Els alumnes de P-4 han fet castells amb materials reciclats

Els nens i nenes de P-4 s’ho han passat la mar de bé fent els castells amb caixes de sabates i tubs de paper de wàter. D’aquesta manera s’han començat a endinsar dins el món medieval en relació al Projecte Global de Centre.
De fet, l’interès per conèixer més sobre aquesta etapa històrica ja va sorgir a la festa de la Castanyada quan va aparèixer un cavaller una mica despistat que s’havia perdut viatjant amb la màquina del temps, i havia aparegut a la nostra època. Es va aprofitar aquesta ben entesa per introduir el projecte a la classe, comentant aquest fet, i alhora fent-los unes preguntes claus per iniciar el Projecte Global de Centre, en relació a l’època esmentada. Aquestes preguntes claus eren: què sabem de l’època dels cavallers, què volem saber, i finalment com ho podem saber. Us hem escrit el que han dit els vostres fills i filles i ha estat molt interessant. Ja vereu per les fotos que han demostrat molt interès en explicar-se.

PORTADA (Copy)

Veure més fotografies

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *