Horari: de 16:30h a 18:15h.

Aquest servei és organitzat per l’AMPA i hi ha una persona responsable de la seva atenció diària.PA020008 (Copiar)1Gràcies a aquest servei, els alumnes tenen la possibilitat de consultar informació, ja sigui a través de material en format paper com en format informàtic; fer els deures, o llegir pel gust de llegir.

Normes de la biblioteca

LECXIT_logo_horitzontal

Aquest any l’escola torna a participar al programa LÈCXIT (Lectura per a l’Èxit Educatiu).

Com ja sabeu, és un programa que funciona gràcies a la col·laboració dels mentors i mentores, on cada voluntari acompanya un infant en el seu procés d’aprenentatge de la lectura i l’ajuda mitjançant diferents estratègies de motivació i innovació.baixa

És per aquest motiu que busquem persones que ens vulguin ajudar a portar a terme aquest projecte tan interessant i engrescador!

lexic-imatge

 

 

Qui pot ser voluntari?

Qualsevol persona major de 15 anys que tingui ganes de participar-hi! Volem crear un espai de cooperació entre l’infant i l’adult que ajudi a créixer tant als participants com a la nostra petita comunitat educativa. Els mestres voluntaris de l’escola acompanyarem en tot moment als participants durant el periode que duri el programa.

Aquest any el LÈCXIT serà els dimarts i els dijous de 16:30 a 17:30.

Podeu escollir el dia que us vagi millor! Per apuntar-vos, podeu adreçar-vos a secretaria.

Per a més informació: www.lectura.cat

Moltes gràcies i sumeu-vos al LÈCXIT!