P5 d’excursió a Can Fusteret

Els nens i nenes de P5 vam poder gaudir d’una espectacular sortida a Aventurina (Can Fusteret), relacionada amb el vidre.

Els nens/es van poder veure tot el procés de reciclatge del vidre; des del trencament de les ampolles, el filtre de mides de vidre,  fins a la creació d’un platet decorat amb vidres i pintat amb pols de vidre, cola i colorant!  Tot l’espai estava ambientat amb vidre (els penjadors, el porró per beure aigua, els jocs per després de dinar, …).

També vam aprendre a diferenciar el vidre que llancem al contenidor verd i el vidre que hem de portar a la deixalleria. Després de dinar vam veure un vídeo sobre el futur del vidre i vam poder contemplar un espectacle fent música amb copes de vidre.  El vidre pot tenir moltes vides; recicla’l!

Aquest article s'ha publicat dins de Educació Infantil i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *