Benvinguda lletra lligada a P5

Divendres passat, a la biblioteca, va aparèixer una maleta sorprenent. Dins hi viu la “Carmeta”; una titella que sempre rondina amb la Carme. Doncs bé, a la maleta hi havia unes pocions màgiques de paciència, lentitud i mooooltes ganes per dur a terme una recepta màgica. La Carmeta va transformar un paper amb lletra de pal en lletra lligada!!!

A part, la Carmeta també ens ha portat invitacions per a cadascú de nosaltres amb el nostre nom lligat per tal que comencem a entrenar, ens convida a trobar lletra lligada pel món, a conèixer les seves grafies i a iniciar-nos en el seu traç!

portada (Copy)

Fotografies

Aquest article s'ha publicat dins de Educació Infantil i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *