Activitats a 3r

Nens i nenes! Mireu quina mà de fotos ens han deixat als ordinadors de 3r…

IMG_9531 (Copy) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Activitats amb els animals

Quin misteri amb les bossetes de paper… Què amagava el seu interior? Un munt d’animals! Primer vau fer la seva observació per, posteriorment, posar-ho en comú.

Sortida: Palau de la Música

No podíem parar quiets a la butaca! Quin ritme portaven els músics de la cobla. Vam quedar ben sorpresos amb l’arquitectura i els detalls de l’edifici del Palau de la Música. Després de passejar-nos pel barri Gòtic de Barcelona, la gana va començar a cridar-nos i vam marxar a l’Hostal del Fum a dinar i a fer una estona d’esbarjo.

Com hem de cuidar la nostra esquena?  Coneixem el nostre esquelet

Tot estudiant el tema dels ossos, vam tenir la sort de rebre la visita de la Sònia Carreras (gràcies!). Ens va ensenyar nous coneixements que no sabíem i com és d’important cuidar la nostra esquena (Ull! Si no ho fem bé, haurem de visitar-la i que ens la curi!)

Thermàlia

Com ens agrada experimentar amb la pintura! Després d’una visita per Thermàlia i veure les exposicions d’en Manolo Hugué i Pablo Picasso, vam fer el taller. Mireu quines obres d’art van quedar…

Projecte Global de Centre

Pel Projecte Global de Centre vam rebre més visites… La Meritxell Solà (gràcies!) ens va fer unes exposicions de com eren els vitralls a l’època medieval i com construien les catedrals. L’Antje Geiser i en Josep Bergoñó (gràcies!), ens van transportar per un moment a l’Edat Mitjana per explicar-nos quin vestuari tenien.

Aprenem a navegar

Mariners i marineres! Hisseu les veles! Com ens ho vam passar… Torneu a viure aquell moment mirant les fotos…

Conte encadenat

Després d’elaborar un conte treballant la justícia i la injustícia amb l’escola Can Sorts de Sentmenat, vam fer una trobada a la seva escola!

Partit CM

Una mica de diversió un dijous a la tarda fent uns partits 3r i 4t amb els mestres i les mestres!

Finalment, fotos de grup.

Gràcies per tots aquests moments i molts més… (nens, nenes i famílies…)

Una abraçada beeen forta!

Montse i Yasmina

Aquest article s'ha publicat dins de Cicle Mitjà i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *