Us animem a participar a la Jornada de la Ciència!

Molt aviat celebrarem la Jornada de la Ciència. Aquest curs tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre de 2015. El dimecres, 18 de novembre, es destinarà a educació infantil i cicle inicial i el dijous, 19 de novembre, a cicle mitjà i superior. L’any passat vam gaudir de la col·laboració d’algunes famílies i, vist l’èxit que van tenir, us volem demanar novament la vostra col·laboració.

Totes les famílies que vulguin fer alguna proposta relacionada amb l’àmbit científic: xerrades, experiments, observacions, pràctiques,… seran benvingudes! No cal ser un/a expert/a en la matèria, l’important són les ganes de participar i l’aportació d’experiències noves.

Qui estigui interessat/da, pot fer arribar la seva proposta al correu electrònic de l’escola, o bé a algun dels membres de la comunitat científica i matemàtica (Rosa Basagaña, Jordi Vila, Raquel Nieto i/o Míriam Rodríguez).

Agrairíem que ens ho comuniquéssiu abans del 21 d’octubre, donat que a la primera circular informativa que us vam fer arribar us vam donar com a termini el 9 d’octubre.

Animeu-vos a participar-hi!

Aquest article s'ha publicat dins de Escola, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *